Barion Pixel

Az egynyári üröm hatása igen jótékony. Ezt már a középkori lovagok is tudták.

A Templomos Cseppek tulajdonképpen a Templomos Lovagok által használt erősítő ital az „Elixír of Jerusalem” korszerű változata.

A Templomos Cseppek alapvetően egy gyógynövény és vitamin koncentrátum, amely sűrített, koncentrált formában tartalmazza az édes üröm, vagy szinonim nevén egynyári üröm, latinul Artemisia annua kivonatát.

dr Sárkány Ferenc, csodapatika, labor, templomos cseppek

Mitől más ez az étrend-kiegészítő készítmény, mint általában a piacon kapható egynyári üröm kivonatot tartalmazó egyéb termékek?

Egyrészről a szakértelemmel és alapos tudományos kutatás eredményeként összeállított receptúra okán, másfelől az elkészítés módja különbözteti meg az egyéb egynyári ürmöt tartalmazó készítményektől.

A Templomos Cseppeket gyógyszerészek készítik, felhasználva a modern tudományos eredményeket, korszerű gyógyszer-technológiai eljárással állítják elő. A hagyományt szem előtt tartva modern gépek, berendezések segítik a termelést, emberi kéz beavatkozása nélkül. Ez azt jelenti, hogy a gyógyszerkönyvi, és bio minőségű alapanyagok bemérése után, a Templomos Cseppek teljesen zárt rendszerben készülnek, így nem érintkezik a termék a külvilággal. Ez azért fontos, mert a zárt rendszer segítségével kiküszöbölhető a környezeti szennyeződés veszélye.

Már a víz is többszörös szűrés után, praktikusan egy mechanikai szűrésen, ami egy „hepa” filter a víz egy aktív szénszűrőn keresztül áramlik az ezüst szövethez. Majd ezt követően nagy intenzitású, a DNS elnyelési spektrumában dolgozó ultra viola alagúton kerül a reaktorba és a külső környezet teljes kizárásával vákuumban készül el a Templomos Csepp.

Az egynyári üröm hatása – Artemisia annua

A Templomos Csepp fő hatóanyaga az Artemisia annua kivonata, amelyről egymás után jelennek meg cikkek a nemzetközi tudományos folyóiratokban.

Ezen szakcikkek alapján a növény hatóanyagi gátló hatással vannak bizonyos tumorokra.

Az artemizin félszintetikus módosított változata bizonyítottan tumor ellenes hatású.

Természetesen, mint minden újdonságot az Artemisia annua kivonatot tartalmazó készítményt támadás éri ugyan úgy mint a PQQ hatóanyagot.

Ez a vegyület az öregedés elleni harc bajnoka!  Az új kutatások fényében valószínűnek tűnik, hogy a PQQ kulcsszerepet játszik az öregedés ellen vívott harcban. Helyreállítja a fiatalos funkciókat, valamint az állatkísérletek tanúsága szerint meghosszabbítja az életet.

Az öregedést lassító tulajdonságai mellett azon tulajdonsága a legfontosabb, hogy képes megvédeni az agyat a traumatikus sérülésektől, illetve a sztrók által előidézett károsodásoktól.

A PQQ egy vitaminokhoz hasonló vegyület, amelyre feltétlenül szükség van a sejten belüli energia működéséhez.

A legtöbb sejtfunkció folyamatos mitokondriumokból származó energiaellátásra szorul az olyan alapvető tevékenységekhez, mint a növekedés, a regenerálódás és a reprodukció.

A Templomos Cseppeket ajánljuk az életminőség javítására, a betegségek megelőzésére, kiegészítő terápia ként, valamint utókezelésre akár „post Covid szindrómában”.

 

KATTINTS IDE A TERMÉK RENDELÉSHEZ!

A szerző