Barion Pixel

Te milyen szuperképesség birtokosa lennél ha szabadon választhatnál? Talán gondolatolvasás, láthatatlanság, vagy valami egészen más?

Én régebben azt választottam volna, hogy láthassam a jövőt. Beleláthassak a jövőmbe, csupán azért, hogy mindenre fel tudjak készülni. Sokáig így gondoltam, amíg rá nem jöttem, hogy ez hamis biztonságot adna számomra, hiszen ezzel mindent el is veszítenék.

varázsgömb, jövő, jövőbelátás, jóslás

Ügyfeleim – mivel a tanácsadásaim során csipetnyi asztrológiát is szívesen használok – gyakran kérik ugyanezt tőlem. Nézzük meg a jövőt! Mi fog történni?

Ám, sajnos ki kell, hogy ábrándítsalak! A jövődet leginkább te írod. Ezernyi lehetőség van előtted, hiszen minden egyes pillanatban döntéseket hozol, és ezzel elhagysz számtalan utat, de ugyanakkor rálépsz egy másikra. Arra, amelyiket te a legmegfelelőbbnek találod ott, akkor, abban a helyzetben. És igen, ez olykor azzal jár, hogy végleg lezárod és magad mögött hagyod a többi lehetőséget.

„– Ó Vevi! Ha tudtam volna akkor, hogy ez történik! Biztosan másképp döntök!”

– panaszolta egyik ügyfelem nem is olyan régen.

 

Hogyan döntsek?

Én pedig azt mondom, hogy rossz döntés nem létezik. Csak döntés létezik. Hiszen te is tudod: minden csak viszonyítás kérdése. Viszont ebben a színes világban mindig lesz olyan, amit jobbnak, szebbnek, gazdagabbnak, ilyennek vagy olyannak fogsz ítélni a te életedhez képest.

Ezért nem érdemes ezzel foglalkozni, mert így csak magadat fogod akadályozni. Ha hátrafelé nézel, nem haladsz előre. Nekimész a falnak. Ezzel a visszatekintéssel ugyanis folyamatosan kifelé fogsz figyelni és összehasonlítgatod magad másokkal. Ki hová jutott és te hol tartasz – hozzájuk képest. Egyre gyakrabban leszel elégedetlen és tanácsokat kérsz, illetve megerősítéseket gyűjtesz az éppen aktuális állapotodra. Egyre inkább elfogysz és értéktelenné válsz a saját szemedben.

Erről persze nem csak te tehetsz. Mondhatnám, hogy ilyen a világ, így neveltek minket folyamatos verseny helyzeteket teremtve már gyermekkorunk óta. Egyszerűen idővel megszokjuk.

Ó, ne hidd, hogy én kivétel vagyok ez alól. Én is gyakran beleestem ebbe a „hibába”. Én például mindig másvalaki akartam lenni. Olyan, mint Ő… De semmiképpen nem olyan, mint Én… Ezért sok-sok éven át kerestem az utamat, mások iránymutatását követve, rájuk hallgatva. S észre sem vettem a bennem lévő értékeket, mert azokat másokéval összehasonlítva szinte mindegyik rövidebb-hosszabb idő alatt értéktelenné vált.

szeretet ereje, szeretet, hiányérzet csökkentése szeretettel, boldog párkapcsolat, szív, szívek, játék

De mondd? Honnan is tudhatná bárki is azt, hogy mi a te szíved vágya?

Mi a Te szuperképesség faktorod?

Talán oly régóta nem figyelsz már magadra, hogy meg sem hallod, észre sem veszed…

Pedig Neked is van valamilyen szuperképességed, amiben egészen kiváló vagy. Az a tapasztalatom – az asztrológia által –, hogy mindig megkapjuk ezt a képességet, ami ahhoz kell, hogy boldogok legyünk ezen a világon, és segíthessünk a körülöttünk élőknek.

 

S ha még nem fedezted fel magadban, ülj le egy darab papírral a kezedben, és kezdd el leírni, hogy miben vagy te jó. Csak figyelj befelé! Hidd el, menni fog!

Ha mégsem sikerül elsőre, erről kérdezz meg nyugodtan másokat:

„Mondd, mit szeretsz te bennem? Miben vagyok igazán kiváló?”

 

Én ugyanis azt figyeltem meg, hogyha valaki azt csinálja, amit szeret és a helyén van, akkor egyensúlyt teremt maga körül is.

Tehát: szuperképesség keresésére fel!

Nos, rendben… Beismerem… Néha még mindig vágyok arra, hogy láthassam a jövőm.

 

HA EGY SEGÍTŐRE VÁGYSZ, KATTINTS IDE A COACH-OKHOZ!

A szerző