Majorannás krumplileves, a test és a lélek erősítéséhez.

 

Aromakonyha- Erősítő majorannás krumplileves majoranna illóolajjal.

Ki ne fenné rá a fogát. Emlékezz az otthon és az nyári szünet illatára a nagymamánál. A béke pillanata a vasárnapi ebéd előtt.

Célszerű a majoránnához nyúlni, ha kimerültnek érezzük magunkat vagy stresszesek vagyunk, vagy amikor nyomaszt a túl sok aggodalom és gondolkodás.

Elkészítés: 30 perc

Nehézségi fok: közepes
Használat: főzéshez

 

Majorannás krumplileves

 

Hozzávalók

 

Majorannás krumplileves elkészítése

 

A burgonyát, a hagymát és a fokhagymát a felhevített olajon, alacsonyabb hőmérsékleten kb. 5 percig pirítjuk. Időnként megkeverjük.

Hozzáadjuk az őrölt fűszereket és további 1 percig pirítjuk.

Bewit, majoranna, illóolaj, fűszerek

Hozzáadjuk a zöldséglevet és felforraljuk. 20 percig főzzük. Hozzáadjuk a borsót és főzzük további 5 percig.

A végén készítsük elő az ízesítő olajat, amit a következő főzésnél is felhasználhatunk.

Önts 15 ml napraforgó olajat az üvegbe. Márts meg benne egy majoránna illóolajjal átitatott fogpiszkálót. Kizárólag 100 % természetes illóolajok használhatóak!

Bewit, majorannás krumplileves, majoranna, illóolaj, majorannás illóolaj

Most már kész az ízesített olaj, amit ízlés szerint cseppenként hozzáadhatsz a leveshez.

Bewit, illóolaj adagolás

 

A szerző