Bakacsi Erika saját maga termeszti a zöldségeit: a saját bio termékek, és biofűszerek megálmodója életének nagy részét a természetben és az anyaföld közelségében töltötte.

Mi a Naturportal-on támogatjuk a környezetvédelmet és az egészség megőrzését, a minél tisztább táplálkozást.

A bio és termelői, vagy a magunk termelte zöldségek-gyümölcsök nyilvánvalóan sokkal egészségesebbek, mint a műtrágyás társaik.

Biofűszer, Bakacsi Erika, bio termékek

Bakacsi Erika is rájött erre a természetközeli életmódja során. Így talált rá arra a kincsre, mely sok ember problémájára megoldás lehet.

Miben segíthet a bio termékek fogyasztása?

E szerint a bio termékek fogyasztása segíthetne a súlyos betegségek csökkentésében, és a kialakulásuk megelőzésében.

Fontos szerepet játszhatnak a szervezet öngyógyító mechanizmusának beindításában is.

Ebben a meglátásában segített Erikának édesapja betegsége és elvesztése, valamint a világban jelenleg zajló egészségügyi helyzet.
A lakosság egészsége és a táplálkozás között összefüggés van.
Erika elhivatottnak érzi magát az iránt, hogy segítsen felnyitni az emberek szemét arra, hogy törekedniük kell a természetességre az élet minden területén.
Meg kell tanulnunk kritikusan gondolkodni az élelmiszerekkel és életmódunkkal kapcsolatban is, hogy a káros tevékenységeket és termékeket elhagyjuk mindennapjainkból.
bazsalikom, vírusellenes fűszernövények, gyógynövény termesztés, afrodiziákumok

A hazai vállalkozók, gazdák szerepe

Ennek elősegítéséhez szükség van a vállalkozók, a gazdák és termelők rugalmasságára és alapvető gondolkodásukban történő változtatásokra.
Erika fontosnak tartja, hogy a mezőgazdasági és élelmiszeripari vállalkozások a termelés korszerűsítésével és új szemlélet bevezetésével növelni tudják a hazai versenyképességet.
E mellett különös figyelmet kell fordítanunk az egészségmegőrzésre és a környezet minél természetesebb állapotának megőrzésére.
Biofűszer, csapat
Csak így érhetjük el, hogy minél több olyan termény és termék kerüljön az asztalokra, melyek tápanyagban dúsak, egészségvédő tulajdonsággal bírnak és a legmagasabb értéket képviselik.
A jelenlegi helyzet azt mutatja, hogy az élelmiszerek előállításához, a termelés fokozásához és a kártevők irtásához használt vegyszerek a növényekre, az állatokra és az emberre is veszélyesek.
Erika szerint fontos tájékoztatni az embereket, segítséget nyújtani számukra, hogy könnyebben megtalálják az egészséges élethez vezető utat és így mosolyogva, boldogan élhessen családjuk.
A bio termékek előállítása során a Biofűszer-nél mindig szem előtt tartják az egészséges életmód népszerűsítését is.

Biofűszer, Bakacsi Erika

Bakacsi Erika a Biofűszer megálmodója gyerekkora óta paprika termesztéssel foglalkozott a családi gazdaságban.

Nagyon fontos a számára, hogy minél szélesebb körben megismertesse a paprikát, mint hungarikumot, a magyar konyha alapját.

Az elsődleges szempont, hogy a lehető legtisztább alapanyagok kerüljenek felhasználásra, és a legkiválóbb, prémium minőségű termékek készüljenek.

Küldetése, hogy női termelőként felhívja az emberek figyelmét arra az értékre, a gyógyító, tápláló erőre, amit a fűszerpaprika képvisel.

Jelenleg is családi gazdaságban termeszti a bio minőségű paprikát, és készíti az azokból készült bio minőségű termékeket.

A szerző