Barion Pixel

A “Béky László termékek” olyan természetgyógyász termékek, melyek hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez és helyreállításához.

Ki áll a Béky László termékek mögött?

Béky László természetgyógyász

Béky László természetgyógyász neve sokak számára ismerős lehet.

Nem véletlen, hiszen Magyarország egyik legismertebb és a legnagyobb tiszteletnek örvendő természetgyógyásza, aki már több mint harminc éve a szakma elismert szereplője.

Egyetemi tanulmányait a gr. Széchenyi István Egyetemen, agrármérnök, Szent István Egyetemen, szakmérnök, Debreceni Egyetemen, mentálhigiénikus, Pécsi Egyetemen, andragógus és Budapesten az ELTE bölcsészkarán, pszichológia- pedagógia szakokon végezte.

A természetgyógyászattal az 1980-as évek közepétől kezdett el foglalkozni, a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületében, amelynek a mai napig vezetőségi tagja.

Saját rendelőjét 1991-ben nyitotta meg Budapesten. Itt elsősorban a krónikus degeneratív betegségek lelki és testi terápiáival, a megelőzéssel és rehabilitációval foglalkozik mind a mai napig.

Részt vett a természetgyógyászati törvény kidolgozásában, s maga is levizsgázott a következő szakokból: akupresszúra, alternatív fizioterápia, alternatív mozgás és masszázs terápia, bioenergetika, fitoterápia, fülakupunktúrás addiktológia, reflexológia, szemtréning eljárások, életmód tanácsadó és terapeuta. Mindezeket oktatja, állami hivatalos természetgyógyászati vizsgára készíti fel a hallgatókat, egyúttal 9 tárgyból vizsgabizottsági elnök is.

Elsősorban gyógyító-, betegség megelőző munkával, valamint betegellátással és oktatással segíti a hozzá fordulókat. Három évtizedes gyógyítói munkája során, több ezer vizitet regisztrált, így mind a krónikus degeneratív betegségeknek oki szintű terápiájának kidolgozásában, mind pedig a megelőzésben jelentős tapasztalattal rendelkezik.

Miben különlegesen a Béky László termékek?

A Béky László nevével fémjelzett táplálék kiegészítő termékek kizárólag ellenőrzött forrásból származó, természetes alapanyagokból készülnek.

Nem tartalmaznak káros adalékanyagokat, tápanyagokban gazdagok és a legmagasabb minőséget képviselik a táplálék kiegészítők piacán.

Gondos, odaadó kezek munkája által készülnek. Legfőbb céljuk, hogy segítsenek a modern kor embere számára megtalálni a természettel való harmóniát a mindennapokban és jó irányba tereljék a belső énnel való kapcsolatot.

A Béky László nevével ellátott táplálék kiegészítő termékek leginkább azok számára jelentenek jó megoldást, akik a kiegyensúlyozott, egészséges életmód hívei, és a megfelelő táplálkozás mellett szeretnék biztosítani szervezetük számára a megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyag-bevitelt.

Milyen termékek elérhetőek?

Ennek érdekében a termékpaletta rendkívül széles, a kínálatban gyógynövények, enzimek, vitaminok és egyéb készítmények széles választéka egyaránt megtalálható. Ezek mindegyike kimagasló minőséget képvisel a táplálék kiegészítők hazai piacán.

Szerezd be kedvenc természetgyógyászod termékeit kedvező áron!

Béky László saját termékei, étrend-kiegészítőkvitaminok verhetetlen áron a vitalitasbolt.hu-n, akár ingyenes szállítással.

 

KATTINTS IDE A BÉKY LÁSZLÓ TERMÉKEKHEZ

 

Az általunk forgalmazott étrend-kiegészítők kizárólag a legjobb minőségű, természetes alapanyagokból készülnek, magas tápanyag-tartalommal rendelkeznek. Minden termékünk bevizsgált, a címkén található adatok valódiságáért teljes garanciát vállalunk.

Vitaminokimmunerősítőkcsont- és porcerősítők, ásványi anyagok, antioxidánsok, nyomelemek, illetve a méregtelenítést elősegítő szerek mind olyan dolgok, melyek jótékony hatásukkal segítenek abban, hogy fitten, fiatalosan és legfőképp egészségesebben élhessük mindennapjainkat.

 

 

KATTINTS IDE A BÉKY LÁSZLÓ TERMÉKEKHEZ

 

A szerző