Barion Pixel

Levendula termékek az Inhaizer Családi Gazdaságból.

Az Inhaizer Családi Gazdaság mai formájában 2016 óta működik, egyik fő tevékenysége levendula termékek árusítása.

Családunk társulása kiterjed az erdőgazdálkodásra, a levendula termesztésre és feldolgozásra: úgy mint levendula illóolaj és levendula virágvíz előállításra.

E két terület mellett foglalkozunk birsalma termesztéssel, mely ültetvény nagyságát idén tovább bővítettük.

Jelszavunk: együtt a természettel, hiszen hosszú távú céljaink között szerepel a fenntartható gazdálkodás megvalósítása.

A mai világban ilyen gazdasági helyzetben azt vesszük észre, hogy napról napra nehezebb a megfelelő piacot megtalálni, hiszen az emberek egyre kevesebbet áldoznak magukra.

Sajnos azt kell mondanunk, hogy a megszorítások közé került a vitamin, a szépségápolási cikkek. És a legtöbbször a legolcsóbb nem a legjobb.

Mi azt valljuk, ha csinálunk valamit, azt csináljuk szívből, lélekből és legyen az eredmény magas színvonalú, magas minőségű. Ami pedig a természetből kerül ki, az nem más, mint tökéletes.

A hozzáadott munkánkkal pedig csak még jobb lehet!

 

Levendula termékek

 

Inhaizer levendulás termékei

Ezt látták meg eddigi alapanyagainkban (levendula illóolaj, virágvíz, tűzifa, fenyőrönk, birsalma) vásárlóink is, és ezért is szeretnénk most még szélesebb körben megismertetni termékeinket minden kedves Olvasóval.

Egyéni felhasználók számára

Kínálatunkban megtalálható a levendula illóolaj és a levendula virágvíz, melyből már csekély összegért cserébe 5 ml-es kiszerelést is megvásárolhatnak az érdeklődők.

Akik már ismernek bennünket és használják termékeinket, ők vásárolják a 15 ml-es kiszerelésű olajat és a 200 ml-es virágvizet.

Sokan ezeket a termékeket ajándéknak szánják, így hoztuk létre díszdobozos csomagolásunkat, mely sokak szerint nagyon különleges  mind külsőleg, mind belsőleg.

Viszonteladók, nagykereskedők, kozmetikai cégek figyelmébe

Levendula illóolajunk minősége és mennyisége alkalmas nagyobb kereskedői láncok, illetve kozmetikai cégek kiszolgálására is.

A levendula illóolaj hivatalos magyar laboratóriumban bevizsgált, így részünkről a hivatalos részletes vegyelemzés is rendelkezésre áll.

Ezen kívül a teljes termőterület bio minősítése folyamatban van, így már gyakorlatilag most is bio minősítésű, ellenőrizhető gazdálkodásból, ellenőrizhető komponensekkel rendelkező levendula illóolajat tudunk nagy mennyiségben átadni.

Szívesen kiszolgálunk ennek megfelelően magyarországi kozmetikai cégeket, viszonteladókat, vagy akár webshopokat, akik saját márkás termékekben gondolkoznak.

Szerencsések vagyunk, mert évről-évre több és több ilyen nagyobb céghez jutunk el, és szolgájuk ki őket remek alapanyagainkkal!

Hitvallásunk, hogy minél kisebb ökológia lábnyommal dolgozzunk!

Tehát ebben az esetben ne a több ezer kilométerről érkező termékeket utaztassuk ide hozzánk, hanem próbáljuk ki a helyileg kézenfekvőt, hiszen a szállítás biztos, hogy sokkal kevesebbe kerül majd. Ezen lívül az alapanyag minősége is jobban ellenőrizhető az európai és a magyar szabványoknak való megfeleltetések által!

Mindig azt mondom, hogy az olajunk minősége van olyan kiváló, ha nem még  jobb is, mint a környező országok olcsóságai, amit a legtöbben bele sem mernek már tenni termékeikbe, miután a miénket kipróbálták.

Inhaizer logó

Keressenek minket bizalommal, ismerjék meg termékeinket!

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

A szerző