Barion Pixel

Elixír a szerelemért.

Az elixír az életünk része. Több célra is használhatjuk, most a szerelem elixírekről olvashatsz.

A szerelem elixír

Nemrég ünnepeltük a Valentin-napot, a jelenlegi világszinten elismert “szerelmesek napját”. Már aki.

Soha, semmilyen komolyabb természeti kultúrában nem volt jellemző télvíz idején szerelem ünnepet ülni.

A szerelem, mint olyan, a tavaszhoz köthető, s ezért minden nagy múlttal rendelkező kultúrában tavasz ünnepléshez kötött ünnep volt.

Ilyenkor a természet erőre ébred, új ruhát ölt, a Nap egy másik szögben világítja meg az arcát.

Az a fákat szunnyadozásukból rügyezésre bírja, s ezzel eljön az ideje a rügyszedésnek újra: azzal pedig az elixír készítésnek.

Rügy elixírek

Számos rügyelixír a tölgytől kezdve a mamutfenyőn át a citromig vagy fekete ribizliig jót tesz a férfiaknak.

De van ám itt olyan, amikor a gyengédebbik nem szánt szándékkal csúnya merényletet követ el az áldozati bárány ellenkező nem irányában, súlyosan visszaélve csáberejével.

Ilyen aljas esetekre teremtetett a mogyoró rügyelixír.

Többféle módon lehet elkészíteni, én itt most csak és kizárólag mint szelíd stimuláns, enyhe szerelmi bájital összetevőjeként említeném.

S mint olyat, nem is szedhető meg belőle akármelyik rügy. A képen látható a mogyoró bokor pici, szemmel alig látható vörös kis virágként rügycsúcson található, jelzés értékű bibék, amelyek meg fognak termékenyülni és azon bizony termés lesz. Csak azokat a rügyeket lehet bevetni férfiak ellen, amelyeknél látható ez a pici “virág”.

Említettem, hogy enyhe stimuláns, vagyis nincsenek mellékhatásai, nem kell kellemetlen jelenségekkel számolni, sem azzal, hogy a jobb sorsa érdemes szívünk választottjának esetleg leállnak a veséi.

A hatás nem marad el, de erre érdemes felkészülni.

Ennél már csak erősebb afrodiziákumok vannak, amelyek lehelet finom hatás mechanizmussal ellentétben arcon csapnak, ha kell, ha nem, nincs visszaút alapon.

Ezek a szerek bár hatásosak, de komolyak a mellékhatásaik, rombolják a kiválasztó szerveket, idegeket, a keringés központját, stb.

Ilyennel a mogyoró rügyelixír esetében nem kell számolni.

A kedves hölgytársaknak szívből kívánom, járjanak sikerrel, az uraknak pedig: adják be a derekukat, hamarabb szabadulnak.

 

KATTINTS IDE A TERMÉSZETGYÓGYÁSZ, ÉLETMÓD TANÁCSADÓ SZAKÉRTŐK ELÉRÉSÉHEZ!

A szerző