Barion Pixel

Az arcjóga egy olyan innovatív természetes módszer, mely plasztikai beavatkozás nélkül fiatalítja a megjelenést.

Az arcjóga a bőrfiatalításon túl emeli a női önbizalmat és támogatja az önelfogadást is. Rendeszeres használatával megtanulható az arcizmok irányítása, így a ráncok kialakulásáért felelős felesleges mimika és az arc területén jellemző feszültség is csökkenthető.

arcjóga

Mi az arcjóga?

Ahogy a test izmait, úgy az arcizmokat is lehet, sőt szükséges megmozgatni a bőr fiatalságának, rugalmasságának megőrzése érdekében.

Az arcban több mint 40 izom található, amelyek rendszeres átmozgatása tonizálja, megemeli a bőrt, természetes módon segít megszabadulni a ráncoktól és ragyogó arcszínt eredményez.

Az arcjóga egy több mint 70 hatékony gyakorlat kombinációját tartalmazó módszer, mely fokozza az arc izmainak rugalmasságát, késlelteti a ráncok kialakulását, formálja az arcot, emeli az önbizalmat és pozitívan hat az elmére is.

Hogyan fejti ki a hatását?

A bőr öregedése, a ráncok kialakulása egy természetes folyamat, melyet megállítani ugyan nem, de lassítani lehet. Ez a folyamat részben a kollagén- és elasztintermelés csökkenése, a nem megfelelő kozmetikumok használata és az arc területén felhalmozódott stressz következménye.

A stressz folyamatosan feszültség alatt tartja az arcizmokat, sok esetben úgy, hogy erről nem is tudunk. A feszült izmok elveszítik természetes hosszúságukat, megrövidülnek, és lefelé húzzák az arcbőrt és az arc összes izmát, így kialakulnak a ráncok, a megereszkedett, pettyüdt bőr, a szem alatti táskák, a szarkalábak.

A feszült izmok hatására csökken az arc területén a nyirok- és vérkeringés, ezért a szükséges tápanyagok sem jutnak el a bőr mélyebb rétegeibe, ezzel is fokozva a bőr öregedési folyamatait.

Mivel az arcizmok és a bőr szoros összeköttetésben állnak egymással, ezért az arcizmok állapota jelentősen befolyásolja a megjelenést, az arc állapotát.

Az arcjóga sikerének titka abban rejlik, hogy az arcizmok lazítására helyezi a hangsúlyt, visszaállítja azok természetes hosszát, ezzel csökkentve a feszültséget az arc területén, így a ráncok mennyiségét is.

Az arcizmok lazítása után tonizáló gyakorlatok, masszázsok segítségével érhető el plasztikai beavatkozás nélkül a vonzó, fiatalos külső. Napi csupán 15 perc ráfordítással már 2 hét után éveket fiatalodik a megjelenés.

A valóban látványos eredmény elérése érdekében fontos, hogy egy-egy edzés alkalmával az arc összes izmát megdolgoztassuk, ne csak a problémás területre helyezzük a fókuszt. A megfelelő gyakorlatsor összeállításához kérjük arcjóga tréner segítségét.

Az arcjóga gyakorlatok teljesen biztonságosak, könnyen elsajátíthatók, nem okoznak semmilyen kellemetlen mellékhatást és fájdalommal sem járnak. A tréningek során az arcmasszázs és az akupresszúrás pontok stimulálása is szerepet kap a leghatékonyabb eredmény elérése érdekében.

arcjóga, arcjóga gyakorlatok

Milyen változás tapasztalható az arcjóga rendszeres használata során?

 • a petyhüdt bőr megemelkedik
 • megszűnik a toka
 • élesednek az arcvonások
 • a megereszkedett szemhéj állapota javul
 • megtanít jobban összpontosítani
 • csökkenek a szarkalábak és a karikák a szem körül
 • simává, ragyogóvá válik az arcbőr
 • a homlok ráncai csökkennek
 • az arc szimmetrikusabbá válik
 • megszünteti az arc területén lévő ödémát
 • a finom vonalak eltűnnek
 • emeli az önbizalmat
 • a nasolabiális redők állapota (orr-ajk ránc, nevetőránc) láthatóan javul⠀⠀⠀⠀
 • látványosan fiatalítja a külsőt

 

Összességében elmondható, hogy a rendeszeresen végzett arcjóga gyakorlatoknak köszönhetően nem csupán a megjelenés változik. Azzal, hogy az az arc tekint vissza Rád a tükörből, amire vágysz, nő az önbizalmad, a magabiztosságod és ez pozitívan hat életed minden területére.

Változtasd meg az arcod, változtasd meg az életed!

A szerző