Barion Pixel

Vetélés megelőzése gyógynövényekkel.

Amikor egy nő teherbe esik, és ha tervezett, ha nem, azért ez egy igazi beavatás, és ritkán nem jár kirobbanó örömmel. Az esetek nagy részében eszébe sem jut a vetélés megelőzése.

A várandósság érzései

Megváltozik valami a nőben: egyesül az apuka vére a leendő édesanya vérével a magzat által.

Amíg ketten egy szervezetet alkotnak, a még meg nem született baba rendkívüli gyógyítóként roborálja az édesanya esetleges hiányosságait, gyengeségeit.

Minden nő várja, hogy megszülethessen a baba, és ha ez bármi oknál fogva kudarcba fullad, arra nincsenek szavak, mekkora törés az.

Alig lehet feldolgozni.

 

Vetélés megelőzése

 

A vetélést pl. meg lehet előzni sok mindennel, eleve a málna leveleinek teája a terhesség első trimeszterében szinte kötelező: az utolsó trimeszterben pedig a palástfű és a szegfűszeg.

E mellett, aki igazán jól meg kívánja alapozni a fogantatást, még a terhességet megelőzően hónapokig napi szinten fehér fagyöngy hideg vizes áztatmányt fogyasszon, egyetlen csészével.

Minimum vagy 2-3 hónapot.

A ortomolekuláris medicináról már nem is beszélve.

Ezektől egyszerűen nem lehet eltekinteni.

De akkor mi van, ha ezek után is elvetél valaki? Na akkor jó szolgálatot tehet a gyertyán.

Ha lekéstünk a rügyeiről, akkor sem szabad elkeseredni.  Az igazán értékes része pont hogy ez után jön: a már kinyílt, de még nem igazán nagy hajtásokból, amelyek 3-4 levelesek.

Alaposan be kell tárolni, mert a vetélés megakadályozásának nagymestere a gyertyán hajtásaiból nyert, tejben megfőzött “leves”.

A levest a hajtásoktól szűrés után vajas rántással kell besűríteni, s fogyasztani hónapokon keresztül a várandósság alatt.

S ettől aztán a baba csak akkor távozik, ha valóban ideje van megszületni. Nem félúton, nem tervezetlenül, aminek sírás, fájdalom és nehezen gyógyuló lelki sebek, önmarcangolás a vége.

Szóval a gyertyán éljen mindörökre, nagyszerű fa, hihetetlen kincs.

 

A gyertyán – vetélés megelőzése

 

A gyertyán a nyírfafélék családjába tartozó növény.

Hazánkban bükkök, tölgyek, valamint tölgy-hárs-gyertyános erdőkben található.

Lombhullató növények.

Leveleik 3-10 cm hosszúak.

Virágai tavasszal nyílnak, lecsüngő barkavirágzatot alkotnak.

 

 

A szerző