Barion Pixel

Az oltáskivezetés a vírusok esetén is nagy kérdés a homeopátia segítségével.

Oltás, és oltáskivezetés

Mi az, amit lehet és tudunk is tenni, akkor ha a felvett / beadott CV oltás(ok) után, – azonnali, de akár évekkel később is előforduló – olyan mellékhatások vagy szövődmények jönnek elő vagy “szerintünk” alakulnak ki. Ezek vagy a mellékhatásaik között fel vannak tüntetve, vagy nincsenek.

A “nincsen” feltüntetve azért lehet, mert előre nem tudhatják. Azonban más megfogalmazás, másféle ún. holisztikus szemlélet szerint ezt előre meg lehet mondani. Azonban ennek pontos megjelenési idejét nem, mivel ez attól függ, hogy a szervezet ezt mennyire tudja egyensúlyban tartani.

 

Mi az amit okoz bármely ilyen típusú oltás?

Gyártótól függetlenül (Astra, Pfizer, Moderna, Sputnyik, Sinopharm, Convidecia, Vaxzevira, Conishield, Gamaleya, Valneva, CVN COV, Covaxin…..), vagy akár a természetes légúti fertőzést követően MINDEN esetben s a szervezet válaszaitól függően az alábbiak fognak történni.

  • Kivált egy ún. akut válaszreakciót a szervezettől ami hasonló bármilyen hirtelen történéshez. Erre ezt a hirtelen reakciót vagy sikerül kompenzálnia, újra egyensúlyba hoznia a szervezetnek, s akkor nem történik a továbbiakban semmi.
  • VAGY ha ezt nem sikerül, akkor a folyamat a következő. Elindít egy ún. krónikus reakciósort, azaz a családban – női, férfi ágon, legalább 2 generációra visszamenőleg vagy lefelé nézve – minden olyan állapot-típust (nem a betegségnév a lényeges, hanem annak kialakulása s hatása a teljes szervezetre) előhoz idővel ami ott előfordult.

S ennek lefolyása is attól függ, hogy ez mennyire viseli meg a szervezetet, azaz mennyire tudja ezt egyensúlyban tartani.

Ez 10 irányban mehet illetve ezek keveredhetnek egymással, s ebből az fog tüneteket okozni, ahol s amelyiket a szervezet nem tudta kellőképpen kompenzálni.

Általában minden 2. generáció elfárad ebben s ezért inkább Náluk jelentkeznek a tünetek, hasonlóan mint kettő generációval feljebb volt.

Nincs semmilyen új tünet, minden tünet megvan, de ennek megjelenése egyedi!

Emiatt a sokoldalúsága miatt a védettség csak attól függ, hogy a szervezetre milyen hatással bír, és mennyire billenti ki az egyensúlyából. Ezen kívül, hogy ő ezt mennyire tudja helyrehozni.

Ebből kifolyólag vagy ad vagy nem ad védettséget vagy éppen más irányú hatása lesz, és az a mellékhatásként / szövődményként a hatása.

 

A homeopátia segítsége az oltáskivezetésben

Ezen hatások/ szövődmények feloldására illetve visszafordítására nyújt segítséget a homeopátia, és az oltáskivezetés.

Minden esetben képzett s gyakorlott homeopata szakmai feladata ezt egyrészt irányítani, vezetni. Másrészt csak az ő által összeállított szerekkel együtt végezhető el. Önállóan “hobby” vagy amatőr szinten ezt el sem lehet kezdeni, mert esetleg komoly eltérések maradnak megoldatlanul.

Több részből, több szerből s legalább minden alkalmazott szer esetében 3-4 potenciálból (vagy ha ez nem elegendő, akár 7-9 potenciál sorból) kell ezt összeállítani.

Olyan szerek kombinációja – tippeket sajnos szakmai megfontolásból nem adhatok – melyek a hasonlóság elve alapján a megfelelőek a betegségtípushoz. Ezt a kivezetést / feloldást, illetve betegség-típus kialakulást visszafelé fordítják, és ezzel segítik a szervezet működését újra egyensúlyba hozni.

A homeopátiában megkülönböztetett miazmák szerinti szer-típusokból “szükséges” ezt összeállítani.

Ezen miazma csoport-szerek alkalmazása mellett szükségesek az alábbiak. Az oltásból készült dinamizált homeopátiás szer, az oltásban lévő segédanyagok-ból ( higany, aluminium, stb.) készült homeopátiás szerek együttes alkalmazása is.

 

KATTINTS IDE A HOMEOPÁTIÁS SZAKÉRTŐK ELÉRÉSÉHEZ!

 

A szerző