Barion Pixel

Itt van a 2023. év.  A “jóslatok” szerint ebben az évben állítólag a múlt erőfeszítéseinek beérik végre a gyümölcse minden téren. Meglátjuk, hogy így lesz-e…

Mindenesetre itt egy új év, ilyenkor nagyon sok ember tesz újévi fogadalmakat. Lássuk, hogy melyik a 10 + 2  legnépszerűbb újévi fogadalom.

Idén is megfogadhatjuk például, hogy többet teszünk egészségünk megőrzése érdekében: többet sportolunk, lefogyunk, részt veszünk egy önismereti kurzuson, leszokunk valamilyen káros szokásunkról.

Nagyon fontosak ezek az elhatározások. De talán még ennél is sokkal fontosabbak, hogy be is tartsuk azokat év közben is, és kitartsunk mellettük.

Ezek betartásához adunk tippeket itt a Naturportal Magazinon.

Érdekes, hogy általában minden ember hasonló problémákkal szembesül az élete során. Ez sem vagyontól, sem kortól, sem társadalmi rangtól nem függ általában. Az újévi fogadalmak általában minden embernél hasonlóak.

Egy amerikai kutatás csokorba gyűjtötte, hogy melyek a legnépszerűbbek így az év elején. Lássuk, hogy beletartozol-e a nagy átlagba.

Elöljáróban fontos leszögezni, hogy ahhoz, hogy ne csak egy újabb próbálkozás legyen az újévi fogadalom elengedhetetlen, hogy következetesen kitartsunk mellette és szokásunkká, az életünk részévé alakítsuk azt az adott tevékenységet. Kis lépésben haladjunk és inkább kevesebbet vállaljunk, de azt következetesen tartsuk be!

Nagyon jól nyomon követhetjük a lelki fejlődésünket, ha mindent lejegyzetelünk és alkalomadtán újra el is olvassuk. Sok mindenre rájöhetünk magunkkal kapcsolatosan.

Lássuk tehát a 10 legnépszerűbb újévi fogadalmat:

Újévi fogadalmak – a 10 + 2 legnépszerűbb

1. TANULOK VALAMI ÚJAT

A tanulás a legnépszerűbb újévi fogadalom egyike, hiszen talán az emberi fejlődés szempontjából az egyik legfontosabb tényező. A felemelkedés alapja, a változás beindítója.

Tanulni azért érdemes, mert többek leszünk általa és ezáltal változunk is, e mellett egy új ismeret elsajátításával mindenképpen többek, jobbak leszünk, jobban eligazodunk önmagunkban és a világ dolgaiban.

Megkülönböztethetünk külső és belső tanulást. A belső tanulás, azaz az önismeret belső és külső változásokhoz is vezet. A külső tanulás, tehát valamilyen ismeret elsajátítása általában csak külső változást idéz elő (pl. piacképesebbek leszünk), valódi belső változást azonban nem hoz.

Érdemes tehát a változást magunkon, legbelül elkezdeni.

Végezz el egy tanfolyamot, vagy olvass el egy könyvet! Ez a legegyszerűbb módja, hogy értékesebb ember legyél!

Meditálni tanulok

legnépszerűbb újévi fogadalom, meditáció, meditálás, meditáció jótékony hatásai, stressz csökkentés

A helyesen végzett meditáció a legjobb önismereti eszköz. Az ősi technikák sohasem vezetett meditációk, és sohasem ígérnek azonnali megoldásokat, hanem mindig önálló erőfeszítést igényelnek. 

Ha szeretnél megtanulni egy ilyen hagyományos meditációs technikát, mellyel boldogabb, örömtelibb, teljesebb életet életsz, mellyel csökkennek a félelmeid, a szorongásaid és a szenvedés érzeted, akkor jelentkezz a naturportal@gmail.com e-mail címen, hogy elküldhessük a további részleteket. 

Gyógynövényes Házipatika Online Tanfolyam

legnépszerűbb újévi fogadalom, lóhere, szerencse

A GyógyfüvesKertem és a Naturportal tanfolyamán bárki megtanulhatja a gyógynövényes anyagok készítésének titkát. A tanfolyamon résztvevők egész napos gyakorlati tudást kapnak, melynek segítségével saját maguk tudják összeállítani a saját házipatikájukat.

A tanfolyam anyagához örökös hozzáférést kap minden résztvevő, így saját ütemében tud haladni, bármikor belenézhet, amennyiben szükségét érzi, ha pedig segítségre van szüksége, bármikor kérdezhet.

 

KATTINTS IDE A GYÓGYNÖVÉNYES TANFOLYAMHOZ!

 


2. JOBBAN ÉLVEZEM AZ ÉLETET – CSÖKKENTEM A STRESSZT

Világszerte több millió ember él hektikus, stresszes életet, így nem csoda, hogy az “Élvezd jobban az életet!” mozgalmak egyre jobban elterjedőben vannak. A 10 legnépszerűbb újévi fogadalom közül sorban a második a stresssz csökkentése. Fontos lépés egy boldogabb, egészségesebb emberi élet felé!

Találj új kikapcsolódási lehetőségeket, találj egy új hobbit, vagy egy számodra vonzó sportágat.

Menj el színházba, moziba, olvass el egy jó könyvet, menj el wellness szalonba, vagy masszíroztasd meg magad!

Ha gyógyfürdők közelében élsz, ne felejts el az egyikbe ellátogatni.

Menj ki a szabadba!

 

Újra Nő Tanfolyam

Újra Nő Tanfolyam

Mondjuk, hogy elmúltál 40 éves, és egy kicsit belefásultál az életedbe. Fogalmad sincs, hogy ki vagy te valójában.

Képes vagy az önelfogadásra?

Elhiszed, hogy megkívánnak akkor is, ha mondjuk XL-es ruhákat hordasz?

Szabad Neked még célokat kitűzni, vágyni, szeretni, megélni a nőiességedet?

Képes vagy a félelmeidet megismerve a változás útjára lépni?

A válasz egyértelműen igen.

Az Újra Nő – a Te életed workshopon január 28-án azon fogunk dolgozni közösen, hogy berobbantsuk az energiáidat, biztos kapaszkodókat vigyél magaddal a belső önbecsülésed növeléséhez, gyakorlati segítséget kapj az életmódváltáshoz, megismerd a céljaidat és hogy hogyan érd el azokat. 

 

Kattints ide a tanfolyamhoz!

 

 

Burinda Veronika, újévi fogadalmak

Burinda Veronika – Vagyoklabor

Tudtad, hogy emberek többsége egy idő után feladja és már nem is tesz újévi fogalmat, mert meg van róla győződve, hogy az úgysem sikerül?

Ha úgy érzed, hogy te is jártál már így, azonban mégsem szeretnéd ilyen könnyen feladni, vagy eddig lemaradtál az idei év céltervezéséről, akkor szeretettel vár Téged is Burinda Veronika a februárban megrendezésre kerülő „Céltervezés a titokzatos asztrológiával” workshopra. 

Miben más ez, mint egy „hagyományos” céltervezés? 

Leginkább abban, hogy személyre szabottabb. Nem, nem kell asztrológusnak lenned, és még csak értened sem kell hozzá. Elég, ha nyitott vagy és érdeklődő. A workshopon egy használható keretet kapsz a 2023-as évedhez, mert a célok tervezését egy másik nézőpontból mutatják be neked – asztrológusként.

A Naturportál olvasójaként 10 % kedvezménnyel ajándékoznak meg!

 

A PROGRAMRÓL BŐVEBB INFORMÁCIÓ IDE KATTINTVA TALÁLHATÓ!

 

 

Meditációs tanfolyam

A helyesen végzett meditáció a legjobb önismereti eszköz. Az ősi technikák sohasem vezetett meditációk, és sohasem ígérnek azonnali megoldásokat, hanem mindig önálló erőfeszítést igényelnek. 

Ha szeretnél megtanulni egy ilyen hagyományos meditációs technikát, mellyel boldogabb, örömtelibb, teljesebb életet életsz, mellyel csökkennek a félelmeid, a szorongásaid és a szenvedés érzeted, akkor jelentkezz a naturportal@gmail.com e-mail címen, hogy elküldhessük a további részleteket. 


3. TÖBB IDŐT TÖLTÖK A CSALÁDDAL ÉS A SZÁMOMRA FONTOS EMBEREKKEL

Az emberek többsége a  szociális kapcsolatokat tartja (elméletben) a legfontosabb dolognak, ezért ez a legnépszerűbb újévi fogadalom sorában a harmadik helyen szerepel. Készítsünk akár előre is éves tervet, hogy melyik hétvége a családos/barátkozós, alakítsunk ki jó kapcsolatokat a környezetünkben élőkkel (szomszédok, nevelők, tanárok, óvónők, boltos, zöldséges, újságárus). A hangulatunk is jobb lesz tőle, ha mindenhol barátságos arcokkal vagyunk körbevéve. Ne feledjük, a jó emberi kapcsolatok alapja a kölcsönösség, önzetlenség és a bizalom. Ne mindig csak a munkát tegyük az első helyre!


4. TÖBBET MOZGOK

Sorban a negyedik legnépszerűbb újévi fogadalom a több testmozgás. A rendszeres testmozgást rendszerint a magasabb szintű egészséggel azonosítjuk. Sokszor az is elég, ha letöltesz egy lépésszámláló applikációt és figyelsz arra, hogy eleget gyalogolj! A rendszeres testmozgás csökkenti számos betegség – köztük a rák – kockázatát, hosszú életet biztosít, segít a túlsúly leküzdésében, jó kedvre hangol, csökkenti a vérnyomást és segít karbantartani az ízületeket. A mozgás egészségesen tart, jobban nézel ki és jobban érzed magad tőle.


5. FOGYOK

Az ötödik legnépszerűbb újévi fogadalom a fogyás, nem véletlenül. A felnőtt amerikaiak 66 %-a túlsúlyos, Magyarországon is igen magas ez a szám, így nem meglepő, hogy a fogyás egyike a legnépszerűbb újévi fogadalmaknak. Elérhető célokat tűzzél ki és fókuszálj a két legfontosabb tényezőre a testsúlycsökkentő programodban. Először persze meg kell határoznod, hogy melyik a két legfontosabb összetevő a súlyod csökkentéséhez.

 

→https://naturportal.hu/tag/fogyas – Fogyási tippek itt a Naturportal-on is:)

MyBalance, újévi fogadalmak, fogyás

My Balance módszer

Mindenkinek, aki 2023-ban fogyni szeretne, ajánljuk a My Balance testsúly-coaching programot. Hamar megtapasztalhatod, hogy nem is kell lemondanod az evés élvezetéről, csak át kell írni a fejedben futó programot.

Ott szükséges változtatni, hiszen onnan indul az evésre ösztönző megannyi belső késztetés. A My Balance módszerrel, testünk jelzéseit jobban figyelve és értve, visszavehetjük az ételektől az irányítást, megtanulhatunk nehéz helyzetekben egyre jobb döntéseket hozni, s így lemondás és frusztráció nélkül alakíthatjuk súlyunkat.

 

Kattints ide a tartós fogyáshoz!

 

 

Zentainé Agárdi Annamária, újévi fogadalmak

Komplett életmódváltó program

Szeretnél fogyni, de az eddigi diéták nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, esetleg emésztőrendszeri problémáid is vannak?
Ne add fel, létezik személyre szabott megoldás.
 
Az Esszencia Természetgyógyászat online életmódváltó programja.

Az életmódváltó program holisztikus megközelítésű, a test-szellem-lélek egyensúlyát igyekszik visszaállítani. A programnak része a táplálkozásterápia, a testmozgásra, mozgáskultúrára vonatkozó javaslat, gyógynövényes-illóolajos tanácsadás, Bach virágterápiás tanácsadás, illetve a biologikus szemlélet is.

Az Életmódváltó program résztvevői 15 % kedvezménnyel vehetik igénybe (személyesen) a BEMER terápiát, a biorezonanciás állapotfelmérést, az Access Bars kezelést és a Reiki kezelést 1-1 alkalommal.

Naturportal olvasóknak a kedvezményes csomagárból további 7 % kedvezményt biztosítok.

 

Kattints ide a részletekhez!

 

Oláh Imréné Margó, újévi fogadalom

Bélflóra helyreállítás, biorezonancia

Oláhné Margó természetgyógyász. Régóta munkálkodott benne, hogy segíteni szeretne az embereknek, ezért 22 évvel ezelőtt, munkája mellett elvégezte a gyógymasszőr iskolát.

Több terápiás lehetőséget megismert és egyre inkább azt vette észre, hogy a mozgásszervi panaszok mellett mindenkinek van belsőszervi problémája is.

A megoldás kulcsa az okok feltárása, a belső szimbiózis megtartása és helyreállítása.

A mikrobiom egyensúly fontos szerepet játszik a szervezet tökéletes működésében és nagyban hozzájárul az egészségi állapotunkhoz.

Napi szinten szükségünk van a probiotikumok pótlására, mert nem csak a gyógyszerek és az antibiotikumok okozzák pusztulásukat.

Biorezonanciás állapotfelmérés, táplálkozási tanácsadás, belső szimbiózis helyreállítása.

Bejelentkezés: +36 30 316 2443

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKHOZ KATTINTS IDE!

 


6. ABBAHAGYOM A DOHÁNYZÁST

A nikotin az egyik legerősebb függések közé tartozik. Sejt szintű kötéseket alakít ki a szervezetben, éppen ezért a hiánya komoly tünetekhez is vezethet. Nagyon sokat segíthetnek az alternatív terápiák, mint például a biorezonancia, vagy az akupunktúra. Ha elsőre nem sikerül leszokni, ne keseredj el, csak folytasd tovább a küzdelmet. Egy dohányos, mielőtt végleg leszokik a cigiről, átlagosan ötször próbál meg felhagyni vele. A különféle alternatív terápiák segíthetnek ennek a számnak a csökkentésében is.
https://naturportal.hu/gyogynovenyek/dohanyzasrol_leszokas – Hogyan segíthet a sárgarépa a dohányzás ellen.


7. NEM ISZOK TÖBB ALKOHOLT

Nagyon előkelő helyen szerepel a legnépszerűbb újévi fogadalom sorában az alkohol fogyasztásának csökkentése. Sok ember fogadja meg ezt a tanácsot, hogy abbahagyja az ivást. Mint minden anyag, az alkohol is csak nagy mértékben fogyasztva káros. Egy jó pohár bor, vagy borpárlat egyáltalán nem egészségtelen, sőt mi több, a vörösborban található antioxidáns anyagok miatt egyenesen egészséges. A természetgyógyászatnak létezik egy ága, melynek neve a borgyógyászat. Az égetett szesz (pálinka) is nagyszerűen használható külsőleg gyógynövénykivonatok formájában, vagy például ínyöblítésre fogínysorvadás ellen. A lényeg itt is a mérték! Sok nagy alkoholfogyasztó elveszti a csatát, amikor hirtelen szeretne leszokni az ivásról, eredményes lesz viszont akkor, amikor fokozatosan akar leszokni róla. A társaság is lényeges a leszokási folyamatban. El kell kerülni a “szesztestvéreket” és olyan társakat kell keresni (anonim alkoholisták például) akik szintén elszántan küzdenek az alkohollal. Együtt könnyebb! Számos városban találhatunk már Anonim Alkoholista Klubokat, ne legyen szégyenérzetünk felkeresni ezeket, hiszen itt mindenki támogatni fog minket az elhatározásunkban.


8. RENDEZEM AZ ANYAGI HELYZETEMET

A pénz nagy stressz forrása volt az elmúlt években az életedben? Csatlakozz ahhoz a több száz emberhez, akik már megoldották ezt a problémájukat. Sajnos ezeket az ismereteket nem tanítják sem az általános, sem a középiskolákban, sem az egyetemen. Ha otthonról nem hozzuk ezt a tudást, akkor elvesztünk? Nem! Felnőtt korunkban is fejlődhetünk és tanulhatunk!
Ehhez ajánlunk több lehetőséget a Naturportal olvasóinak.

Pénzügyi Napló, újévi fogadalmak

Pénzügyi Napló

A pénzügyi napló egy különleges határidőnapló, ami nem az időd, hanem a pénzügyeid tervezésére fókuszál. A legtöbb vágyunk megvalósításához pénzre is szükségünk van, ezért érdemes tisztában lenni a költési szokásainkkal.

Ha tudod, hogy mire mennyit költesz, akkor könnyebben tudsz változtatni, hogy a kitűzött pénzügyi céljaidat mihamarább elérhesd. A pénzügyi napló remek segítőtársad lesz ezen a kalandos úton.

Vezetheted benne a bevételeidet és a kiadásaidat, elemezheted őket, elkészítheted a havi költségvetéseidet és előre tervezhetsz.

A napló dátumozatlan, ezért bármikor elkezdheted használni.

 

NÉZZ BELE A PÉNZÜGYI NAPLÓBA!

 


9. SEGÍTSÉGET NYÚJTOK MÁSOKNAK

Népszerű újévi fogadalom a mások segítése. Az önzés ellentéteként Magyarországon is egyre jobban elterjednek a segítés önkéntes formái.

Bármilyen formáját is választod az önkéntes segítésnek: nagy család támogatása, egy gyermek segítése, állatmenhelyen önkéntes munka, idős ember segítése a közvetlen környezetedben, nagyon sok nonprofit szervezetet találhatsz az Interneten, melyek igazán hasznos segítséget nyújthatnak.

Vannak olyan oldalak, melyeken keresztül szívességből is segíthetsz másoknak. Adományozhatsz ruhát, bútorokat, vagy más háztartási eszközöket.


10. JOBBAN SZERVEZEM AZ ÉLETEMET

A 10 legnépszerűbb célkitűzés közül az életed megfelelő megszervezése a legkézenfekvőbb. Ez kihatással van az életed egészére is. Mégis talán ezen a legnehezebb változtatni, hiszen a régi berögzült szokásmintáinkat a legnehezebb levetkőzni.

A szokásminták levetésében is segíthet a MEDITÁCIÓ , hiszen meditatív állapotban sokkal könnyebb a dtöntéseinket megvizsgálni, ezáltal sokkal tudatosabbak lehetünk. De ugyanígy segíthet egy gardróbrendező tanfolyam, vagy egy kifejezetten az életed összerakására specializált coach.

meditáció, meditálás, meditáló nő, jóga, meditáció hatása

Meditáció

A helyesen végzett meditáció a legjobb önismereti eszköz. Az ősi technikák sohasem vezetett meditációk, és sohasem ígérnek azonnali megoldásokat, hanem mindig önálló erőfeszítést igényelnek egy mester mellett, aki maga is megtapasztalata már a meditációs technikák hatását, és végigment a folyamatokon. A mester nem oldja meg helyetted a problémát, tehát nem egy mankóként működik, hanem csak egy olyan fogódzkodó, amibe – szükség esetén – bele lehet kapaszkodni, és intuitív módon segíti a tanítványt. Ha szeretnél megtanulni egy ilyen hagyományos meditációs technikát, mellyel boldogabb, örömtelibb, teljesebb életet életsz, mellyel csökkennek a félelmeid, a szorongásaid és a szenvedés érzeted, akkor jelentkezz a naturportal@gmail.com e-mail címen, hogy elküldhessük a további részleteket. A naturportal-ról érkező olvasóknak -10 % kedvezményt biztosítunk a tanfolyam árából.


+1 Egészségesebben étkezem:

Fermentini, újévi fogadalom

Fermentált élelmek – egészséges mikrobiom

Mi a közös egy jó sajtban, kovászos kenyérben vagy éppen sörben, borban?

Létrejöttük kulcsa a fermentálás!

Dédnagymamáink nem ismerték a mikrobiológiát, de tudtukon kívül mégis aktívan használták a mindennapi ételek elkészítésében.

Ezekhez a tradíciókhoz visszatérve egészségesebb, adalékanyagmentes, gazdag ízvilág tárul a szemünk elé.

Ennek részeként a Fermentini termékcsalád természetes módon erjesztett, fermentált zöldségeket tartalmaz változatos alapanyagokból, amelyek nem hőkezeltek, élőflórásak, ezért nagyon hasznosak az emésztőrendszer egyensúlyának megőrzésében. A természetes erjedési folyamatnak köszönhetően a felhasznált zöldségek megőrzik roppanós frissességüket, és vitamintartalmukat, miközben tartósak és különlegesen finom, savanyú ízvilágúak lesznek.

Tekintettel arra, hogy az erjedés során a zöldségek szénhidráttartalma csökken, így nagyon alacsony kalóriatartalmú, de rostban gazdag étel jön létre, ami sok egyéb hasznos élettani hatása mellett kitűnő kiegészítője a súlycsökkentést célzó diétáknak.

Kattints ide az egészséges élelmekhez!  


+1 További segítségek céljaid megvalósításában:

3D_Ball_LUX_diffuzor, diffúzor, ultrahangos diffúzor

Aromaterápiás ultrahangos diffúzorok

Az újévi fogadalmak betartását kiválóan támogatja az aromaterápia, legyen szó meditációról, mozgásról, fogyásról vagy éppen tanulásról, stresszcsökkentésről.

A modern ultrahang technológiával működő párologtató készülék milliónyi molekulát porlaszt szét közvetlen környezetünkben, így a 100 %-ban természetes illóolajok jótékony hatásait minden lélegzetvétellel beszippanthatjuk.

Használjuk munka közben, pihenőidőben, otthon vagy az irodában.

Torna, jóga és meditáció tökéletes kiegészítője.

Ne felejtsük el egészségünk megőrzésének szolgálatába állítani!

Fertőtleníthetjük vele a levegőt, könnyebbé tehetjük légzésünket a náthás időszakban. 

 

KATTINTS IDE A DIFFÚZOROKHOZ!

 

frekvencia terápia, zapper

Frevencia terápia a tökéletes gyógyuláshoz!

Royal Raymond Rife, a frekvencia terápia feltalálója és kikísérletezője 1953-ban így írt tapasztalatairól és az 1934-es gyógyítási eredményeiről:
 
“A frekvencia készülék általi gyógykezelés során a betegek semmiféle fájdalmat nem éreznek, semmiféle hang nem hallható, és semmiféle érzés sincs. Egy cső kivilágosodik és 3 perccel később a gyógykezelés véget is ér. A vírus vagy baktérium elpusztul és a test természetes úton rendbehozza magát azok toxikus hatásától. Egyidejűleg többféle típusú betegséget is lehet így kezelni egy csapásra.
Az elsõ (1934-es) klinikai munka a rák betegségre dr. Milbank Johnson orvos felügyelete mellett lett elvégezve, amit a Dél Kaliforniai Egyetemnek a Speciális Orvosi Kutató Társasága szervezett meg. 3 hónap múltán, 14 úgynevezett “menthetetlen” esetet le lehetett írni mint klinikailag teljesen meggyógyultat, amit a jelenlévő öt orvos és még dr. Alvin G. Foord orvos és patológus is megállapított. Semmiféle hőemelkedés nem volt észlelhető a frekvencia készülékes kezelés alatt vagy után. Semmiféle speciális étkezés nem lett használva ezen klinikai vizsgálatok egyikénél sem, bár kijelenthetjük, hogy a beteg alkalmasabb étkeztetése használna az egyénnek.”
 
Rife hosszú, évekig tartó tanulmányai során észrevette hogy minden egyes vírusnak, vagy baktériumnak van egy saját rezonáns frekvenciája, ami sebezhetővé is teszi azokat. 
 
A frekvencia terápia, más néven zapper illetve plazma generátor a visszacsatolás elve szerint működik. Ez a jelenség azon az elven nyugszik, hogy minden élő organizmus „kisugároz“ egy bizonyos a saját fajához képest tipikus hullámzást (frekvenciát). Ez a rezgés minden mikroorganizmus számára specifikus és szinte változatlan. Royal Raymond Rife megállapította, hogy ha ezt a rezgést ráirányítjuk egy mikroorganizmusra, mely ezt előállítja, akkor egy idő után az elpusztul. Ezek az irányított rezgések lengésbe hozzák a mikroorganizmus sejtfalát, membránját (az emberi sejtek membránjai ellenállóbbak a villamos feszültség ellen mint a patogén mikroorganizmusok sejtfalai), nem bírják elviselni a növekvő lengést és egy idő után megrepednek. Ezzel a mikroorganizmus elpusztul, az az deaktiválódik! Nincs ebben semmi “misztikus” vagy valamilyen természetfeletti energia. Teljes mértékben a paraziták – élősködők, baktériumok, vírusok – fizikai megsemmisítéséről van szó magas frekvenciás impulzusokkal.
 
 
 
 

 

A szerző