Barion Pixel

A Naturportalon 2008 óta a természetes életmód, a természetes gyógymód, a gyógynövény , a természetgyógyászat, a fitoterápia, az apiterápia elkötelezett hívei vagyunk. Szeretnénk az Olvasóinknak is megmutatni azokat a módszereket, anyagokat, technikákat, eszközöket, mellyel az új évben is jobban és természetesebben élhetnek. Ezért csokorba gyűjtöttük azokat – az általunk jónak tartott természetes termékeket, szolgáltatásokat, technikákat, melyek segítséget vagy örömet nyújthatnak az új évben is.

Lássuk betűrendben, hogy melyek ezek:

Aroma Freedom Technika (Aroma Freedom Technology)

Aroma Freedom Technika Rosenberg-Nagy Ágota Dunaújváros  Az újévi fogadalmakhoz, a sikert hozó új szokások kialakításához, valamint a negatív, önkorlátozó gondolatok feltárásához és megszüntetéséhez itt egy gyorsan elsajátítható, otthon végezhető új módszer: az Aroma Freedom Technika! Ez a technika nem más, mint egy illóolajokkal végzett speciális pszichoterápiás megközelítésű technika, mely lépésről-lépésre vezet végig bennünket felszíni problémától egészen a probléma gyökeréig. A módszer segítségével gyorsan felismerhetjük és felszabadíthatjuk azokat a gondolatokat és érzéseket, amelyek megakadályoznak bennünket abban, hogy elérjük céljainkat, megvalósítsuk álmainkat és vágyainkat. Az Aroma Freedom Technika (AFT) kifejezetten arra törekszik, hogy azonosítsa céljainkat és szándékainkat, és felszabadítsa azokat a gondolatokat és érzelmeket, amelyek megállítanak mindezek elérésében, míg az esszenciális olajok használata segít felszabadítani a bennünk lévő a blokkolt energiát, hogy ezután teret teremtsen az új szokások, gondolatok és tapasztalatok számára.

Aroma Freedom Technika Rosenberg-Nagy Ágota Dunaújváros A módszer dr. Benjamin Perkus nevéhez fűződik, Magyarországon Rosenberg-Nagy Ágota honosította meg.

SZERETNÉD KIPRÓBÁLNI? KATTINTS IDE !


Asztrológia

Hogyan segíthet az asztrológia, mint önismereti módszer a számodra 2021-ben is? Ha jól ismered magad, akkor tudsz dolgozni az erősségeiddel és gyengeségeiddel. Mint minden önismereti módszer, így az asztrológia is akkor tud Neked segíteni, ha ebben visz előre. A LivingroomAstrology az asztrológiának egy különleges ágával foglalkozik, a kínai asztrológiával. A bulvár asztrológiához képest ez egy nagyon precíz és pontos leírást ad a személyiség teljes spektrumáról.

asztrólógia és önismeret, párkapcsolati asztrológia Nagyon sok embert az életének a párkapcsolati oldala foglalkoztat. Azt szeretné megoldani, attól reméli a boldogságot, illetve úgy érzi, hogy ő akkor teljes, ha az életének ez az oldala rendben van.

MOST megtanulhatod a kínai asztrológiának a párkapcsolati aspektusát egy webinárium keretében. 12 éves szakmai tapasztalat és több, mint 2000 konzultációs óra tudása vár Rád egy 75 perces webináriumban.

A részvétel INGYENES

Jelentkezés: info[kukac]livingroomastrolgy.com

Bármilyen kérdésed van, küldd el nekünk az info@livingroomastrology.com email címre és még aznap megérkezik a válasz! 


CDB olaj

CDB olaj kannabidiol A CDB olaj a kannabisz növény bódulatot nem okozó egyik hatóanyaga. Az endokannabinoid rendszerre gyakorol hatást, mely a biológiai egyensúly fenntartásán dolgozik, így a CBD szedése igen sok megbetegedés esetén előnyökkel járhat. Így például: szorongás, depresszió, fájdalom, gyulladásos betegségek, szív- és érrendszeri betegségek, diabéteszes szövődmények, rákból való felépülés stb.

Az egyik legjobb minőségű CDB olajat tartalmazó termékpaletta most a piacon a Medihemp termékcsalád, mely BIO ÉS GMP tanúsítvánnyal is rendelkezik.

KATTINTS IDE A FACEBOOK CSOPORTHOZ!


Egészségterv Tanácsadás Svájci Prémium Termékekkel

Just 31 gyógynövényes olaj A svájci prémium Just és Nahrin termékek között megtalálhatóak gyógynövényes olajok, gyógynövényes krémek, gyógynövény koncentrátumok, gyógynövényes kozmetikumok, italporok, gyógynövény teák, immunerősítők, étrendkiegészítő kapszulák, fűszerek és konyhai termékek egyaránt.
A Just és Nahrin termékekhez életvezetési és online állapotfelméréssel járó Minősített Egészségterv Tanácsadás is jár.
Szilágyi Ildikó minősített Just és Nahrin egészségterv tanácsadó tud Neked is segíteni, ha komplex életmódváltásban vagy. Személyre szabott táplálkozási, életvezetési tanácsokkal, 2 évtizedes holisztikus tudással karöltve segíthetnek Neked is ezek a termékek megelőzni a megbetegedéseket és visszanyerni az egészséget.

Just 31 gyógynövényes olaj   Elérhetőség: ildiko.szilagyi18[kukac]gmail.com


Forever Living Products gyógynövény termékek

Forever Living Products kedvezményes rendelés  A Forever Living Products termékek magas minőségű termékcsaládot ölelnek fel. Nagyon sokféle termékük régóta ismert és nagyon népszerű, számtalan szabadalommal és elismerő tanúsítvánnyal rendelkeznek.

A Forever termékek széles palettáján mindenki megtalálja a számára és ízlésvilágának megfelelő italokat, méhészeti termékeket, étrendkiegészítőket, bőrápoló termékeket, személyes higiéniai termékeket, testsúlykontroll csomagokat, speciális gyógyászati célra szánt élelmiszereket.

Minden egyes Forever termék lehet olcsó, olcsóbb, vagy akár nagyon olcsó is. Vásárlóként rengeteg kedvezményt rejt a saját regisztráció és a saját vásárlás, hiszen a regisztrációd után azonnal 5% kedvezménnyel kezdheted el a vásárlásodat.

A regisztrációd utáni vásárlásod összpontértéke eléri a 2 pontot akkor egy örök életre szóló állandó 30 %-os kedvezményt kapsz ajándékba, amelyet az ezt követő vásárlásaidnál minden esetben fel tudsz használni korlátlan mennyiségben!

Ha valaki Naturportal olvasóként keres meg Bennünket, egyénre szabottan megrendelésének összegétől függően minden esetben egy általunk választott Forever termékkel vagy Forever termékcsomaggal lepjük meg!

KATTINTS IDE A KEDVEZMÉNYES VÁSÁRLÁSHOZ !

Kérdés esetén az alábbi elérhetőségen válaszolunk: flp.lifestyle.hungary[kukac]gmail.com
telefon: 06-20/320-4445
Facebook: Forever Living Product Lifestyle


Gyógynövény látnivaló

Sudár Birtok ökogazdaság gyógynövényes látnivaló gyógynövénykert  A Sudár Birtok Győrújfalun, egy hagyományos értékrenden alapuló családi gazdaság. A több mint hat hektáros fenntartható gazdaságban szántóföldi növénytermesztés mellett fűszer- és gyógynövénytermesztés folyik. Magas minőségű, tiszta élelmiszer létrehozása a Sudár Birtok házigazdáinak szándéka, ezért nem használnak műtrágyát és vegyszereket, a földet saját istállótrágyával gazdagítják, és biológiailag lebomló növényi főzeteket alkalmaznak a kártevők ellen. Jelenleg 17 féle növényt termesztenek és dolgoznak fel. A kézzel történő szedést követően a növények szárítása természetes úton, padláson történik.

Sudár Birtok ökogazdaság gyógynövényes látnivaló gyógynövénykert  A morzsolást is kézzel végzik, saját magunk csomagolják, így a teljes technológiai folyamatot zárt rendszerben, a saját ellenőrzésük alatt tarthatják. 

A megtermelt növényeket frissen és szárítva értékesítik. A fűszerek, teák, valamint fűszer– és teakeverékek mellett fűszerpaprika őrlemény, paprikakrém, illatpárnák, kakukkfű szirup színesíti a jelenleg 45 féle termékből álló termékpalettát.

  Sudár Birtok ökogazdaság gyógynövényes látnivaló gyógynövénykert   A kakukkfű szirup egy igazi különlegesség a termékpalettán, a termék a 2020-as évben nemzeti parki védjegyet kapott a Fertő-Hanság Nemzeti Parktól. A téli időszak slágere: immunerősítő és hurutoldó természetes gyógynövény kivonat. Kicsik és nagyok számára egyaránt ajánlott.

A birtok nyitott birtokként üzemel előzetes bejelentkezés után egyénileg vagy akár csoportosan is megtekinthető.

KATTINTS IDE A TERMÉKEKHEZ!


Gyógynövény tanfolyamok

gyógynövényes házipatika online tanfolyam Gyógynövényes házipatika online tanfolyam:

Gyógynövényes készítmények saját kezűleg? A GyógyfüvesKertem tanfolyamán a gyógynövények különféle felhasználási formáival ismerkedhetnek meg a résztvevők. A tudásanyag és a recepttár segítséget adnak a saját házipatika összeállításához. A teák belső és külső felhasználási módjain kívül például tinktúrák, kenőcsök, szirupok (cukor nélkül is) és egyéb készítmények elkészítési módjai kerülnek bemutatásra. Mindez közel 100 hatékony és kedvelt gyógynövény segítségével. A tanfolyam anyagához örökös hozzáférést kap minden résztvevő, és saját ütemében dolgozhatja fel az anyagot.

A “Gyógynövényes házipatika online” tanfolyam 50 % kedvezménnyel a Naturportal olvasóinak:

GYÓGYNÖVÉNYES HÁZIPATIKA ONLINE TANFOLYAM

gyógynövényes kozmetikumok online tanfolyam  Gyógynövényes kozmetikumok online alaptanfolyam:

Gyógynövényes kozmetikumok a saját konyhádból? A Gyógyfüveskertem tanfolyama bemutatja a gyógynövényes kozmetikumok készítésének titkát közel 70 gyógynövény, 30 illóolaj, és 20 növényi olaj, illetve vaj, valamint további alapanyagok bemutatásával. A tudásanyag, az alapreceptek és a recepttár segítséget adnak a mindenféle vegyi anyagot nélkülöző, 100 %-ban természetes kozmetikumok elkészítéséhez. A tanfolyam anyagához örökös hozzáférést kap minden résztvevő, és saját ütemében dolgozhatja fel az anyagot.

Gyógynövényes kozmetikumok online alaptanfolyam 50 % kedvezménnyel a Naturportal olvasóinak:

GYÓGYNÖVÉNYES KOZMETIKUMOK ONLINE TANFOLYAM

  Házi parfüméria illóolajokkal (online tanfolyam):

Saját illat, ami nem jön szembe veled az utcán? A GyógyfüvesKertem tanfolyamának segítségével az illatok világában merülhetnek el a résztvevők, miközben egy izgalmas és az egészségre is pozitív hatású hobbival lehetnek gazdagabbak. A különleges illatutazás során tanultak és a recepttár inspirációt adnak a saját illatok megalkotásához.  A tanfolyam anyagához örökös hozzáférést kap minden résztvevő, és saját ütemében dolgozhatja fel az anyagot.

Házi parfüméria illóolajokkal online tanfolyam 50 % kedvezménnyel a Naturportal olvasóinak:

HÁZI PARFÜMÉRIA ILLÓOLAJOKKAL ONLINE TANFOLYAM

gyógynövényes online tanfolyam  Gyógynövényes online tanfolyamok:

Izgalmas és hasznos időtöltés a gyógynövények világában? A GyógyfüvesKertem tanfolyamainak ismeretanyaga és receptjei segítséget nyújtanak a hatékony gyógynövényes házipatika összeállításához, a 100 %-ban természetes gyógynövényes kozmetikumok elkészítéséhez, illetve egy különleges illatutazás segítségével a saját parfümök és illatkeverékek megalkotásához. Mindhárom tanfolyam anyagához örökös hozzáférést kap minden résztvevő, és saját ütemében dolgozhatja fel az anyagot.

Gyógynövényes online tanfolyamok 50 % kedvezménnyel a Naturportal olvasóinak:

GYÓGYNÖVÉNYES ONLINE TANFOLYAMOK


Illatbonbon

Hebalys illatbonbon aromaterápia Hebalys illatbonbon aromaterápia  Hebalys illatbonbon aromaterápia

A HERBALYS illatbonbonok egy teljesen új illatélményt nyújtanak. Illat viaszok szójaviaszból és 100 % természetes illóolajokból készülnek, káros anyagokat, kőolaj származékokat nem tartalmaznak, Magyarországon készült vegán termékek.
Lehet illatosító, dekoráció, köszönő ajándék esküvőn vagy egy apró ajándék.
Aromalámpában használva a melegítés során az illat bonbonok természetes módon illatosítják a teret.

Herbalys: Illat – Élmény – Ajándék

 


Illóolajok prémium minőségben

DoTerra illóolajok aromaterápia 

Legyen természetes a természetes gondoskodás!

Az újév elsődleges és priorizált feladata, a saját- és a környezetünkben élők testi és lelki egészségének védelme, szervezetünk maximális támogatása, szükségleteinek kielégítése és raktárainak feltöltése kell, hogy legyen! Ezenkívül, az esetlegesen felmerülő panaszok minél gyorsabb, hatékonyabb és természetesebb megoldására kell fókuszálnunk, a kiváltó okokat figyelembe véve, test-lélek-szellem tükrében. 

Erre nyújtanak természetes megoldásokat a legjobb minőségű illóolajok, melyek a „Föld ajándékát” elfogadva és felhasználva, „wellnesst, gyógyulást és reményt” adnak minden család számára. Ez a termékcsalád a DoTerra, mely az egyik legmagasabb minőséget képviseli nemzetközi szinten.

Ha szeretné közelebbről megismerni az illóolajak támogató és gyógyító világát, éljen vele! Keressen bizalommal, adjunk esélyt, egy egészséges, jobb életre, és „egy cseppenként, egy emberként, egy közösségenként” változtassuk meg a világot!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK


Kristályok szépsége és ereje

„Minden ásvány egyedi és megismételhetetlen, ahogyan a viselőjük is. Minden ékszer egyedi, ahogyan a hozzájuk tartozó történet is. Ásvány és történet kéz a kézben jár. Gondolat és érzés benned társra talál.”

Ez a mottója a Lunaria ékszereknek, melyet egyedi kívánságok szerint készítenek el számunkra. 

Lunaria ékszer egyedi kristály ékszerek  Ha vágysz egy igazán egyedi ékszerre, amihez van egy pozitív történet és megerősítő gondolat is, akkor a Lunaria ásványékszereket neked találták ki. Hogyan lehet tiéd egy ilyen ékszer: személyes / online beszélgetés vagy kérdőív kitöltésével – mely már maga is egy önismereti utazás lehet, ha gondosan válaszolunk rá – tejesen Rád és élethelyzetedre szabva álmodják meg számodra a hozzád illő karkötőt, nyakláncot vagy malát.

KATTINTS IDE AZ EGYEDI KRISTÁLY ÉKSZEREDHEZ!


Mézgyógyászat

  Zümi családi méhészet Pannonhalma  A Pannonhalmi Apátság tövében található Zümi Családi Méhészet kínálatában a tiszta forrásból származó, kiváló minőségű termelői méz mellett számos más, az immunrendszerünk támogatását segítő készítmény, méhészeti termék található. Az alap mézek (pl. akácméz) mellett készítenek desszert-, és gyógynövényes mézkészítményeket is. 

Zümi családi méhészet Pannonhalma A bodzás, a levendulás és a mentás mézkészítmények kellemesen aromás ízükkel nyáron limonádékkal, télen teával kombinálva adják vissza a nyár esszenciáját, sőt sütemények és desszertek egészséges kiegészítői is. A kakukkfüves, a medvehagymás és a rozmaringos mézkészítményekek pedig sültek, fenséges alkotóelemei is lehetnek a mellett, hogy gyógyerővel rendelkeznek. A zsályás mézkészítmény esetében például a zsálya és az akácméz együttes erővel segíti a felső légúti hurutok és gyulladások gyógyulását, ugyanakkor jótékonyan befolyásolja az emésztési nehézségeket. Napi 1-3 kanállal fogyasztva támogatja a szervezetet a talpon maradásban.

KATTINTS IDE A MÉZES FINOMSÁGOKHOZ!


Orvosi aromaterápia

Herbatherapy nagy tisztaságú illóolajok Szeretnénk bemutatni a Herbatherapy csapatát, akik szakmai meggyőződésből orvosi szemmel alkalmazzák az aromaterápiát, és prémium, terápiás minőségű illóolajokkal, valamint diffúzorokkal támogatják a hozzájuk fordulókat. Olyan szakértői csapat áll e márka mögött (orvos, gyógynövényhatóanyag-kutató), amely garancia a legmagasabb minőségű, bevizsgált aromaterápiás termékekre.

Amikor Herbatherapy illóolajjal találkozol, a minőség és biztonság jusson eszedbe. Egyik legfontosabb szakmai célkitűzésük, hogy kompromisszummentes minőséget nyújtsanak: a termékeket minden esetben gázkromatográfiás vizsgálatnak vetik alá. Az eredményeket analizálják, hogy biztosak lehessenek benne: valóban a legmagasabb növényi hatóanyag tartalmú készítmények kerülnek a vásárlók kezébe.

Herbatherapy nagy tisztaságú illóolajok   A másik fontos szakmai credójuk a biztonságos illóolaj használat. Fontosnak tartják, hogy a vásárlók ne csupán egy terméket kapjanak, hanem biztos tudást, amely elengedhetetlen a biztonságos illóolaj használat során. Ezért kiemelt figyelmet fordítanak az ellenjavallatok kommunikálására – kiadványokkal, brosúrákkal teszik könnyebbé az illóolajok használatát. Minden javaslatuk orvos-szakmai kontrollon megy keresztül.  

KATTINTS IDE A HERBATHERAPY TERMÉKCSALÁDHOZ


Szappankészítés tanfolyam

Naturéka házi szappan és kence   A kozmetikumokkal szembeni érzékenység a mai kor bőrbetegsége. A bőrgyógyászok szerint az érzékenység és az allergiás bőrtünetek azzal is magyarázhatóak, hogy gyakrabban használunk olyan készítményeket (intenzív tisztálkodószerek, peelingek), amelyek rontják a bőr védő hidrolipid-köpenyét. A helyzetet fokozza, hogy egyszerre több olyan kozmetikumot is használunk, amelyekben érzékenyítő anyagok is találhatóak.

Szerencsére van más lehetőség!
Néhány biztonsági előírás és művelet betartásával friss, egészséges, tápláló natúrkozmetikumokat és szappanokat készíthetünk magunk és a család számára.
Naturéka házi szappan és kence Hogy hogyan? Természetgyógyász fitotergapeutaként, 2 kisgyermek édesanyjaként, 7 év natúrkozmetikum és szappankészítő tapasztalattal Karácsony Réka – Naturéka ezt mutatja meg a workshopjain.
A szappankészítő workshopon többek között elsajátíthatod az alábbiakat:

– a szappan fő összetevői, tulajdonságuk
– a szappankészítéshez szükséges eszközök
– a szappankészítés menete, munkavédelmi előírások
– szappanrecept számítás,kalkulátorok használata
– hideg eljárasos szappankészítés
– különböző természetes öszetevők használata (agyagok, illóolajok, gyógynövények, természetes színezők)
– 4 különféle szappan elkészítése, melyek a tanfolyamot követően haza is vihetők: alaprecept, sheavajas, agyagos, valamint kakaóvajas dörzsi szappan

KATTINTS IDE AZ ONLINE SZAPPAN TANFOLYAMOKHOZ!


Táplálékkiegészítők

Fitománia növényi táplálékkiegészítők  A mai rohanó világban az egyik legfontosabb érték az egészség. A mostani vírushelyzetben pedig még inkább felértékelődött a fogalma.
Van egy webáruház, amely természetes alapanyagból készült, növényi táplálékkiegészítő termékeket forgalmaz. A termékkínálatban minden korosztály megtalálhatja a számára megfelelő terméket.

Választási lehetőség van őrlemények, kivonatok, teák, gyümölcs- illetve zöldségkristályok közül is.

Fitománia növényi táplálékkiegészítők

KATTINTS IDE A TERMÉKEKHEZ!


Természetes kozmetikumok

Herbsgarden natúr kozmetikumok

A természetes kozmetikumok előnye, hogy a gyógynövények természetes erejével, a környezetünkkel egységben készülnek. Hadd mutassuk be a HERBSGARDEN kiváló hazai termékcsaládot!

Minőségi külföldi összetevők mellett olyan hazai alapanyagokból is válogatnak, mint például a levendula, a búzavirág víz, az orvosi zsálya, és a bazsarózsa gyökér kivonata.  

Ennek szellemiségében a Herbsgarden teljes körű bőrápolást kínál a család egésze számára, a szérumoktól a krémeken át a samponig. Magas hatóanyag tartalmú megoldások azoknak, akik a bőr természetes öregedése ellen akarnak tenni, és azoknak is, akik problémás, vagy éppen száraz bőrrel küzdenek. Minden termék Magyarországon, gondos szakértelemmel, folyamatos minőségi kontroll mellett manufakturális módon készül.

Herbsgarden natúr kozmetikumok

KATTINTS IDE A HERBSGARDEN TERMÉKCSALÁDHOZ


ThetaHealing

Hacsavecz Betti ThetaHealing konzulens  A ThetaHealing egy meditációs technika, melynek során egy nyugodt, theta állapotban a rögzült akadályozó szokásmintákat, hitrendszereket változtatjuk meg. Hacsavecz Beatrix (Betti) 2018 óta foglalkozik ezzel az áldásos módszerrel. 

Miket mondanak a ThetaHealing kezelést követően a kliensei?

“Többet tanultam magamról egy óra alatt, mint korábban hónapok alatt sem.”
“Lelkileg mázsás súlytól szabadultam meg.”
“A konzultációt követően elkezdtem látni-érzékelni, azt aki vagyok. Rácsodálkozom, hogy így is lehet élni.” 

ThetaHealerként Betti első sorban inzulinrezisztensek számára tart konzultációkat azzal a céllal, hogy az életmódváltással járó érzelmi ellenállások feloldódjanak. Eredményként az érzelmek az egészséges életmód érdekében zajló változásokat támogatják, a változtatások könnyebbek lesznek és hosszú távon is megtarthatóak.
Szintén eredményesen segíti az alkalmazottból vállalkozóvá válókat, és a már vállalkozókat az aktuális üvegplafonjaik áttörésében, félelmeik, korlátozó hiedelmeik elengedésében.

Ha érdekel ez a módszer, itt tudsz olvasni bővebben róla:

KATTINTS IDE AZ ESETTANULMÁNYÉRT

A szerző