Barion Pixel

A vonzás törvénye egy manapság igen népszerű tudatformáló elv. Nézzük meg, hogy mi ez…

Létezik egy világ…

A vonzás törvénye és a működésének megértése azzal kezdődik, hogy képzelj el, egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Képzeld el, hogy bármi, amit szeretnél megkaphatsz, bármit, amit szeretnél, elérhetsz.

Mire vágysz? Mit szeretnél megkapni? Mit szeretnél elérni? Milyen vagy ebben a világban? Mit csinálsz? Hogyan viselkedsz? Kik vesznek körül? Hol vagy?

Hiszem, hogy létezik ez a világ. Hiszem, hogy mi épp egy ilyen világban élünk, csak sokan nem tudnak róla. Bármit elérhetünk, amit csak szeretnénk, csak mi magunk sem hisszük el, hogy ez tényleg így van.

Ráadásul ahhoz, hogy elérjünk bármit, egyrészt tudnunk kell, hogy hogyan lehet bármit elérni, másrészt tudnunk kell azt is, hogy mi az a bármi. Ez, és az ezt követő cikkem, ezt a témát járja körbe.

A vonzás törvénye alapvetés – Mire vágysz?

Mire vágysz pontosan? Mit szeretnél? Mi a célod?

Nem elég azt gondolni, hogy egy jobb életet szeretnék. Ez így, ebben a formában kevés.

Miben nyilvánul meg számodra a jobb élet? Hogyan jelenik meg a képzeletedben ez a jobb élet? Mit jelent Neked ez a jobb élet?

Párkapcsolatot? Családot? Vállalkozást? Több utazást? Több pénzt? Magasabb pozíciót a munkahelyeden? Több barátot? Harmonikusabb párkapcsolatot? Új munkahelyet? Azt, hogy jobb édesanya, vagy édesapa legyél? Mit? Vagy miket? Mire vágysz? Mi a célod? Mit szeretnél? El tudod képzelni?

Hiszel abban, hogy megkaphatod azt, amit szeretnél?

Te vagy az egyetlen, aki tudhatja, hogy Te mire vágysz pontosan. Hiszek abban, hogy bármi is a vágyad megkaphatod.

Persze valószínűleg vagy így, vagy úgy tenned kell érte. Sokszor tapasztaltam (és persze hallottam is rengeteg ilyen történetet), hogy elég volt mindössze elképzelni, amit szeretnék, és napokon, vagy akár órákon belül meg is kaptam, anélkül, hogy bármit is tettem volna érte. Természetesen sokszor volt olyan is, amiért konkrét lépéseket kellett tennem.

Rengetegszer előfordult, hogy azonnal megkaptam, amit szeretnék, és persze volt/van olyan is, aminek sok idő kellett/kell. Nincs általános recept, nincs mindenre ráhúzható sablon. Mindig minden attól függ, hogy mennyire tartod elképzelhetőnek azt, amit szeretnél, mennyire hiszel abban, hogy azt megkaphatod.

Ha nagyon szkeptikus vagy, ha el sem hiszed, hogy a vágyad valóra válhat, akkor valószínűleg tele vagy korlátozó hiedelemmel, amik gátolni fogják a vágyad beteljesülését. Ilyenkor több időbe telik, míg eléred a célod. Itt nagyon szeretném hangsúlyozni, hogy nem azért telik több időbe, mert nem érdemled meg, nem kaphatod meg, vagy mert nem működik a vonzás törvénye. Hanem azért, mert nem tudod elhinni.

Ha azonban könnyedén el tudod képzelni, hogy megkaphatod azt, amit szeretnél, akkor szinte biztos, hogy rövid időn belül beteljesül a vágyad.

Az, hogy megkaphatod azt, amit szeretnél az egészen biztos. Ehhez azonban tudnod kell, hogy mit szeretnél. Tudnod kell, hogy mi a célod, mire vágysz egészen pontosan.

Tedd fel magadnak a kérdést: Mit szeretnék, mi a vágyam? Ha erre a kérdésre megvan a válaszod, vagy válaszaid (mert többet is lehet ám kívánni), akkor a következő cikkemben elolvashatod, hogy hogyan is kaphatod meg, hogyan is érheted el azt, amit szeretnél.

A szerző