Barion Pixel

A helytelen táplálkozás egyik legnagyobb hátránya, hogy felborítja szervezetünk sav-lúg bázisát. Hogyan segíthetünk ezen a kristályok erejével és a saját táplálkozási szokásaink megváltoztatásával?

Nagyon nehezen álltam neki ennek a cikknek, mert nem tudtam, hogy hogyan írjam le Nektek azt, ami most zajlik.

Sajnos azt kell mondjam, hogy nincs olyan kristály a világon, ami vissza tudná állítani az egészséges sav-lúg bázist és ezzel megoldásként szolgálna a szövet túlszaporodásokkal is kapcsolatban.
Sokkal nagyobb problémával állunk szemben, mint azt valaha gondolnánk.

A helytelen táplálkozás hatásai a testünkre

Az emberi test csodálatos és örökké az egyensúlyra és a fennmaradásra törekszik. A mai kor emberének szervezete azonban folyamatos tűzoltásban van.

Nap mint nap küzd azzal, hogy fenntartsa az életet és annak minőségét. Az egészség egyik legfontosabb feltétele: a helytelen táplálkozás helyett a tiszta táplálék.

Testünk sav-lúg bázis egyensúlya és a mögötte meghúzódó hidrogén-oxigén ellátás nagyon érzékeny “szerkezet”, amit a kor étkezése nagy mértékben rombol.

A hidrogén és a benne levő protonok életünk legfontosabb elemei, amik az energia termeléséhez elengedhetetlenül szükségesek: létünk alapját képezik.

Egészségkárosodás csakis ezen egyensúly megbillenésében lehetséges.

borjú, állat, bámul, szarvasmarha, marha, húsfogyasztás

Mik a helytelen táplálékok?

A II. világháború után többlet termelésbe kezdett az élelmiszeripar és a mögötte meghúzódó gazdaságok. Emberre, állatra, növényre, talajra, vízre stb. káros vegyszerekkel, gyomirtó szerekkel, tartósítószerekkel, segédanyagokkal stb. nagyon gyors ütemben szennyezték el a Földet, az állatokat, a növényeket és az embereket egyaránt.

Az élelmiszerek nagy része sajnos tulajdonképpen emberi étkezésre alkalmatlan vegyi hulladékot, műanyagot, hormont és vegyszereket tartalmaz.

A nagyipari állat tartásokban sorra traumatizált, hormonkezelt és szintén módosított tápokkal etetett, beteg állatokat dolgoznak fel és adnak étkül az emberi populációnak.

Ide tartozik természetesen a tejük, a tojásuk is.

Rengeteg mindent lehetne említeni, ami a hétköznapokban az emberi egészséget tápanyag címszó alatt károsítja, ezért most ezekre külön nem térek ki, hiszen soruk olyan hosszas, hogy könyvet lehetne írni belőlük.

egészségtelen táplálkozás, cukor, cukorka

Visszatérve az eredeti témához: a sav-lúg bázis egyensúlyt a legnagyobb arányban rombolja a sok finomított, génmanipulált búzaliszt és a nagy mennyiségű cukrok, valamint a cukorpótlók egyaránt.

Mit értünk sav-bázis egyensúly alatt?

A sav-bázis egyensúly fenntartásáért a saját gombáink, a lúg bázis mögött pedig a természetes baktériumaink dolgoznak szüntelenül.

Világunk java jelen időkben el van savasodva, tehát az egyébként megfelelő mennyiségű jótékony gombák el vannak szaporodva az emberek szervezetében.

A gombák elszaporodása egy elsavasodott emberi populációt eredményez, ami a szövet túlszaporodások legjobb táptalaja.

Könnyen lehetséges diagnosztizálni egy elsavasodott emberi szervezetet az illető nyelve alapján: ami minden esetben lepedékes.

Ez nem jelenti azt azonban, hogy lúgosítással bármi megoldható.

Sőt!

Az egyensúly fenntartása és visszaállítása a mindenkori cél!

 

Milyen megoldások lehetségesek?

Nem gondolom,hogy az oligarchák összeesküdtek az emberiség ellen és tudnának a következményekről!

Hamarosan viszont be kell látnia az emberiségnek, hogy nemcsak a Földet, de saját magunkat is nagyon nagy mértékben pusztítjuk, ha így folytatjuk tovább!

Az egészséges sav-lúg bázis egyensúly tehát nagy mértékben függ a génmanipulált finomliszt, a cukor, az édesítőszerek, valamint a káros élelmiszerek napi bevitelétől.

Ezek csökkentésével már megtettük az első lépést!

A természetes egyensúly napi ritmusa 04:00-16:00 óra között lúgos, 16:00-04:00 savas PH érték.

A cél ezt egyéni szinteken visszanyerni.

Ami a fenntartása mellett fontos pedig, az a tiszta táplálék, a könnyű mozgás, az energialégzés – légzésgyakorlatok, a jóga és az időszakos méregtelenítés megtámogatása.

Végezetül mutatok pár követ, ami segíthet a sav-lúg bázis egyensúly fenntartásában, valamint a méregtelenítésben.

sav-lúg bázis egyensúly, helytelen táplálkozás, kristály, kristályok, gyógyító kristályok

Ezek a kövek a következők:

Rhodisit, krizopráz, prehnit, fuchsit, malachit, krizokolla, aventurin, türkiz és a turmalin.

Hangsúlyozom ismét, hogy önmagában az kristályok egy ekkora rombolást nem képesek rendbehozni!

Senki ne várja a csodát tehát az életmódváltás hiányában!


A kristályok gyógyhatása nem helyettesíti a szakorvosi ellátást, csak kiegészítheti azt!

 

HA SZERETNÉL RENDELNI KRISTÁLY ÉKSZERT, VAGY SZERETNÉL KONZULTÁLNI ERRŐL A TÉMÁRÓL, AKKOR KATTINTS AZ ALÁBBI LOGÓRA:

Gordia, kristályok

A szerző