Barion Pixel

A biorezonancia vizsgálat mechanizmusa és működési elvei sokak számára talán kevéssé ismertek.

A vitamin szedésben aranyszabály, hogy személyre szólóan, a szervezet állapotától függően legyen meghatározva. Jelen életünkben fokozódott fel az étrend-kiegészítők fogyasztása, a felnőtt populáció számottevő rétegénél.

Sok kérdést vet fel, melyeket fontos tisztázni. A természetgyógyászatban nap mint nap elhangzanak a kérdések, a bioboltokban, de akár a rendelőkben is.

vitamin, tabletta, kapszula, A vitamin hatása, B12-vitamin hatása

Milyen vitamint, milyen dózisban kell szedni és szükséges-e az ásványi anyag, vagy az enzimek pótlása?

A pontos válasz nem általánosítható.

A választ biorezonancia vizsgálat elvégzése után tudjuk meghatározni.

 

biorezonancia vizsgálat

Hogyan működik a biorezonancia vizsgálat?

Maga a vizsgálat egy számítógéppel történő szoftver segítségével működik.

A vizsgálat fájdalommentes, sugárzásmentes, ruhában történik és abszolút kockázatmentes.

A mérések előtt mindig fel kell tenni a kérdést, fogyaszt-e rendszeresen gyógyszert, étrend-kiegészítőt, hogyan táplálkozik, mennyi vizet fogyaszt naponta és mennyi folyadékot összességében.

A válaszra nagy szükségünk van a szervezet pillanatnyi állapotát tekintve, sokszor meglepő eredmények születnek, amelyeket nagyban befolyásolnak az előző kérdésekre adott válaszok.

 

Milyen tipikus hibákat, hiányosságokat mutat ki a biorezonancia vizsgálat?

sós víz, pohár, klór, böjtölés

Ami a legáltalánosabb, hogy a mért páciensek 90 %-a kevés vizet fogyaszt. Minden folyadék nem víz. A sejtkommunikációhoz, a tökéletes működéshez tiszta vízre van szüksége a szervezetnek. Ha nincs megfelelő hidratáció, működési rendellenességek adódhatnak, sőt, adódnak is.

légzés, felszabadul, oxigén

A második döbbenet akkor jön, amikor kiderül, a szervezet oxigénért kiált.

Az agy és a szív azok a fő szervek, ahol a készülék méri az aktuális oxigén ellátottságot a teljes keringésből.

A beszélgetés elején feltett kérdések közt szerepel, mennyit van kint a friss levegőn és mennyit mozog ott rendszeresen.

A válaszok elkeserítő statisztikát mutatnak, a tényszerű igazság még lehangolóbb. A jelentkező tünetek és a mérés ezt teljesen bizonyítja. Fáradtság, álmosság, levertség, hangulatingadozás, depresszív tünetek. Az alapvető ok tud lenni a szervezet oxigénellátása.

A következő kardinális pont a mérésnél az emésztőrendszer állapota. Nem feltétlenül a már-már megszokott tünetekre gondolok: sok a sava, felpuffad vagy csak nő a súlya. Ezek a tünetek okkal jelentkeznek, amikor az emésztőrendszer nincs rendben. Meghatározó a teljes vizsgálat eredményeiben a felszívódási zavarok megtapasztalása, mindezt mérhetően megjeleníti a rendszer, mint ahogyan a bélflóra állapotát is. Általában elfelejtik, ha volt korábban egy antibiotikum kúra, vagy egy hasmenéssel járó vírusfertőzés, melyek után helyre kellene állítani a bélflórát. Ennek elmaradása felszívódási zavarokat okozhat.

Tehát a napi rendszerességgel fogyasztott vitaminok, étrend-kiegészítők nem a megfelelő formában fogyasztva, az adott szervezet állapotának megfelelően máris nem szívódnak fel.

Például hiába szed valaki nagy mennyiségben C-vitamint, ha nem jó a hasznosulása a szervezetben, a mérés egyértelmű C-vitamin hiányt fog mutatni a megfelelő felszívódás hiányában.

De ez vonatkozik bármilyen étrend-kiegészítőre, vitaminra, a leginkább szembetűnő különbség az elfogyasztott mennyiség és a hiány mértéke közt van. Hihetetlennek tartják sokszor a páciensek, de így működünk.

biorezonancia vizsgálat

Miért fontos a biorezonancia vizsgálat?

Ezért nagyon fontos, hogy ne csak a saját megítélésünk szerint fogyasszunk étrend-kiegészítőket, használjuk ki a biorezonancia által megteremtett lehetőséget, amivel pontosan meg lehet határozni a helyes értékeket.

Természetesen ilyenkor az 1. lépés az emésztőrendszer teljes rehabilitációja, majd azt követően a táplálék-kiegészítők helyes beállítása: mit, mikor, hogyan és mennyit.

A globalizált egészégügyben – kevés kivétellel – nincsen sem idő, sem lehetőség ezen adatok pontos meghatározására.

Mégis nagyon fontos lenne évente egyszer a szervezet működési minőségének mérése, amelynek a prevencióban is nagy jelentősége van.

Nyilvánvalóan a gyulladásra utaló értékek vagy egyéb rendellenességek gyanúja esetén azonnal szakorvoshoz kell irányítani a pácienst. De nem mindegy, milyen stádiumban kerül szakszerű orvosi ellátásra a beteg. Viszont ha csak az egyensúlyt kell beállítani a szervezet tökéletes működéséhez, azt a jól képzett széleskörű ismeretekkel és tapasztalatokkal rendelkező természetgyógyászok el tudják látni.

A holisztikus emberközpontú gondolkodás, mely alapján működik a természetgyógyászati tevékenység, nagy lépéssel viheti előrébb a hasonló gondolkodású páciensek egészségét. Természetesen óriási jelentősége van a biorezonanciás méréseknél is a szakképzettségnek és tapasztalatnak, hisz így alakíthatja ki a páciens a bizalmat, melyet óriási hálával köszönnek meg.

A szakszerűen elvégzett mérés, kiértékelés illetve terápia felállítása után reményt kap a páciens, hogy lehetősége van visszaállítani az egészségét, ha időben megtörténik szervezetének minőségi mérése, mely után rekonstruálni lehet a szervezetben a harmónia felborulásának okait és meg lehet kezdeni a helyreállítást.

 

Kívánom, hogy mind többen legyenek nyitottak az emberközpontú gondolkodásra és érezzék át, legyen tudatos szinten, hogy a saját egészségéért mindenki maga felelős!

KATTINTS IDE A BIOREZONANCIA VIZSGÁLATOT VÉGZŐ TERMÉSZETGYÓGYÁSZOKHOZ!

A szerző