Barion Pixel

A Naturportal-on figyelemmel kísérjük, ha ökológiai kiállítás zajlik, csakúgy, mint az ökológiai kiállításokat, eseményeket, rendezvényeket, hiszen a weboldalunkon található Magyarország legnagyobb ÖKOPIAC KERESŐ-je. Tizenkilenc magyar kiállító mutatkozik be az Agrármarketing Centrum (AMC) közreműködésével a világ legnagyobb ökológiai kiállításán, a Biofach eSpecial virtuális rendezvényen.

A Biofach Nemzetközi Bio-Élelmiszer és Bio-Áru Szakkiállítás 2021. február 17.-étől 19-éig tartó – a világ legnagyobbjai közé sorolt – ökológiai kiállítás. Az idei év tematikája a “Shaping. Transformation. Stronger. Together”, azaz “Alakítás. Átalakulás. Erősebben. Együtt.” szlogen köré épül, utalva az idei év kihívásaira.

A kongresszus teret ad a trendeknek és az innovációknak, a termékbemutatóknak és a fenntarthatóságról szóló előadásoknak. Ennek keretében kiemelten foglalkozik az ökológiai gazdaság és táplálkozás átalakulásának kérdéseivel is.

A bio tanúsító szervezeteken kívül az ökológiai kiállítás tematikájában helyet kapnak többek között gombatermékek, tésztafélék, gyógynövény-termékek, teakülönlegességek, szárított gyümölcsök és olajos magvak, fűszerpaprika-termékek, extrudált snack-ek, hidegen sajtolt olajok, rizstermékek gyártói és bio zöldségek, gyümölcsök termelői mutatkoznak be a világ bioélelmiszerei iránt érdeklődő közönségnek.

BioFach ökológiai kiállítás – magyar részvétel:

Az AMC fontosnak tartja, hogy segítse a bioszektorban tevékenykedő élelmiszerelőállítók exportpiacra jutását. Éppen ezért Biofach eSpecial néven megvalósuló rendezvényen megjelenési lehetőséget biztosítanak a magyar cégek számára, ezzel segítve az üzleti kapcsolatok ápolását és a hazai üzleti pozíciók erősítését.

A rendezvényen 16 hazai biogazdálkodást folytató és biotermékeket előállító céget mutat be az AMC cég- és termékleírással, valamint biztosítja a beszerzői oldalon tevékenykedő szakmai partnerek elérhetőségét.

Emellett három cég egyéni megjelenési lehetőséget is kap, így előadásokon, megbeszéléseken, termékbemutatókon is részt vesznek.

Forrás: MTI

A szerző