Barion Pixel

Mi a boldog párkapcsolat titka? Egyáltalán létezik-e boldog párkapcsolat hosszú távon?

„Sok, sok évvel ezelőtt megismertem egy lányt, aki kedves, szép, segítőkész, jóindulatú volt.”

-mindezt a férjem mondta rólam.

A boldogságról meggyőződésem volt, hogy csak rövid távon létezhet, ha egyáltalán létezik a valóságban is nem csak a romantikus filmekben. Erre bizonyítékként szolgált az addigi életem és a környezetemben látottak és megéltek. Nagyon rövid boldog párkapcsolatok, amelyek idővel ellaposodtak és boldogtalanná váltak.

Amikor készen lettem egy következő kapcsolatra „megjött a herceg”, szerelmes lettem, összeházasodtunk és nagyon boldogok voltunk. Egy idő után visszatérő gondolatom volt, hogy meddig tarthat ez a boldogság? Amikor ezt ki is mondtam, akkor kaptam egy választ a „hercegtől” aki közben a férjem lett, hogy a boldogságnak nem kell rövid időn belül vége legyen. Az csak kettőnkön múlik, hogy meddig tart akár 20, 30, 40 … évig, de ennél tovább is eltarthat. Méghozzá úgy, hogy az idő múlásával a jelenleginél sokkal boldogabb is lehet.

Ez elsőre hihetetlennek tűnt, de egy lehetőségként elfogadtam.

Mindkettőnknek fontos volt, hogy megőrizzük a kezdeti boldogságunkat, sőt, ha lehet fokozzuk is. Ezért elkezdtük keresni a lehetőségeket, hogy mit tudnánk tenni ennek érdekében? Több tanfolyamot elvégeztünk, sok önfejlesztő könyvet kiolvastunk és ezekből, amivel azonosulni tudtunk beépítettük a mindennapi életünkbe.

Megváltoztattuk az életünket és 25+ év után is nagyon boldogan élünk. Saját tapasztalatból tudom, hogy a hosszan tartó boldogság elérhető.

Hiszek abban, hogy a boldog párkapcsolat mindenki számára elérhető!

 

Küldetésemnek érzem, hogy hozzájáruljak ahhoz, hogy minél több BOLDOG ember legyen a földön.

 A jól működő kapcsolat nem a szerencse műve! Nem magától alakul így. Egy párkapcsolat sohasem problémamentes és nem is ez a cél. Mindig jöhet és jön is egy újabb élethelyzet, nehezebb időszak, ami újabb problémákat hoz. A jó kapcsolat lényege az, hogy egymást segítve támogatva megoldjuk ezeket.

Lehet, hogy néha kilátástalannak, reménytelennek, fáradtságosnak tűnik?

IGEN! De megéri tenni, küzdeni érte!

 Hiszek ebben, én is így élek!

Miben segíthet Neked a coaching?

A coaching alatt olyan új nézőpontokra teszel szert, amelyekkel a jövőben könnyedebben tudod kezelni a felmerülő mindennapi nehézségeket. Támogatlak abban, hogy más perspektívákból lásd önmagad, a párodat, viselkedési mintáidat.

A nem megfelelő viselkedések felismerése fejlődésre ösztönöz, hogy megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb irányt és elindulsz a vágyott uton a boldog párkapcsolat felé.

Mi a cél?

A coaching célja, hogy megtaláljuk azokat az akadályokat, amik miatt nem tudsz boldog párkapcsolatot működtetni – és megoldásokat találjunk az akadályok megoldására .

Számos akadályod lehet:

 • ellaposodott a kapcsolat, eltávolodtatok egymástól, unalmassá vált a kapcsolat, mintha kiégett volna
 • máralig beszélgettek egymással
 • féltékenység, bizalmatlanság mérgezi a hangulatot
 • a gyerekek miatt szeretnétek javítani a kapcsolatotokon
 • jelentéktelen dolgokon való nézeteltérések hatalmas veszekedésekké alakulnak
 • elmúlt a szenvedély a kapcsolatban
 • viták vannak köztetek a pénzügyekről, a gyereknevelésről, a szülőkkel való kapcsolattartásról
 • problémát okoz a bizalom, valamelyik fél hűtlen volt, de szeretnétek együtt maradni
 • már váláson szakításon gondolkodtok
 • nem érzed azt, hogy a párod szeretne
 • hibáztatva és kritizálva érzed magát, bármit teszel, úgy érzed nem elég

 

A mi mesénk, boldog párkapcsolat

Egy visszajelzés:

„ A férjemmel 15 éve voltunk együtt, amikor megcsalt. Egyszeri alkalom volt, de ez pont elég volt ahhoz, hogy elveszítsen. Valami összetört bennem. Nem tudtam tovább hinni benne és a kapcsolatunkban. Együtt maradtunk, hiszen van egy csodálatos gyermekünk. Ő mindent megtett, hogy visszaszerezzen, de az én részemről nem ment. Kerestem a megoldást hiszen szeretem a férjemet és eljutottam Krisztihez. Egyéni konzultáción vettem részt és Krisztinek hála ismét boldogok vagyunk.”

Nóra, 39

Az első online konzultáció INGYENES, de csak új ügyfeleknek!

 

Téged is támogatni tudlak, hogy a kapcsolatod szeretettel teli, boldog és harmonikus legyen.


Csáki Krisztina

Csáki Krisztina vagyok, Life Coachként  és 2020-től segítek, hogy a kapcsolatok szeretettel teli, boldogak és harmonikusak legyenek.

 

KATTINTS IDE A PÁRKAPCSOLATI COACH-OKHOZ!

 

A szerző