Barion Pixel

Mi az a molekuláris hidrogén és miért van szükségünk rá? A cikkből kiderül.

A mai kor emberének igen körültekintőnek kell lennie, hogy meg tudja óvni egészségét.

Egészségünk és a szabadgyökök

egészségtelen táplálkozás, hamburger, sült krumpli, kőkorszak, elhízás,

A környezeti ártalmak, az élelmiszerek alacsony tápértéke, a folyamatos stressz, hogy csak néhányat kiemeljünk az ártalmak sokaságából, amelyek óriási szabadgyök terhelést jelentenek szervezetünknek.

A krónikus betegségek több mint 80 %-a összefügg a szabadgyök okozta sejtkárosodásokkal. Életfolyamataink során (anyagcserefolyamatok, energiatermelés) is termelődnek olyan instabil, kamikáze életű molekula részek, melyek az avasodáshoz hasonló oxidatív károsodást idéznek elő.

Roncsolják sejthártyáinkat, fehérjéinket, örökítő anyagunkat, sejtelhalást, sejtelfajulást, majd szervi károsodásokat vagy rákot okoznak. A sejtkárosodás ráadásul folyamatos, alacsony intenzitású gyulladást tart fenn, mely tovább rontja a helyzetet.

Állatkísérletekben a szabadgyökök kiiktatása az állatok életét meghosszabbította, így joggal feltételezhetjük, hogy antioxidánsokkal az öregedési folyamatokat megfékezhetjük és az élettartamot meghosszabbíthatjuk. Az antioxidánsok saját elektronjaikat adják át a szabadgyököknek, stabilizálják azokat, így védelmezik a sejteket.

Molekuláris hidrogén a szabad gyökök ellen

A molekuláris hidrogén (H2) egy újonnan felfedezett gyógyító gáz, kivételes szabadgyökfogó hatásának megismerése új alapokra helyezte az antioxidánsok alkalmazását.

A hidrogén kutatása során kiderült ugyanis, hogy nem minden szabadgyök káros, sőt az indokolatlan és nagy mennyiségű antioxidáns fogyasztás legalább annyira káros, mint a hiányuk.

A molekuláris hidrogén működése közben nem lép reakcióba az immunrendszer számára hasznos szabadgyökökkel, az egyetlen szelektív antioxidáns. Továbbá fokozza a szervezetben az antioxidáns enzimek termelődését is. Ez a kettős antioxidáns hatás emeli ki a hidrogént az antioxidánsok tömegéből.

Apró méretének köszönhetően átjut minden határon, be a sejtek mélyébe, közvetlen védőpajzsot nyújtva a szabadgyökökkel szemben. Az apró molekula erejének másik titka az, hogy a gyökerénél oltja ki a gyulladást azzal, hogy megakadályozza a citokinek kiáramlását a fehérvérsejtekből. A Hidrogén a ,,mester”, sokrétűen szabályozza a sejtek működését, metabolikus folyamatait, fokozza a sejtekben az ATP képződést, támogatja mind a fizikai, mind a mentális teljesítményt.

Ezt a földön ritkán előforduló gázt inhalátorral, hidrogéndús vízzel vihetjük be, de a szakirodalomban olvashatunk hidrogénes dializáló oldat, hidrogénes infúzió alkalmazásáról is. A legújabb fejlesztés ma a világban az olyan magnézium, cink tartalmú ásványianyag tabletta, amely a tápcsatornában szabadít fel molekuláris hidrogént.

A hidrogén terápia javítja az életminőséget a gyógykezelésekhez köthető állapotokban, mint pl. a kemoterápia, a sugárkezelés, vagy a vesepótló kezelés, továbbá új távlatokat nyit egy sor gyógyíthatatlannak nevezett betegség kezelésében, mint az érelmeszesedés, a rák, az autoimmun betegségek, amelyek a legtöbb szenvedést okozzák a világban.

Látogasson el weboldalunkra ismerkedjen meg hidrogén tablettánkkal a Recovery H2 Plus Q10 ásványi anyag tablettával.

KATTINTSON IDE A TOVÁBBI INFORMÁCIÓKHOZ!

 

 

A szerző