Barion Pixel

Van egy online természetgyógyász konferencia, amikor utazás és szállás nélkül – online – tanulhatsz az ország legjobb gyógyszerész-fitoterapeutáitól és természetgyógyászaitól.

Ezen az egész napos tanuláson a sok-sok érdekes előadás végén kérdezhetsz is az előadóktól. Az előadásokról felvétel készül, ami visszahallgatható.

  • Olyan tapasztalt természetgyógyászokkal találkozhatsz, akik fél (egész) életüket a gyógyításnak szentelték. Készek és hajlandóak átadni a tudásukat, hogy te is gyógyulhass.
  • Olyan bennfentes információkat hallgathatsz meg, melyek csak ezen a zárt felületen fognak majd elhangzani.
  • A testi- és lelki egészséged megőrzésével kapcsolatos használható tudást kapsz.
  • Ismétlés a tudás Atyja! Azért, hogy bármikor visszahallgathasd, egy zárt felületen elérhető lesz a teljes nap felvétele. Így – meghatározott ideig – meghallgathatod majd később is.
  • Kényelmesen, az otthonodból hallgathatod meg az előadásokat. Mindig hagyva elegendő szünetet, hogy kipihenten és odafigyelve hallgathasd végig az előadásokat.
  • Kedvező áron juthatsz értékes tudáshoz.
  • E mellett, ha az első 100 befizető közé kerülsz, akkor a jegy áránál nagyobb értékű garantált ajándékcsomagot is kapsz! Minden résztvevő kap e mellett kisebb ajándékot, kedvezménykuponokat, és sok-sok információs anyagot postán.
    A résztvevők között további értékes ajándékcsomagokat sorsolunk ki!

 

Kiktől tanulhatsz az Online Természetgyógyász Konferencia napján?

Béky László természetgyógyász

Béky László

Magyarország egyik legismertebb és a legnagyobb tiszteletnek örvendő természetgyógyásza.

Egyetemi tanulmányait a gr. Széchenyi István Egyetemen, agrármérnök, Szent István Egyetemen, szakmérnök, Debreceni Egyetemen, mentálhigiénikus, Pécsi Egyetemen, andragógus és Budapesten az ELTE bölcsészkarán, pszichológia- pedagógia szakokon végezte.

A természetgyógyászattal az 1980-as évek közepétől kezdett el foglalkozni, a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületében, amelynek a mai napig vezetőségi tagja.

Saját rendelőjét 1991-ben nyitotta meg Budapesten. Itt elsősorban a krónikus degeneratív betegségek lelki és testi terápiáival, a megelőzéssel és rehabilitációval foglalkozik mind a mai napig.

Részt vett a természetgyógyászati törvény kidolgozásában, s maga is levizsgázott a következő szakokból: akupresszúra, alternatív fizioterápia, alternatív mozgás és masszázs terápia, bioenergetika, fitoterápia, fülakupunktúrás, addiktológia, reflexológia, szemtréning eljárások életmód tanácsadó és terapeuta. Mindezeket oktatja, állami hivatalos természetgyógyászati vizsgára készíti fel a hallgatókat, egyúttal 9 tárgyból vizsgabizottsági elnök is.

Csupor Dezső

Szakgyógyszerész, gyógyszerellenőrzés-farmakognózia szakértő, farmakobotanikus, fitoterapeuta, számos szakkönyv szerzője és szaklektora, a www.pirulakalauz.hu alapítója.

A Szegedi Tudományegyetemen szerzett gyógyszerészi diplomát 2002-ben, azóta a Gyógyszerésztudományi Kar munkatársa, jelenleg tanszékvezető egyetemi docens.

Kutatási területe a növényi hatóanyagok és a racionális gyógyszer- és gyógynövény-alkalmazás vizsgálata. Számos könyv szerzője, szerkesztője, hazai és nemzetközi tudományos testületek tagja. Gyógyszerész- és orvostanhallgatóknak tanít fitoterápiát. Elkötelezett az ismeretterjesztés iránt, blogok, ismeretterjesztő weboldalak szerkesztője, gyakran és szívesen tart előadásokat – nemcsak a tudomány iránt érdeklődő egyetemistáknak, felnőtteknek, hanem akár óvodásoknak is.

A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Gyógynövény Szakosztályának elnökeként is a szakszerű gyógynövényhasználat népszerűsítését tartja az egyik fő feladatának.

Kutatási területe a biológiailag aktív növényi anyagok izolálása és szerkezetvizsgálata, a növényi eredetű készítmények minőségi és mennyiségi analitikai vizsgálata, biológiai hatásaik, hatásosságuk és biztonságosságuk értékelése.

Sárkány Ferenc

gyógyszerész-természetgyógyász, az ortomolekuláris medicina szakértője, feltaláló.

A Semmelweis Orvostudományi Egyetem Gyógyszerésztudományi Karán szerzett gyógyszerész doktori diplomát.

Ezt követően a SOTE Közegészségtani és Járványtani Intézetében vírus hepatitiszek immunprofilaxisával (védőoltás kutatás) foglalkozott, majd egy gyógyszergyárak (Schering-Plough, ma MSD; MERCK, EGIS, Synthélabó, PLIVA) tudományos munkatársaként dolgozott főként gyógyszerhatástan, gyógyszermellékhatás, gyógyszer-gyógyszer kölcsönhatás, gyógyszer- egyéb biológiailag aktív anyagok kölcsönhatásai pl.: vitaminok, étrend-kiegészítők, növényi kivonatok.
A 2000-es évek elején megnyitotta saját gyógyszertárát, ahol közel egy évtizedet dolgozott a közvetlen betegellátásban.
Gyógyszertári munkája során kezdett el foglalkozni a természetes gyógymódokkal, természetgyógyászattal, természetes, biológiailag aktív anyagokkal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, mikroelemekkel, gyógynövényekkel, a szintetikus gyógyszerkészítmények kiváltása, vagy mennyiségének csökkentése érdekében.
Elvégezte a hivatalos természetgyógyászati képzést, a Magyar Természetgyógyászat Szövetség oktatója elsősorban fitoterápia (gyógynövénytan) területén.
Gyakori vendége egészség TV és rádió műsoroknak, szerkesztő-műsorvezető is.
Több saját egészségmegőrző termékkel rendelkezik.

Gábriel Orsolya

Az eredeti Craniosacralis terápia magyarországi meghonosítója, a hazai terapeutaképzést irányító Upledger Institute Hungary megalapítója, intézetvezető terapeuta, az Upledger Institute International nemzetközi instruktora, Életmód-tanácsadó és -terapeuta, Alternatív Mozgás- és Maszsázsterapeuta, Humán kineziológus.
Vezető terapeutaként számos nemzetközi terápiás program résztvevője; aktív tagja többek között a Ricky Williams Foundation Concussion Programjának, melynek keretein belül traumás agysérülést szenvedett sportolókat kezelnek, ill. a vietnámi veteránokat szervezett PTSD programnak

Csicsor János

Vegyészmérnök, kémikus kutató, termékfejlesztő és gyártó a Hymato Kft. tulajdonos-ügyvezetője.

Évtizedek óta foglalkozik a huminsav kutatásával, valamint az ebből készülő termékek fejlesztésével. Ő volt az, aki a vörösiszap katasztrófa idején kísérletekkel bebizonyította, hogy a huminsav alkalmas a szennyezett területek semlegesítésére, méregtelenítésére így 700 hektár szennyezett termőföldet huminsavval semlegesítettek.

Mester Károly

agrármérnök

Több mint 20 évet dolgozott telepvezetőként egy nagy létszámú tenyésztő, szaporító és hizlaló sertéstelepen. Éveken keresztül kísérletezett gyógynövényekkel részben a népi állatorvoslási tapasztalatok alapján, de komoly hazai és külföldi szakirodalmi feldolgozást is végzett ebben a témában. A gyógynövényeket sok esetben antibiotikus kezelés kiváltására, vagy eredménytelen antibiotikus kezelés alternatívájaként alkalmazta.

Nevét a 2019-ben bemutatott, és azóta tömegek által fogyasztott Herbafulvo Esszencia kapcsán ismerhetjük. Az évtizedes kutatómunka során kifejlesztett Herbafulvo emésztőrendszerre gyakorolt pozitív hatásait számos cikk, és tanulmány taglalja.
Mester Károly több évtizedes felhalmozott ismeretanyaga nemcsak az állatoknak, de az emberek számára is jobbulást hozott.

Szikora Hilda

Fitoterapeuta, GyógyfüvesKertem weboldal tulajdonosa

Több mint 20 éve foglalkozik gyógy- és fűszernövények saját célú gyűjtésével, termesztésével és mindennapi életünkben való felhasználásával étkezési, házipatikai és kozmetikum készítési céllal egyaránt. Folyamatosan képezi magát ezen a területen és az egészséges életmód más területein is.

 

Az Online Természetgyógyász Konferencia időpontja: 2022. április 23. szombaton 9-17 óráig.

 

KATTINTS IDE JELENTKEZÉSHEZ!

 

 

A szerző