Barion Pixel

PCOS kezelése természetes módon – hogyan lehetséges? Milyen gyógynövények, vitaminok, ásványi anyagok és természetes készítmények állnak a rendelkezésünkre?

A PCOS, més néven policisztás ovárium szindróma egy összetett betegség, amely nemcsak nőgyógyászati problémákat (menstruációs zavarok, petefészekciszták, meddőség stb.) okoz, hanem a teljes hormonháztartást is érinti. A jelenlegi kutatások szerint ez a meddőség egyik leggyakoribb oka.

A PCOS-ben szenvedő nőknél a cukorbetegség sok esetben 40 éves korig kialakult, közel 30-40 %-ban a diabéteszes elülső kamrában (IR, IGT, IFG) fordul elő. Ezért javasolt a szénhidrát-anyagcsere-zavarok azonnali ellenőrzése az első klinikai tünetek megjelenésekor és a szív- és érrendszer folyamatos monitorozása.

A hormonrendszer zavarai általában nem egyik napról a másikra jelentkeznek, a tünetek gyakran hosszú időn keresztül alakulnak ki. Az első figyelmeztető jelek általában már serdülőkorban megjelenhetnek. Egyéntől függően előfordulhat, hogy csak egy vagy két tünet jelentkezik, de nem mindegyik, mások viszont minden tünetet tapasztalnak.

 

KATTINTS IDE A TERMÉKHEZ!

 

A PCOS kialakulásának okai

Kialakulásának pontos okát még mindig nem tudjuk. Az viszont biztos, hogy megjelenésében genetikai tényezők és környezeti hatások is szerepet játszanak. A hipotetikus okok közé tartozik a túlzott inzulinszint (hiperinzulinémia) és a hiperandrogenizmus (emelkedett férfi nemi hormonszint).

D vitamin, természetes antibiotikum, B12-vitamin hatása

PCOS kezelése természetes módon – étrendkiegészítőkkel

A szervezet optimális működésének helyreállításában, továbbá a PCOS által, valamint az esetleges helytelen táplálkozás okozta vitamin és egyéb ásványi anyagok pótlásában az alábbi anyagok segíthetnek:

 

Jó hírünk van a PCOS tüneteit mutató olvasóknak!

Most került lefejlesztésre egy teljesen új termék, mely dr. Sárkány fejlesztése és egy kellemes ital-por formájában kínál természetes megoldást, javulást az ebben az állapotban lévőknek.

A termék fejlesztője: dr. Sárkány Ferenc gyógyszerész, természetgyógyász, a megbízható és biztonságos étrend-kiegészítők fejlesztője, gyártója.

 

KATTINTS IDE A TERMÉKHEZ!

 

A szerző