Tudod, hogy mi az a növény eszencia? A növények nagyon fontosak az egészségünk megőrzése szempontjából.

Üdvözlök minden Naturportal olvasót, szeretném bemutatni a BEWIT vállalatot, valamint annak 100 %-ban tiszta és természetes termékeit. A nevem Poláchová Edit, a BEWIT magyarországi vezetőjeként dolgozom és lelkes használója vagyok a természetes termékeknek, amivel támogatom saját és családom egészségét.

Úgy gondolom, a jelen negatív felesleget hoz mindenben – ételben, kötelességekben, zajokban, információ áradatban. Pedig elég megállni, meghatározni a célokat és tisztázni az élet értékeket. Én pontosan ezt tettem, amikor találkoztam a BEWIT-tel, amely az egészséges életmódot támogató termékekkel foglalkozik: illóolajok, kozmetikumok és szuperételek. Mind 100 %-ban tiszta és természetes.

talajtakaró virágok, rét, legelő, méhlegelő, növényi eszencia

A természet bolygónk tökéletes műve

Ha megfontoltan és tisztelettel közelítünk hozzá, a legértékesebb ajándékai közül néhányat nekünk ad, így például a növények eszenciáját. Ezek tiszta, természetes anyagok, amelyek segítik testünket és elménket az öröm, a szeretet, a természetes erő és a harmónia támogatásában. A növényi eszencia évezredek óta gyakorlatilag minden kultúra gyógyító hagyományában jelen van.

Mi a BEWIT-nél az egészségünk és szépségünk ápolásának egyik legjobb módjaként tekintünk rájuk.

Bewit levendula illóolaj

A BEWIT a világ egyik legnagyobb illóolaj-kínálatával rendelkezik. Minden illóolajunk 100 %-os tisztaságú és tanúsított terápiás minőségű (CTEO®). A termékeket nem csak forgalmazzuk, hanem fejlesztjük, gyártjuk és teszteljük is. Gyártó üzemünkben saját, korszerű laboratóriumunk van, ahol olyan termékeket fejlesztünk és gyártunk, amelyek sehol máshol nem találhatók meg.

A gyönyörű illattal kezdődik, de még koránt sem azzal végződik. Az illóolajok egészségünkre, testünkre és lelkünkre gyakorolt hatása hozzájárulhat a mi és gyermekeink boldogabb és egészségesebb életéhez.

Holisztikus kozmetikumok

Tekintsük most meg a kozmetikumokat és közelítsük meg a holisztikus megközelítés koncepcióját.

A szép bőr az egészséges bőr. Ez smink nélkül is egy kecses, puha, rugalmas és magabiztos bőr. A smink védi a bőrt a külső hatásoktól, nincs dekoratív funkciója és nem fedi el a bőr tökéletlenségeit. A bőr ápolása reggel és este a bőr alapos tisztításával kezdődik. Ezt a célt szolgálja a BEWIT tisztító olajos széruma. A bőrápolási rutin a bőr tonizálásával kezdődik és hidratálásával folytatódik. Ehhez a lépéshez a BEWIT az eszenciális vizek, hidrolátumok széles választékát kínálja bizonyos bőrtípusokra különböző hatásokkal. A következő lépés a  bőr szérumok nappali, éjszakai használata vagy a szemkörnyékre való felvitele. A bőr- és testolajos szérumokat mindig a megnedvesített bőrre viszünk fel, hogy a tápanyagok és a hidratáció mélyen a bőrbe kerüljön. A bőrápolást különféle kozmetikai olajokkal, testápoló keverékekkel és arcmaszkokkal egészíthetjük ki. Gyermekek számára alkalmasak az eszenciális vizek és gyengéden ápoló kozmetikai olajok (mint pl. a mandula vagy barack). Ezek tisztán természetes termékek, amelyek általában alkalmasak az atópiás, allergiás és ekcémás betegek számára.

Részletesebb bőrápolási eljárást az egyik YouTube-videónkban találhat:


Bewit Prawtein

Mit kapunk a kezünkbe a BEWIT-nek köszönhetően?

Prawtein®

Leginkább a BEWIT PRAWTEIN C60-at, amely néhány héttel a piaci megjelenése után abszolút BEWIT bestseller lett.

Ennek sok oka van. A siker legnagyobb részét a termék azon tulajdonságainak tulajdonítjuk, amelyek segítenek megelőzni a sejtöregedést, ez az úgynevezett antiaging hatás. A természetes C60 akár 172-szer erősebb, mint a C-vitamin. A jelenlegi tudományos eredmények szerint ez lehet az egyik legerősebb antioxidáns, amelyet eddig felfedeztek. Ezért nagyon hatékony védelem lehet az öregedés és a sejtkárosodás legfőbb oka, az oxidatív stressz ellen. A C60 hatékonyságát vizsgáló tudományos vizsgálatok azt találták, hogy a vizsgált patkányoknál a szén-C60 kiegészítés az élettartam többszörös meghosszabbodásához vezetett, még nagyon alacsony dózisok esetében is.

Néhány nap Prawtein C60 használat után hatalmas energiaáradatot éreztem; mint évekkel ezelőtt, fiatalkoromban, megújult az egészségem, elégedettséget éreztem, és szó szerint azonnal elvarázsolt és rájöttem, milyen kincs van a kezünkben!

És ez csak egy kiemelés a pozitívumokból, amit ez a C60 molekula magában rejt. Beszéljünk azonban magáról a Prawteinről, amely olyan összetevők hordozója, mint a C60 molekula, illóolajok és további gyógynövények.

A BEWIT Prawtein egy kakaós szuperétel, tele ásványi anyagokkal, vitaminokkal, magnéziummal, természetes kénnel, arany eszenciával és sok más mikrotápanyaggal. Kis tételekben állítjuk elő az ostravai gyártó üzemünkben, és sokunk gondos munkája van benne a termesztéstől a tesztelésen át az ellenőrzésig.

Kakaóbab a gyógyító táplálék

Pótolhatatlan alapja a legkiválóbb minőségű kakaóbab, amit a napon szárítunk, majd minden gondosan válogatott hozzávalóval egynemű masszává őröljük – ez a végeredményben kapott Prawtein. A gondosan kiválasztott összetevők a gyógynövények, növényi bimbó- és algakivonatok, CTEO®-tanúsítvánnyal rendelkező terápiás minőségű illóolajok, természetes édesítőszerek és egyéb egyedi összetevők. Ezek a Prawteint egyedülálló szuperélelmiszerré teszik, amely speciális mentális és fizikai támogatást nyújt, a lehető legmagasabb minőségben.

A mi 100 %-OS PRAWTEINÜNK minden vegetáriánusnak és vegánnak örömet okoz. Nem találni benne szintetikus színezéket, töltőanyagot, stabilizátort, stb. Az alapanyagok többsége minősített BIO RAW (bio nyers) minőségű és közülük sok a vad természetből származik. A gyógynövényeket és a bimbókat kézzel gyűjtik a Beskydy-hegység lábánál. Egyszerűen fogalmazva, a legnagyobb odafigyelést és szeretetet tesszük bele. A Prawtein részletes összetételéről és minden előnyéről a honlapunkon olvashat.

A BEWIT számos terméket kínál, ezeket kedvezően megvásárolhatja, vagy ajánlhatja másoknak is. Ha tudatosan így dönt, partnerünkké, vagyis személyes BEWIT franchise tulajdonosává válik = egy független személyes vállalkozás. Kockázatmentesen és nulla belépési költséggel, átfogó üzleti és szakmai know-how-val és motiváló jutalmakkal. A BEWIT megjutalmazza ügyfeleit, akik tovább ajánlják azt, amivel elégedettek.

Hiszek az alkotásban, a saját erő megtalálásában, ez olyasvalami, amit meg kell tennünk, ha fontos számunkra. Ez egy olyan út, amelyet nem azért követünk, hogy mindenáron elérjük a célt, hanem hogy élvezzük azt és kihozzuk belőle a legtöbbet.  Könnyedén, játékosan, kedvesen, de határozottan is.

Ha felkeltette érdeklődését cégünk, ingyenes ügyfélfiókot hozhat létre, és azonnal hozzájuthat 1+1 akciókhoz és egyéb kedvezményekhez

KATTINTSON IDE AZ INGYENES REGISZTRÁCIÓHOZ!

 

Ez minden, amit ma szeretnék elmondani a BEWIT-ről, ha bármilyen kérdése lenne, ne habozzon kapcsolatba lépni velem e-mailben edit.polachova@bewit.hu, vagy a telefonon a 06 20 610 5430 számon. Szívesen válaszolok a kérdésekre.

Találd meg a saját személyes eszenciádat és tarts velünk!

Szeretettel:

Edit a BEWIT-től

Bewit Edit Poláchová

Kapcsolat

+36 20 610 5430

edit.polachova@bewit.hu

 

KATTINTSON IDE AZ INGYENES REGISZTRÁCIÓHOZ!

A szerző


A Naturportal Magazin azért jött létre, hogy az embereket tanítsa, edukálja egy értékesebb, EGÉSZ-ségesebb ÉLET-re.

Jelenleg az ország egyik legnagyobb online természetgyógyászati-gyógynövényes magazinja lettünk.

Támogatóink nélkül nem tehetnénk meg, hogy minden nap friss cikkekkel, tartalommal jelenjünk meg és hogy folyamatosan hozzunk létre újabb és újabb fejlesztéseket (pl. keresőket) a weboldalon.

Minden (a honlap teljes felülete, Podcast műsorok, YouTube csatorna, Spotify csatorna) ingyenesen elérhető a számodra.

Néhány ezer forint támogatás ½ cikk és 1/10 kereső létrehozására elég.

Ha szeretnéd a munkánkat támogatni kattints az alábbi gombra!