Barion Pixel

Most egy érzékeny témáról, a merevedési zavarokról lesz szó. Van egy természetes potencia erősítő, mely segíthet.

Lelki vagy fizikai eredetű?

Máig vita tárgyát képezi, hogy a merevedési problémák oka lelki, vagy fizikális eredetű-e. Sokáig azt gondolták, hogy 90 %-ban a psziché hat rá. Az újabb kutatások és tapasztalati eredmények azonban feltárták, hogy igen sokféle oka lehet a pszichés tényezőkön túl is: elzáródott verőerek, alkohol– és egyéb drogfüggőség, cukorbetegség, medencesérülés, alvásproblémák, dohányzás vagy prosztataműtét.

ánizsos fahéjas rizs, ánizs, fahéj

Természetes potencia erősítő gyógynövények

Nézzük, hogy mely gyógynövények fokozhatják a férfi teljesítményt.

Az általánosságban ajánlott gyógynövényeken túl – ilyen például a bársonybab, a ginkó, a johimbe, a lóbab, az ánizs, a fahéj, a fehér kebracsófa, a ginszeng, a gyömbér, a kardamom, a kínai ördögcérna, a muira puama, a zab, az álombogyó, a bársonymályva, a brazil ajzólián, vagy a fűrészpálma – kevéssé ismert, ámde annál hatásosabb a kínai gyógyászatnak egy különleges gyógynövénye – az EPIMEDIUM, vagy más néven püspöksüveg, vagy szarvaskecskefű.

Sokféle latin elnevezése is létezik, a különféle epimedium fajok gyógyhatása nagyjából hasonló, némileg azonban el is térhet egymástól (a japán fajáról az E. grandiflora-ról jegyezték fel, hogy légzési nehézséget okozott, a többi faj esetében ilyen mellékhatás nem tapasztalható).

Mit tud ez a különleges kis növény?

Egy speciális vegyület, az ún. icariin gondoskodik a megfelelő merevedés biztosításáért. A modern kutatások is igazolták, hogy a növény serkenti a spermiumtermelést és az érző idegvégződések stimulálásával növeli a szexuális vágyat.

Ez a növény az egyik legerősebb potencianövelő szer, ezt az angol elnevezése is elárulja (horny goat weed – kanos kecske fű). Adagolása a Hagyományos Kínai Orvoslás szerint: 9-15 gramm száraz növény.

Ez a gyógynövény a Vese és a Máj meridiánjaira hat.

További gyógyhatásáról és az esetleges ellenjavallatokról >>>ITT>>>> olvashatsz.

A szerző