Barion Pixel

A Vitalitás online boltban található termékek Béky László természetgyógyász ajánlásával kerülhetnek csak be a bolt kínálatába.

Béky László természetgyógyász Magyarország legismertebb és legnagyobb tiszteletnek örvendő természetgyógyásza. A fél (egész) életét a gyógyításnak szentelte. A nevével fémjelzett boltban, a Vitalitásboltban olyan termékek találhatók, melyeket hosszú munkásságának tapasztalataiból kiindulva ő ajánl az egészség megőrzésére, az állapotjavulás elérésére.

Császi András, profilkép

Császi András természetgyógyásszal, a Vitalitásbolt működtetőjével beszélgettünk.

Naturportal: Miért éppen a VitalitásBolt?

Császi András:

A Vitalitasbolt.hu azért jött létre, hogy mindenki számára elérhetővé tegye az egészéges mindennapokat. Hátunk mögött sok év természetgyógyászati gyakorlattal és tapasztalattal úgy gondoltuk, elérkezett az ideje annak, hogy minél többeknek tudjunk segíteni.

Az ötletet tett követte, az elhivatottság és a szaktudás mellett pedig Béky Lászlóval, Magyarország egyik legismertebb és a legnagyobb tiszteletnek örvendő természetgyógyászával történő együttműködés vezetett a Vitalitasbolt.hu megnyitásához.

Béky László természetgyógyász

Béky László természetgyógyász több mint harminc éve a szakma elismert szereplője. Elsősorban gyógyító-, betegség megelőző munkával, valamint betegellátással és oktatással segíti a hozzá fordulókat. Nagy megtiszteltetésnek tartjuk, hogy munkánkat egy ilyen széles körben ismert és elismert természetgyógyász szakember segíti.

Naturportal: Mi a Vitalitásbolt küldetése?

Császi András:

Célunk, hogy minden olyan embernek segíthessünk, akik számára fontos az egészség, a szépség és a fiatalság megőrzése és ennek érdekében pedig a tiszta, vegyszerektől mentes, természetes utat szeretnék választani.

Az általunk forgalmazott termékek ennek érdekében száz százalékban természetesek, ellenőrzött forrásból származnak, nem tartalmaznak káros adalékanyagokat. Tápanyagokban gazdagok és a legmagasabb minőséget képviselik a táplálék kiegészítők piacán.

Gondos, odaadó kezek munkája által készülnek annak érdekében, hogy segítsenek megtalálni a természettel való harmóniát a mindennapokban és jó irányba tereljék a belső énünkkel való kapcsolatot.

Az egészséges életmód népszerűsítése és a megfelelő táplálkozási szokások segítése mellett célunk, hogy ügyfeleinket kizárólag a legjobb minőségű termékekkel, mindig a legmagasabb szinten tudjuk kiszolgálni.

Naturportal: Kikért dolgoztok?

Császi András:

A VitalitásBolt célja, hogy táplálék kiegészítők formájában életkortól és nemtől függetlenül mindenki számára biztosítsuk azt a pluszt, mely az egészséges és kiegyensúlyozott mindennapokhoz szükséges.

Ezt többek közt a hátunk mögött álló, sok éves szakmai tapasztalat garantálja. Első kézből ismerjük a kiegyensúlyozott táplálkozás, a megfelelő vitamin- és ásványianyag-bevitel jelentőségét, és igyekszünk legjobb tudásunk szerint segíteni mindazoknak, akik szeretnének az egészséges életmód útjára lépni.

A VitalitásBolt webshopjában forgalmazott táplálék kiegészítőket főként azoknak ajánljuk, akik a modern, pörgős életmód mellett is szeretnék biztosítani azt, hogy szervezetünk minden fontos tápanyaghoz hozzájuthasson a hétköznapok folyamán. Valamint azoknak, akik a tiszta táplálkozás és rendszeres mozgás mellett természetes módon szeretnék megacélozni immunrendszerüket.

Naturportal: Miért van szüksége a szervezetnek táplálék kiegészítőkre?

Császi András:

Akadnak olyan tápanyagok, melyeket szervezetünk számára a makulátlan és kiegyensúlyozott étrend mellett is nehezen tudunk biztosítani. A táplálékkiegészítők legfőbb célja, hogy ezeket a fontos vitaminokat és ásványi anyagokat pótolják, erősítsék immunrendszerünket, valamint megakadályozzák bizonyos káros anyagok felszívódását.

A táplálék kiegészítők rendszeres fogyasztása hozzájárul az egészséges életvitelhez, illetve a kiegyensúlyozottabb étrend kialakításához.

Naturportal: Kiknek ajánlott a táplálék kiegészítők rendszeres szedése?

Császi András:

sport, mozgás, futás, fiatal lány, nő

Akik aktívan sportolnak

Rendszeres mozgás mellett elengedhetetlen, hogy a szervezet számára biztosítsuk a szükséges tápanyagokat. Ez azonban sokszor még a kiegyensúlyozott, gondosan megtervezett étrend mellett sem egyszerű.

Az extra terhelés mellett éppen ezért érdemes a testünk számára nélkülözhetetlen vitaminokat és ásványi anyagokat a megfelelő táplálék kiegészítők formájában pótolni. Ezek a szerek a hobbi szinten sportolók és a profik számára is kiválóan alkalmasak lehetnek.

Akik pörgős életet élnek

Modern korunkra jellemző a folyamatos rohanás, amely mellett rendkívül nehéz egészségesen és kiegyensúlyozottan táplálkoznunk. A legnagyobb erőfeszítés mellett is előfordulhat, hogy nem jut elég időnk étrendünk gondos tervezésére, ezáltal pedig testünk bizonyos tápanyagokban hiányt szenvedhet.

Ilyen esetekben érdemes a szükséges ásványi anyagokat és vitaminokat étrend-kiegészítők, multivitaminok formájában pótolnunk. Ügyeljünk azonban arra, hogy kizárólag a legjobb minőségű, megbízható forrásból származó táplálék kiegészítők felelnek meg a célnak.

sport, idős, mozgás, 100 évesek klubja

Akik szeretnék megőrizni fiatalságukat

A kor előrehaladtával egyre fontosabbá válik szervezetünk számára a tápanyagok megfelelő pótlása. A táplálék kiegészítők olyan vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és antidioxánsokat tartalmaznak, melyek egészségünk megőrzése mellett fiatalos, energikus mivoltunk megtartásában is segítenek.

Vitaminok, immunerősítők, csont- és porcerősítők, ásványi anyagok, antioxidánsok, nyomelemek, illetve a méregtelenítést elősegítő szerek. Ezek mind olyan dolgok, melyek jótékony hatásukkal segítenek abban, hogy életünk derekán túl is fitten, fiatalosan és legfőképp egészségesebben élhessük mindennapjainkat.

Bárkinek, aki szeretne egészségesebben élni

A táplálék kiegészítők bárki számára hasznosak lehetnek, hiszen segítenek a szervezetnek pótolni a nem megfelelő étkezés miatt kimaradt vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket. Segítenek a szervezetünk feltöltésében, a vitaminhiány pótlásában, energikusabbá tesznek minket a hétköznapok folyamán.

Fontos, hogy vásárlás előtt mindig alaposan tanulmányozzuk át az adott étrend-kiegészítő összetevőit és leírását, és kizárólag a jó minőségű, természetes alapanyagokból álló termékek közül válasszunk!

Nem árulunk zsákbamacskát!

Fontos, hogy az általunk kínált étrend-kiegészítő termékek nem gyógyszerek vagy csodaszerek. Alkalmazásuk nem helyettesítheti az egészséges életmódot és a betegséges esetén előírt gyógyszeres kezelést. Azonban szervezetünk számára a fontos vitaminoknak és ásványi anyagoknak köszönhetően hozzájárulnak a kiegyensúlyozott, harmonikus életvitelhez.


A VitalitásBolt elérhetőségei

Rengeteg hasznos információt találhatsz a termékekről a Vitalitás YouTube csatornánkon és a Vitalitás Facebook oldalon.

Amennyiben pedig bármilyen kérdés merülne fel benned termékeinket és szolgáltatásainkat illetően, keress minket bátran az info@vitalitasbolt.hu email címen vagy a +36-30/927-7089 telefonszámon.

Köszönjük, hogy megtisztelsz bizalmaddal!

Jó nézelődést, vásárlást és nem utolsó sorban jó egészséget kíván,

A VitalitásBolt csapata

KATTINTS IDE A VITALITÁSBOLT-HOZ!

A szerző

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres jelenlegVissza az oldalra