Barion Pixel

A Dinamikus Rapid Masszázs szolgáltatás a 2010-es évek elején indult egy projekt keretében a legnagyobb hazai fesztiválok egészségügyi részlegein.

A cél az volt, hogy az ott maratoni műszakokat teljesítő orvosoknak, mentősöknek és járőröknek biztosítva legyen egy frissítő kezelés. Egy olyan kezelés, mely a lehető legrövidebb idő alatt a lehető legtöbb energiával tölti fel őket.

Az EÜ bázis orvosaival és pszichológusaival kísérletezve, egy elhivatott és ambiciózus fiatal fizioterapeuta vezetésével indult el annak a technikai rendszernek a kidolgozása, mely később a Dinamikus Rapid Masszázs nevet kapta.

Eleinte thai masszázs, Yumeiho és sportmasszázs fogásokból gyúrták össze a technikát. Később a lendületkoordináció és különböző meridiánkezelések elvei mentén sikerült igazán precízzé és hatékonnyá tenni. Körülbelül 2 év fejlesztés után már 10 perc alatt sikerült vele egy olyan energiabombát adni a pácienseknek, mintha azok egy 2 órás mozgásos meditációval töltötték volna fel magukat. (Az ilyen és ehhez hasonló visszajelzések azok szájából származnak, akik átéltek egy-egy ilyen kezelést).

Természetesen ettől hatalmas siker lett a projekt. Nem csak az egészségügyi bázisokon, de később a civil szférában és sportolóknál szintúgy.

Szinte azonnal elindult a módszer oktatása is különböző szakembereknek. 2015-től pedig már a Rapid Massage Service biztosítja a Dinamikus Rapid Masszázst rendezvényekre, sporteseményekre, illetve munkahelyekre egyaránt. (Utóbbi területen kifejezetten hatékonyabb lett elődjénél a hagyományos irodai masszázsnál).

Rapid Masszázs logó

Kik dolgoznak itt?

Manapság a Rapid Massage Service-ben évtizedes múlttal és tapasztalattal rendelkező masszőrök, kiropraktőrök, akupresszőrök, edzők és természetgyógyászok dolgoznak.

Ezek a szakemberek a privát praxisaik mellett azért járnak össze a Rapid Masszázs-zsal is dolgozni, hogy a mindenféle rendezvényen, munkahelyen és sporteseményen olyan embereknek adjanak át nagyon hasznos szemléletmódokat és praktikákat, akik változni, fejlődni szeretnének.

Úgy is lehetne fogalmazni, hogy akik a mai tudatlan és élhetetlen világban tudatosan és élhetően szeretnének élni.

Rapid Masszázs

Célok, szemlélet

A RMS szemlélete egy olyan szemlélet, amely manapság ritka kincsnek számít. Amit a ma egészségügynek nevezett betegségügyi rendszerben soha nem fogsz megtalálni.

Mégpedig azt, hogy mindenkoron te vagy a felelős az életedért, a jövődért, a sorsodért.

Bárhogy is érzed magad és bárhol is tartasz most, ha jó, ha rossz, azt valójában csakis magadnak, a döntéseidnek, a tetteidnek és a mentalitásodnak köszönheted.

Ily módon pedig az égvilágon senki nem fog ténylegesen, a szó valódi értelmében meggyógyítani, ha beteg vagy. Szóval kár is arra pazarolnod az idődet és az energiádat, hogy bárkitől ezt várd.

Bárhogy is lázadsz és keresed a kényelmes kibúvót adott esetben, senki sem fog helyetted cselekedni vagy megváltozni.

Ez pedig azt jelenti, hogy szimplán passzív kezelésekre járva nem remélhetsz igazi gyógyulást, maximum tüneti kezelést, esetleg némi támogatást egy-egy már elindult folyamathoz, változáshoz.

Pont ezért a Dinamikus Rapid Masszázs okozta érzékszervi megnyílást és fókuszáltságot arra érdemes használni, hogy meglásd, mit érdemes tenned NEKED azért, hogy jobb legyen.

Az RMS segítő szakemberei ezt a természettel összahangban lévő ősi bölcsességet és mentalitást igyekeznek átadni lényükkel, szavaikkal, példáikkal a munkahelyeden vagy egy rendezvényen, ahol épp találkoztok.

Ha pedig privát foglalkozásaikra látogatsz el, ott is különböző tartás-, mozgás- és légzésfejlesztő gyakorlatokat, chikungot, önmasszázst, természetgyógyászati praktikákat és táplálkozástudományt tanítanak neked, és csak ezek mellett kezelnek passzívan is.

Elérhetőségek

Rapid Massage Service

www.rapidmassage.eu

+36 70 600 4896

Privát foglalkozások

Nagy Sándor: +36 70 600 4896 (Budaörs és környéke)

Latyák István: +36 20 246 3006 (Dabas és környéke)

Gerinckovácsok: +36 30 399 7977 (Szeghalom és környéke)

A szerző