Barion Pixel

Mix Your Nature natúrkozmetikumok.

Találkoztál már a 100 % természetes, lebomló csomagolású, hatékony és tartós natúrkozmetikumokkal, a Mix Your Nature Budapesten készülő stiftjeivel?

Máthé Csilla 3 éve kezdte meg vállalkozását, hogy mások számára is elérhetővé tegye a családja számára ideálisnak vélt bőrápolókat.

Valójában minden ott indult, hogy Csilla nem talált a nyár elején született kisbabája számára egy csecsemő bőrére megnyugtatóan használható fényvédő formulát.

A saját recepteken át egy kozmetikum-készítő tanfolyamig vezetett a korábbi marketingvezető útja és a második kisfia érkezésével egy időben debütált a Mix Your Nature.

Minden egyes krém 27 féle változatban érhető el, hiszen egyedileg válogathatjuk össze az igényeinknek megfelelő hatóanyagokat, illatokat.

A natúrkozmetikumok kínálata folyamatosan bővült újabb és újabb termékekkel, de az alapelvek nem változtak az évek alatt.

Kizárólag természetes összetevőkből, személyre szabható, állatkísérlet-mentes és környezettudatos, teljesen lebomló csomagolásba rejtett kozmetikumok készülnek a márka budapesti műhelyében.

Mix Your Nature

Fedezd fel a Mix Your Nature fizikai fényvédő krémeit!

2023 nyarán elérkezett az ideje, hogy sok-sok fejlesztés után végre a 100 %-ban természetes alapanyagú, fizikai fényvédők is bemutatásra kerüljenek.

Az SPF 30 és PA+++ minősítésű fényvédő arckrém, testápoló és balzsam az UVA- és UVB-sugarak ellen is széles körű védelmet biztosít.

Ahogy a legtöbb fizikai fényvédőnek, úgy a fő összetevő itt is a cink-oxid, de a biztonságos, nem nanoméretű változatban került felhasználásra.

Aki próbálta, az tudja, hogy amíg jellemzően a kémiai fényvédők nyom nélkül felszívódnak a bőrön. A biztonságosabb, fizikai, cink-oxidos verziók hajlamosak fehér réteget hagyni a bőr felületén.

A Mix Your Nature fényvédő krémek innovációja, hogy ezt a problémát is sikerült kiküszöbölni: a stiftek könnyen kenhetőek és gyorsan felszívódnak.

A fényvédelem mellett gazdagon hidratálják is a bőrt és az összetevőknek köszönhetően akár a babák, gyerekek bőrére is bátran alkalmazhatóak.

És ahogy a többi termék is, úgy ezek is lebomló kartonpapír hüvelybe kerültek, higiénikusan felvihető, stift formátumban.

Ha elfogyott a krém, mehet a csomagolás a komposztra, teljesen hulladékmentesen és környezettudatosan.

Mix Your Nature Mix Your Nature

Ne maradj le a további újdonságokról!

A márka alapítója, Csilla a tudatos és természetes bőrápolás szószólója. Érdemes őt követni a TikTokon, Instán, ahol hónapra-hónapra érdekes és ismeretterjesztő tartalmakkal jelentkezik.

Mi történik a testünkkel, ha sok éves izzadásgátlás után a természetes verejtékezésnek utat engedő, de a száraz érzetről és a kellemes illatokról gondoskodó, alumíniummentes dezodorra váltunk?

Milyen színezett ajakápolók érhetőek el natúr összetevőkből?

Miért kiadósabbak a kevesebbet vizet tartalmazó formulák?

Ezekre mind választ kaphatunk.

A saját webshopon kívül már a Kifli.hu felületén és a Tebe csomagolásmentes webshopjában és boltjaiban is elérhetőek a termékek.

Fedezd fel magadnak a természetes, személyre szabott és hatékony bőrápolás világát a Mix Your Nature-rel!

A szerző