Barion Pixel

A fülakupunktúra egy ősi gyógymód, mely számos betegségre megoldást nyújthat.

A fül szerepe

A fül az egyik legfontosabb érzékszervünk, ám nemcsak a hallás szempontjából!

Ez a terület olyan pontok összességét foglalja magába, amelyek által tűszúrással hatást lehet gyakorolni a testben található szervekre, energiapályákra, mégpedig fülakupunktúra keretein belül.

Az emberi test egyik mikro rendszere is a fülünk, ezen olyan pontok találhatóak, amelyek megszúrásával stimuláljuk az adott ponthoz tartozó szervet.  Ez beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait, így nem véletlen, hogy a fülakupunktúra egy lehetőség az egészség megőrzéséhez!

A fülakupunktúra terápiás lehetőségei

Az ősi, ismert kezelési forma számos, a modern társadalmat érintő betegségre megoldást nyújthat, így önmagában és gyógyszeres kezelés kiegészítése mellett is igénybe lehet venni a gyógyuláshoz.

A fülakupunktúrát többnyire a fogyókúrák sikerességével összefüggően szokták emlegetni, pedig ezen kívül még sok mindenben segítséget nyújthat. A kezelés során lehetőség van a szervezet méregtelenítésének beindítására, a test és a lélek egyensúlyának megteremtésére és nem utolsó sorban alvászavarra, stressz kezelésre is megoldást nyújthat.

Ha Önnek van valami régóta fennálló, esetleg már gyógyszeres kezelést is igénylő betegsége, érdemes érdeklődnie arról, hogy az adott problémában nyújthat-e kiegészítő segítséget a fülakupunktúra.  A kezelés testi-lelki-szellemi szinten is hat, kíméletes és mellékhatásoktól mentes módon segít szervezetünk egyensúlyának helyreállításában.

A fülakupunktúrás kezeléssel hatékony segítséget kaphatnak a dohányzásról, vagy az alkoholról leszokáshoz, mivel a kezelés segíti a felhalmozódott mérgek kiürülését és a sóvárgás megszüntetését.

A fülakupunktúrát ajánlom immunrendszer erősítésére is, különösen a most kezdődő őszi-téli időszakban.

Egészséges embereknél a megelőzésben játszik nagy szerepet, hiszen például a napi stresszt, a környezeti ártalmakat nem tudjuk mindig kivédeni. Ezek felboríthatják a szervezet egyensúlyát, ezáltal alapot adhatnak a betegségek kialakulásának.

Ha időnként igénybe vesszük a stresszoldó, méregtelenítő kezeléseket, akkor ezek nemcsak kellemes, jó közérzetettel, nyugalommal töltenek el, de életminőségünket is javíthatjuk általa.

A fülakupunktúra hatásai

  •     csökkenti a fájdalmat
  •     elősegíti a szervezet saját belső gyógyító folyamatait
  •     kiegyensúlyozza a vegetatív idegrendszert
  •     megszünteti az alvászavart és a szorongást
  •     csökkenti a stresszt
  •     növeli az energia szintet.

 

KATTINTS IDE A FÜLAKUPUNKTÚRA SZAKÉRTŐKHÖZ

A szerző