Barion Pixel

A gyógynövények hatása varázslatos, képessé tehetnek akár a jólét érzésére is.

Arra is, hogy egészségedet és elmédet is karbantartsd. 

Igyál egy csésze gyógynövényteát a kreativitás, az egyszerűség, a jólét, a békesség, a nyugalom és a szellemi nyitottság érdekében.

Lássuk a Jólét teát!

Milyen értelemben okoz jólétet ez a tea? Valóban gazdagabbnak érezzük magunkat tőle? A jólét nem feltétlenül jelent gazdagságot. Jelentheti azt is, hogy az egyén abban az állapotában érzi jól magát, ahol éppen van. Azaz jelentheti azt, hogy az egyén “jól érzi magát a bőrében”, megelégszik azzal ami van, élvezi azt hogy jól van, a saját jól-létét. Ennek az ellazult állapotnak az elérésében segíthetnek az alábbi aromás gyógynövények. Ehhez persze az is szükséges, hogy megálljunk egy pillanatra, és élvezzük a gyógynövények áldásos hatását.

Az alábbi gyógytea receptet bárki könnyedén elkészítheti házilag. Nem kell hozzá más, csak az alább felsorolt gyógynövények közül bármelyik, egyenlő arányban. Csészénként 1 teáskanál keveréket kell forró vízzel leönteni, hogy élvezhessük az áldásos hatását. A gyógynövények nemcsak a testet, hanem a lelket is gyógyítják.

Mi mindenre jó a fahéj?

HKO szerint  Yang melegítő és erősítő tulajdonságú. Bevethető fogfájás és szájszag ellen. Használatos kiegészítő kezelésként a 2-es típusú cukorbetegség esetében, és a vastagbélrák terápiájában is.

 

Jólét tea: fahéj, pacsuli, kamilla, bergamott, lestyán, körömvirág, rozmaring, ruta, sáfrány, szagos müge, benzoin (benzoéfa kivonata).

Fogyasszák egészséggel és jólétben!

 

A szerző