Barion Pixel

Még ennyi időd van csatlakozni

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

I. Online Természetgyógyász Konferencia

Egész napos online videokonferencia az ország legjobb természetgyógyászaival.

Ismerd meg a tested és a lelked természetes működését, összefüggéseit és a természetes, mellékhatásoktól mentes, holisztikus gyógyítást Magyarország legjobbjaitól…

A konferenciára BÁRKI becsatlakozhat, aki tanulni vágyik, nem csak végzett természetgyógyászok!

Mikor lesz a konferencia?

2022. április 23-án szombaton 9 órától 17 óráig

Meddig lehet jelentkezni?

2022. április 21.-én csütörtökön éjfélig

Az április 12.-e éjfélt követően kifizetett jegyek esetében előfordulhat, hogy az esetleges csomag csak a konferenciát követően érkezik meg!

Foglald le a helyed most! 

Mit kapsz az egész napos konferencián?

Elismert, területükön PROFESSZIONÁLIS SZAKÉRTŐK előadásait

A teljes nap összes előadásának a FELVÉTELÉT egy zárt felületen

A testi- és lelki egészséged megőrzésével kapcsolatos használható TUDÁST

Az első 100 befizető ÉRTÉKES AJÁNDÉKCSOMAGOT a támogatók és szponzorok jóvoltából

SORSOLÁSSAL megnyerhető további értékés ajándékokat

Egész napos online videokonferencia az ország legjobb természetgyógyászaival.

Ismerd meg a tested és a lelked természetes működését, összefüggéseit és a természetes, mellékhatásoktól mentes, holisztikus gyógyítást Magyarország legjobbjaitól!

2022. április 23-án szombaton 9 órától 17 óráig

(Jelentkezés 2022. április 21.-én csütörtökön éjfélig)

Az április 12.-e éjfélt követően kifizetett jegyek esetében előfordulhat, hogy az esetleges csomag csak a konferenciát követően érkezik meg!

Az itt megszerzett sokrétű ismeretek lehetővé teszik, hogy összefüggéseiben lásd meg a testi és lelki problémákat, a megfelelő és hatékony módon fejlődhess és gyógyulhass, valamint a sok kiváló megoldás közül a legmegfelelőbbet választhasd.

Még ennyi időd van csatlakozni

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

2022. április 23-án szombaton 9 órától 17 óráig

AJÁNDÉKCSOMAG AZ ELSŐ 100 BEFIZETŐNEK!

Foglald le gyorsan a helyedet, mert csak az első 100 befizetőnek tudjuk kipostázni a garantált ajándékcsomagot!

A többiek tájékoztató, információs csomagot kapnak.

Foglald le a helyed most!

Jelentkezési határidő: 2022. április 21-én csütörtökön éjfélig

Mindez mennyiért?

A sok értékes információ, a kiváló előadók exkluzív előadása, az előadás felvétele és az ajándékok MOST

mindösszesen bruttó 9.900 Ft-ért

a Tiéd lehet!

Program/Előadások

9:00-10:00

dr. Csupor Dezső:
A kender és hatóanyagai a tudományos bizonyítékok tükrében

dr. Csupor Dezső

Szakgyógyszerész, gyógyszerellenőrzés-farmakognózia szakértő, farmakobotanikus, fitoterapeuta, számos szakkönyv szerzője és szaklektora, a www.pirulakalauz.hu alapítója.

 

Mutass többet

dr. Csupor Dezső a Szegedi Tudományegyetemen szerzett gyógyszerészi diplomát 2002-ben, azóta a Gyógyszerésztudományi Kar munkatársa, jelenleg tanszékvezető egyetemi docens.

Kutatási területe a növényi hatóanyagok és a racionális gyógyszer- és gyógynövény-alkalmazás vizsgálata. Számos könyv szerzője, szerkesztője, hazai és nemzetközi tudományos testületek tagja. Gyógyszerész- és orvostanhallgatóknak tanít fitoterápiát. Elkötelezett az ismeretterjesztés iránt, blogok, ismeretterjesztő weboldalak szerkesztője, gyakran és szívesen tart előadásokat – nemcsak a tudomány iránt érdeklődő egyetemistáknak, felnőtteknek, hanem akár óvodásoknak is.

A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Gyógynövény Szakosztályának elnökeként is a szakszerű gyógynövényhasználat népszerűsítését tartja az egyik fő feladatának.

Kutatási területe a biológiailag aktív növényi anyagok izolálása és szerkezetvizsgálata, a növényi eredetű készítmények minőségi és mennyiségi analitikai vizsgálata, biológiai hatásaik, hatásosságuk és biztonságosságuk értékelése.

10:00-11:00

dr. Csicsor János:
Automimmun problémák és a bélflóra

dr. Csicsor János

Vegyészmérnök, kémikus kutató, termékfejlesztő és gyártó a Hymato Kft. tulajdonos-ügyvezetője.

Mutass többet

Évtizedek óta foglalkozik a huminsav kutatásával, valamint az ebből készülő termékek fejlesztésével. Ő volt az, aki a vörösiszap katasztrófa idején kísérletekkel bebizonyította, hogy a huminsav alkalmas a szennyezett területek semlegesítésére, méregtelenítésére így 700 hektár szennyezett termőföldet huminsavval semlegesítettek.

11:00-12:00

Szikora Hilda:
Kell-e tartanunk a gyógynövények mellékhatásától?

Szikora Hilda

Fitoterapeuta, GyógyfüvesKertem weboldal tulajdonosa

Mutass többet

Több mint 20 éve foglalkozik gyógy- és fűszernövények saját célú gyűjtésével, termesztésével és mindennapi életünkben való felhasználásával étkezési, házipatikai és kozmetikum készítési céllal egyaránt. Folyamatosan képezi magát ezen a területen és az egészséges életmód más területein is.

12:00-13:00

Ebédszünet

13:00-14:00

Mester Károly:
Mitokondriális betegség embereknél és állatoknál

Mester Károly

agrármérnök, több mint 20 évet dolgozott telepvezetőként egy nagy létszámú tenyésztő, szaporító és hizlaló sertéstelepen. Éveken keresztül kísérletezett gyógynövényekkel részben a népi állatorvoslási tapasztalatok alapján, de komoly hazai és külföldi szakirodalmi feldolgozást is végzett ebben a témában. A gyógynövényeket sok esetben antibiotikus kezelés kiváltására, vagy eredménytelen antibiotikus kezelés alternatívájaként alkalmazta.

Mutass többet

Nevét a 2019-ben bemutatott, és azóta tömegek által fogyasztott Herbafulvo Esszencia kapcsán ismerhetjük. Az évtizedes kutatómunka során kifejlesztett Herbafulvo emésztőrendszerre gyakorolt pozitív hatásait számos cikk, és tanulmány taglalja.
Mester Károly több évtizedes felhalmozott ismeretanyaga nemcsak az állatoknak, de az emberek számára is jobbulást hozott.

14:00-15:00

dr. Sárkány Ferenc:
Gyógynövények és étrendkiegészítők kölcsönhatása

dr. Sárkány Ferenc

gyógyszerész-természetgyógyász, az ortomolekuláris medicina szakértője, feltaláló.
A Semmelweis Orvostudományi Egyetem Gyógyszerésztudományi Karán szerzett gyógyszerész doktori diplomát. Ezt követően…

Mutass többet

Ezt követően a SOTE Közegészségtani és Járványtani Intézetében vírus hepatitiszek immunprofilaxisával (védőoltás kutatás) foglalkozott, majd egy gyógyszergyárak (Schering-Plough, ma MSD; MERCK, EGIS, Synthélabó, PLIVA) tudományos munkatársaként dolgozott főként gyógyszerhatástan, gyógyszermellékhatás, gyógyszer-gyógyszer kölcsönhatás, gyógyszer- egyéb biológiailag aktív anyagok kölcsönhatásai pl.: vitaminok, étrend-kiegészítők, növényi kivonatok.
A 2000-es évek elején megnyitotta saját gyógyszertárát, ahol közel egy évtizedet dolgozott a közvetlen betegellátásban.
Gyógyszertári munkája során kezdett el foglalkozni a természetes gyógymódokkal, természetgyógyászattal, természetes, biológiailag aktív anyagokkal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, mikroelemekkel, gyógynövényekkel, a szintetikus gyógyszerkészítmények kiváltása, vagy mennyiségének csökkentése érdekében.
Elvégezte a hivatalos természetgyógyászati képzést, a Magyar Természetgyógyászat Szövetség oktatója elsősorban fitoterápia (gyógynövénytan) területén.
Gyakori vendége egészség TV és rádió műsoroknak, szerkesztő-műsorvezető is.
Több saját egészségmegőrző termékkel rendelkezik.

15:00-16:00

Gábriel Orsolya:

A test a lélek színpada – Miért nem szűnnek meg vagy térnek vissza a fizikai tünetek?

Megoldások a Craniosacralis terápia és a SomatoEmotional Release segítségével

Gábriel Orsolya

Az eredeti Craniosacralis terápia magyarországi meghonosítója, a hazai terapeutaképzést irányító Upledger Institute Hungary megalapítója, intézetvezető terapeuta, az Upledger Institute International…

Mutass többet

Az eredeti Craniosacralis terápia magyarországi meghonosítója, a hazai terapeutaképzést irányító Upledger Institute Hungary megalapítója, intézetvezető terapeuta, az Upledger Institute International nemzetközi instruktora, Életmód-tanácsadó és -terapeuta, Alternatív Mozgás- és Maszsázsterapeuta, Humán kineziológus.
Vezető terapeutaként számos nemzetközi terápiás program résztvevője; aktív tagja többek között a Ricky Williams Foundation Concussion Programjának, melynek keretein belül traumás agysérülést szenvedett sportolókat kezelnek, ill. a vietnámi veteránokat szervezett PTSD programnak.

16:00-17:00

Béky László:
A post covid szindróma természetgyógyászati kezelése

 

Béky László

Magyarország egyik legismertebb és a legnagyobb tiszteletnek örvendő természetgyógyásza.

Mutass többet

Egyetemi tanulmányait a gr. Széchenyi István Egyetemen, agrármérnök, Szent István Egyetemen, szakmérnök, Debreceni Egyetemen, mentálhigiénikus, Pécsi Egyetemen, andragógus és Budapesten az ELTE bölcsészkarán, pszichológia- pedagógia szakokon végezte.

A természetgyógyászattal az 1980-as évek közepétől kezdett el foglalkozni, a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületében, amelynek a mai napig vezetőségi tagja.

Saját rendelőjét 1991-ben nyitotta meg Budapesten. Itt elsősorban a krónikus degeneratív betegségek lelki és testi terápiáival, a megelőzéssel és rehabilitációval foglalkozik mind a mai napig.

Részt vett a természetgyógyászati törvény kidolgozásában, s maga is levizsgázott a következő szakokból: akupresszúra, alternatív fizioterápia, alternatív mozgás és masszázs terápia, bioenergetika, fitoterápia, fülakupunktúrás, addiktológia, reflexológia, szemtréning eljárások életmód tanácsadó és terapeuta. Mindezeket oktatja, állami hivatalos természetgyógyászati vizsgára készíti fel a hallgatókat, egyúttal 9 tárgyból vizsgabizottsági elnök is.

Még ennyi időd van csatlakozni

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Miért ne hagyd ki ezt az eseményt?

1

Olyan tapasztalt természetgyógyászokkal találkozhatsz, akik fél (egész) életüket a gyógyításnak szentelték. Készek és hajlandóak átadni a tudásukat, hogy te is gyógyulhass.

2

Olyan bennfentes információkat hallgathatsz meg, melyek csak ezen a zárt felületen fognak majd elhangzani.

3

A testi- és lelki egészséged megőrzésével kapcsolatos használható tudást kapsz.

4

Ismétlés a tudás Atyja! Azért, hogy bármikor visszahallgathasd, egy zárt felületen elérhetővé tesszük a teljes nap felvételét. Így – meghatározott ideig – meghallgathatod majd később is.

5

Kényelmesen, az otthonodból hallgathatod meg az előadásokat. Mindig hagyunk elegendő szünetet, hogy kipihenten és odafigyelve hallgathasd végig az előadásokat.

6

Aprópénzért juthatsz értékes tudáshoz.

E mellett ha az első 100 befizető közé kerülsz, akkor a jegy áránál nagyobb értékű ajándékcsomagot is kapsz! Minden résztvevő kap e mellett kisebb ajándékot, kedvezménykuponokat, és sok-sok információs anyagot postán.
A résztvevők között értékes ajándékcsomagokat sorsolunk ki!

Az előadásokat a Zoom felületén keresztül hallgathatod meg, mely nagyon könnyen kezelhető.

Asztali számítógépen elég a megküldött linkre kattintanod, mobiltelefonról szükséges hozzá egy applikáció.

Minden technikai részletet megküldünk.

Az előadásokat követően megkapod a teljes nap felvételét egy zárt felületen, melyről az előadást követően néhány napig visszahallgatható, vagy örökösen megvásárolható.

 

Jelentkezési határidő: 2022. április 21.-én csütörtökön éjfélig

Az április 12.-e éjfélt követően kifizetett jegyek esetében előfordulhat, hogy az esetleges csomag csak a konferenciát követően érkezik meg!

Élő közvetítés: 2022. április 23-án szombaton 9 órától 17 óráig.

AJÁNDÉKCSOMAG AZ ELSŐ 100 BEFIZETŐNEK!

MIT TARTALMAZ AZ AJÁNDÉKCSOMAG?

 • 1 db dr. Sárkány (Csodapatika) féle Liposolis C-vitamin értéke: 9.490,- Ft
 • 1 db HYMATO H.Y. BŐRREGENERÁLÓ SPRAY (rovarcsípésre, herpeszre) – 30 ML értéke: 2.290 Ft
 • 1 db BEWIT 5 ml-es illóolaj értéke: 2.500,- Ft
 • 1 db Mini Életvirág Szappan, értéke: 450,- Ft
 • 1 db Kicsi Ház kézzel horgolt arclemosó korong, értéke: 700,- Ft
 • 1 db CsipetKék kézzel varrt arclemosó korong, értéke: 230,- Ft

Összesen: kb. 16.000 Ft

Minden befizető között további értékes ajándékokat sorsolunk ki!

Mindez mennyiért?

A sok értékes információ, a kiváló előadók exkluzív előadása, az előadás felvétele és az ajándékok MOST

mindösszesen bruttó 9.900 Ft-ért

a Tiéd lehet!

Ez vár

 

 • 7 neves előadó
 • felvétel az előadásról
 • kedvezménykuponok, információk
 • szponzori ajándékok
 • ajándékcsomag sorsolás
 • jó hangulat, jó társaság
 • egész napos tanulás
 • kényelmesen, online

Ha még mindig nem döntöttél

 

 • Az Online Természetgyógyász Konferencia kényelmes, biztonságos, kötöttségek nélküli esemény
 • Valós tudást és értéket kaphatsz valós, praktizáló természetgyógyászoktól, akik a fél (egész) életüket a gyógyításnak szentelték és hatalmas tapasztalattal rendelkeznek a természetes gyógyítás terén.
 • Az előadások interaktívak. Lehetőség van kérdezni minden előadótól.
 • Egy izgalmas és színes nap, mely az EGÉSZ-SÉG-ről szól, méghozzá a gyógyítás természetes formájáról.
 • Az előadások exkluzívak, sehol máshol nem lesznek hallhatóak.
 • Az első 100 befizető ajándékot kap, de mindenki kap postai csomagot kedvezménykuponokkal és ajándékcsomagot is kisorsolunk.

Ne gyere, ha

 

 • Nincsen 9.990 Ft-od önmagad fejlesztésére, az egészségedre és az ezzel kapcsolatos tanulásra.
 • Nem szeretnél tapasztalt és neves természetgyógyászoktól tanulni, kérdezni.
 • Ha teljesen rábízod magad a magyar egészségügyre és nem szeretnéd megismerni a tested működését.

A garantált ajándékokat biztosítja

csodapatika logó
Hymato logo
CsipetKék logó

A tombola nyereményeket biztosítja

Mester és Major Kft. Herbafulvo logo

Médiatámogatók

Read Blog link
CsakAMentes logó
etcetera logo
Győri Baba logó
Anyás-Apás logó
Lépés Magazin logó
VárpalotaInfo logó