Barion Pixel

Mi a theta healing? Mostanában sok helyen találkozhatunk a Theta healing® tanfolyamokkal.

Bevallom nem tudom pontosan, hogy mit is takar ez az elnevezés. Ezért megkértem az egyik kedves barátomat, Dr. Kissné dr. Szabó Krisztinát, aki maga is Theta healing® oktató, hogy mondja el, hogy milyen módon tud segíteni a Theta healing® technika. Fogadjátok szeretettel.

– Mi a theta healing?
Szövegközi kép 1

KF6_0160

Dr. Kissné dr. Szabó Krisztina – Theta healing oktató

A Theta healing® egy világszerte ismert meditációs technika, melynek segítségével feltárhatjuk és átalakíthatjuk hitrendszeri blokkjainkat, megváltoztatva ezzel egész életünket.

– Mit értesz az alatt, hogy átalakíthatjuk az életünk blokkjait?

Vegyünk egy hétköznapi példát. Sokaknak okoz problémát az elhelyezkedés vagy a visszatérés a munka világába. A média nap mint nap harsogja, hogy elhelyezkedni nehéz. Lehet, hogy ismerőseinktől, szeretteinktől is azt halljuk, hogy „Lehetetlen állást találni!” vagy „El kell tűrnöd a főnököd, különben utcára kerülsz!”

Ha elhisszük és beépítjük tudatalattinkba ezeket a hitrendszereket, azok „átveszik az irányítást” és hitünknek megfelelő történéseket vonzanak életünkbe. Ezért vagy nem találunk állást vagy további atrocitásokat élünk át.

A Theta healing® meditációs technikával egy irányított meditáció során theta tudatállapotban rálelhetünk arra, mely hitrendszerünk akadályoz sikereinkben. A hitrendszert vizualizáció segítségével törölhetjük és programozhatjuk magunknak a megfelelő érzelmeket, mint például: „A lehetőségek könnyen áramlanak az életembe”, „Jelenlegi állásom csak egy lépcsőfok a számomra tökéletes állás megtalálásához”, „Van választásom”.

A környezetünk a saját tükrünk, ezért ha nem tetszik a tükörkép az nem a tükör hibája. Viszont ha dolgozunk magunkon, kiássuk és lecseréljük hitrendszereinket, az életünk és a tükörkép is megváltozik.

– Mi a theta healing, a “Theta állapot”, hogyan kell ezt elképzelni?

A theta egy mély, ellazult állapot, amit mindannyian átélünk legalább naponta kétszer, reggel felébredés után és este elalvás előtt. Ebben az állapotban az agyhullámaink 4-7 Hz között rezegnek. Kezdetben egy egyszerű irányított meditációval kerülhetünk ebbe az állapotba, később azonban az agyunk begyakorolja az útvonalat és egy hívószóra is theta állapotba kerülhetünk.

– Kinek ajánlható a Theta healing® meditációs technika?

Mindazoknak, akik vágynak a változásra életük bármely területén és áldozatból irányítóvá szeretnének válni.

– Mi különbözteti meg a Theta technikáját a többi meditációs technikától?

A Theta technika legnagyobb előnye, hogy önmagunkon is egyszerűen és hatékonyan alkalmazható. Gyakorlása nem igényel sem eszközt sem különösebben sok időt. Ha elfog minket egy rossz érzés, kudarc ér, akár a villamoson akár egy utcai padon ki tudjuk ásni a mögötte rejlő okokat sőt törölhetjük és betölthetünk helyette pozitív gondolatokat ugyanilyen gyorsasággal.

– Egyszerű elsajátítani a Theta technikáját?

A Theta technika elsajátítása rendkívül egyszerű. A három napos tanfolyam első napja után már képesek a hallgatók önállóan elérni a theta állapotot. A második és harmadik napokon rengeteget a theta állapotban elvégezhető gyakorlatot tanulunk meg, melyek szintén segítik lelki fejlődésünket.

– Mivel jellemeznéd röviden a Theta technikát?

A Theta healing® azon technikák egyike, mellyel saját magunkon is dolgozhatunk, még ha csak 10 percünk is van naponta.

A theta állapot könnyen elérhető és könnyen begyakorolható, így bárhol, bármikor alkalmazhatjuk.

Thétázz a buszon, ebédszünetben, a parkban, miközben a gyerekedet altatod vagy ahol csak tetszik.

– Hol lehet ezt a technikát elsajátítani?

Ha mélyebben érdekel a Theta technika, az alábbi elérhetőségeken találhatsz meg:

facebook/ezoanyu

ezoanyu.hu

Gyere és fejlődj!

KF6_0160

Dr. Kissné dr. Szabó Krisztina – Theta healing oktató

Várlak sok szeretettel! – Dr. Kissné Dr. Szabó Krisztina

TOVÁBBI THETA HEALING OKTATÓKHOZ KATTINTS IDE

A szerző