Barion Pixel

Pirulakalauz, egy hasznos könyv több generációnak, az egész családnak.

 

2020 szeptemberében jelent meg a PirulaKalauz című könyv.

A könyv, amelynek sikere igazolta: a hazai piacon igény van az egészségüket megőrizni kívánók színvonalas, de közérthető tájékoztatására.

A könyv szerzői ara vállalkoztak, hogy segítsék az eligazodást az étrend-kiegészítők, gyógytermékek, kozmetikumok leggyakoribb összetevőit illetően.

Miről szól?

A PirulaKalauz az egészségmegőrzésben leggyakrabban alkalmazott anyagokat (növények, vitaminok, ásványi és egyéb anyagok) mutatja be lényegre törően és közérthető módon.

Összefoglalót ad a felhasználásról, az adagolásról, a bizonyított hatásokról és a hatásmechanizmusokról, kitérve a mellékhatásokra, és a lehetséges gyógyszerkölcsönhatásokra is.

A könyv szerzői több ezer tudományos cikket olvastak el, értelmeztek és foglaltak össze könnyen érthető formában. Tették ezt annak érdekében, hogy ezt az ismeretanyagot minél szélesebb körnek átadják.

A könyv olvasói így hozzáférhetnek ahhoz a tudáshoz, amelynek birtokában észszerűen használhatják fel az elérhető termékeket (étrend-kiegészítőket, teákat stb.) az egészségük megőrzése érdekében.

 

Pirulakalauz – a könyv, a weboldal, a tudás

 

A PirulaKalauz ugyanakkor több mint egy könyv – ezt a nevet viseli a www.pirulakalauz.hu weboldal is.

És ez nem véletlen, ugyanis ugyanaz az alkotógárda áll a könyv és a weboldal mögött.

A munkatársai gyógyszerészek, akik tapasztalataikat a betegellátásban, klinikákon, egyetemi kutatólaboratóriumokban szerezték.

A PirulaKalauz brandet dr. Csupor Dezső neve is fémjelzi, aki nemcsak kutatja és oktatja a gyógynövényeket, hanem az ismeretterjesztés iránt is elkötelezett.

A PirulaKalauz.hu egy olyan egészségügyi hírportál, amelyen szakemberek által írott cikkekből tájékozódhatunk a gyógynövények hatásaival kapcsolatos új felfedezésekről.

Ezek kívül a legújabb gyógyszerekről, vagy éppenséggel arról, hogy milyen módon tehetünk az egészségünk megőrzéséért.

A weboldal része a több mint 10 éves múltra visszatekintő Ködpiszkáló blog is, amelyen a gyógyászattal kapcsolatos tévhitekkel, a fogyasztók megtévesztését célzó reklámokkal kapcsolatos írások jelennek meg.

A weboldal az írásokon kívül videókat és podcastokat is tartalmaz.

A tartalom

A PirulaKalauz.hu tartalmainak egy része ingyenesen elérhető, de bizonyos tartalmak csak klubtagsággal hozzáférhetőek.

A PirulaKalauz Klub tagjai nemcsak exkluzív összefoglalókhoz, elemzésekhez, rövid írásokhoz férhetnek hozzá, hanem olyan videókat is megnézhetnek, amelyek érdekes és aktuális problémákat dolgoznak fel.

Rendszeresen részt vehetnek és kérdezhetnek egy-egy konkrét témával kapcsolatos videokonzultáción, webináriumon.

Az esetleges kérdéseiket közvetlenül is feltehetik szakértőinknek, akik 1 munkanapon belül választ, magyarázatot adnak.

Ez a lehetőség nemcsak unikális, hanem különösen értékes is napjainkban, amikor a szakemberekkel való konzultációra egyre kevesebb idő és lehetőség jut.

A szerző