Barion Pixel

2024. június 2.-án vasárnap ismét Naturportal Természetgyógyász Nap a Villányi úti Konferenciaközpontban.

Tarts velünk a II. Naturportal Természetgyógyász Napon!

A tavalyi nagy sikerű rendezvény után idén is megszervezésre kerül a Naturportal Természetgyógyász Nap!

Mivel találkozhatsz a rendezvényen?

A földszinten a 600 fős nagy auditóriumban neves előadók (természetgyógyászok, orvos-természetgyógyászok) és több mint 60 (!) természetes gyógymódokkal foglalkozó kiállító (a kiállítói tér bővítve lesz).

Az emeleten 4 db workshop termet is látogathatsz természetgyógyászat, gyógynövények, masszázs és jóga témákban.

A II. Naturportal Természetgyógyász Napra szóló jeggyel mindent lehet látogatni: konferencia termeket, kiállító tereket és a 4 workshop termet egyaránt! A workshop termekben igénybe vehetsz kezeléseket, végezhetsz gyógyító jóga- és légzőgyakorlatokat és hazaviheted a saját készítésű gyógynövényes termékeidet, valamint kiscsoportos interaktív előadásokat is hallgathatsz!

Mindez a sok-sok érdekes program egyetlen jegy áráért!

Ez a rendezvény támogatja A Rák Ellen- Az Emberért, A holnapért Társadalmi Alapítvány nemes célkitűzéseit. Gyere el és ismerkedj meg az alapítvány tevékenységével személyesen is a kiállítói standjukon! Ha szeretnéd őket támogatni adód 1%-ával itt megteheted: https://rakellen.hu/hu/egy-szazalek

A rendezvény fővédnöke a Magyar Integratív Medicina Szövetség és a Magyar Akupunktúrás Orvosok Társasága, valamint prof. dr. Hegyi Gabriella PhD, aki előadást is tart ezen a napon a legújabb kutatási eredményekről.

Írd be ezt a linket a böngésződbe: https://jegyvetel.hu/naturportalnap/

 

Jegyvásárlás és további információk

 

Miért érdemes kilátogatni a rendezvényre?

Legyen egy olyan nap az életedben, amikor csak magaddal és az EGÉSZségeddel foglalkozol!

Befektethetsz a saját egészséged fejlesztésére és olyan neves szakemberektől tanulhatsz, akik hajlandóak a tudásukat megosztani Veled.

Remek termékekkel, szolgáltatásokkal ismerkedhetsz meg kiállítók révén, vagy ismerős termékek, szolgáltatások kiállítóival veheted fel személyesen a kapcsolatot. Kipróbálhatsz 4 workshop termet természetgyógyászat, gyógynövények, masszázs és jóga témákban.

A készlet erejéig szponzori csomagos jegyet is vásárolhatsz. A szponzori csomagos jegyhez a szponzorok ajándékai is járnak.

Ha szeretnéd a gyermekedet is elhozni, jó hír, hogy a rendezvény 18 év alatt ingyenes!

A jegyek elővételben kedvezőbb áron kaphatóak! Szponzori csomagos jegyek csak elővételben válthatóak! A tavalyi évben a szponzori csomagban 10.000 Ft feletti értékű termék volt megtalálható!

Naturportal Természetgyógyász Nap – Programok, előadók

Földszinti nagyterem (600 fős auditórium)

Műsorvezető: Császi András

  1. előadás: prof. habil. dr. Hegyi Gabriella Phd.: Poszt covid tünetek kezelése a Hagyományos Kínai Orvoslás segítségével
  2. előadás: Dr. Csomai Zita: Differenciáldiagnosztika a természetgyógyászatban
  3. előadás: dr. Csicsor János: A helyes táplálkozás alapelvei megváltozott környezetünkben
  4. előadás: dr. Guseo András: Ételintolerancia a mindennapi gyakorlatban
  5. előadás: dr. Sárkány Ferenc: Felső légúti infekciók, tünetek természetes hatóanyagokkal való kezelése
  6. előadás: dr. Lenkei Gábor: Ortomolekuláris medicina szerepe
  7. előadás: Daróczi Zoltán: Házi elsősegély módszerek a Hagyományos Kínai Orvoslás rendszerében

Írd be ezt a linket a böngésződbe: https://jegyvetel.hu/naturportalnap/

Jegyvásárlás és további információk

  1. JÚNIUSBAN 4 db workshop teremmel bővül a rendezvény!

gyógynövények Magyarországon, gyógynövények, gyógynövény, pitypang, citromfű, kamilla, pirulakalauz

Naturportal Természetgyógyász Nap – Gyógynövényes workshop terem

Ez egy interaktív terem lesz, Mózesné Szikora Hilda fitoterapeuta vezetésével, ahol a konferencia jegy áráért WORKSHOP élményt is kapsz, azaz nemcsak előadások, hanem aktív részvétel is várható (pl. füstölő készítés, krémkészítés).

Mit kaphatsz ebben a teremben?

Szondiné Tóth Ágnes természetgyógyász, fitoterapeuta, mikoterapeuta a gombák gyógyhatásaival ismerteti meg a résztvevőket és gyógygomba főzet kóstolásra is lehetőség lesz!

Mózesné Szikora Hilda fitoterapeuta a gyógynövényes tinktúrák készítésének világába vezeti be a résztvevőket akiknek lehetőségük lesz elkészíteni egy tinktúrát, amit haza is vihetnek.

Dr. Takács-Tóth Diána vegyész, aromaterapeuta bemutatja zsályával kapcsolatos aromaterápiás kutatását, mely egy interaktív illat élménnyel egybekötött előadás.

Tóth Katalin jóvoltából krémkészítésen vehetnek részt a látogatók, ahol a workshopon elkészített krém mintát mindenki hazaviheti.

Petővári Bence fitoterapeuta előadásában a hallgatóknak lehetősége lesz kezükbe venni és vizsgálni saját készítésű spagirikus szereket, valamint kérdéseket feltenni velük kapcsolatosan.

Czinege Zoltán természetgyógyász, fitoterapeuta, aromaterapeuta segítségével elkészítésre kerül egy fűszeres olaj és egy aromaterápiás ízületi bedörzsölő, melyet a workshop résztvevői hazavihetnek!

Tihanyi Kira gyógynövényes füstölő specialista workshopján autentikus, kézzel hajtogatott és összerakott gyógynövényes füstölők készíthetők és haza is vihetők.

Berczik Ágnes, gyógynövény túra, természet, magyar gyógynövények listája, gyógynövény tanfolyam

Természetgyógyászat kisterem

A Természetgyógyász kisteremben előadásokat hallgathatsz az alábbi, napjainkban igen fontos és aktuális témákban a sugárzásvédelem fontosságáról, a rezgések gyönyörű világáról, a homeopátiáról a növénygyógyításban, az intim tornáról és egyéb intim terápiákról, az epigenetikáról, és a moxa terápiáról Daróczi Zoltán szakmai felügyeletével.

gyerekjóga, jóga

Naturportal Természetgyógyász Nap – Jóga Terem

A jógaterem programjai között szerepelnek Jóga Móka, gyakorlati órák, relaxáció, légzőgyakorlatok (pránajáma), hangtál foglalkozások Komjáti Zsuzsa, a Magyar Jógaoktatók Szövetségének vezetésével.

shiatsu masszázs, legjobb masszázs, teljes testmasszázs sorrendje

Masszázs terem

A teremben tradicionális masszázs szolgáltatások lesznek, melyeket férőhelytől függően ki lehet próbálni. Minden masszázs program a teremben ADOMÁNYOS alapú Bodnár László természetgyógyász, Yumeiho masszőr szakmai felügyelete alatt.

 Hol lehet jelentkezni erre a rendezvényre?

A helyszín a Villányi úti Konferenciaközpont lesz, 2024. június 2.-án vasárnap.

Elővételben a jegyek kedvezőbb áron kaphatóak! Szponzori csomagos jegyek csak elővételben kaphatóak! A teljes nap videó felvétele az elővételben jegyet váltók számára kedvezőbb áron megvásárolható.

Írd be ezt a linket a böngésződbe: https://jegyvetel.hu/naturportalnap/

Jegyvásárlás és további információk

A szerző