Barion Pixel

A spirituális ego, és a levendula kvarc.

A levendula kvarc a spirituális ego köve?

 

Az igazi spiritualitásban soha semmivel nem leszel több a többieknél, csakis kevesebb: jó pár mérgező gondolattal, érzéssel, amihez addig ragaszkodtál.

A szakralitás a semmi rangja, érzése és a MindenSéggel, mindennel való egybeolvadás művészete, melyben a lélek békessége kap egyre nagyobb hangsúlyt.

Éppen ezért csakis Istent és a természet törvényeit fogadja el, azon kívül sem rangokat, sem felsőbbrendű érzést nem kelt és nem is táplál.

Együttérzés és együttműködés jellemzi, melyben minden bőségét a Minden-S-Égből meríti és adja tovább.

A rózsakvarc az ego köve.

A levendula kvarc magas titán vagy mangán tartalmú rózsakvarc, emiatt a spirituális egohoz, vagyis a legnagyobb erősségű egohoz tartozik.

A spirituális ego olyan emberekre jellemző, akik nagyon nehéz életet éltek, élnek meg, sok bántás érte őket. Fizikai és érzelmi bántalmazás, sok elutasítás, szeretetlenség és sok veszteség.

Ezért fontos, hogy ne ítéljük meg őket!

Ezáltal tovább növelve bennük a belső elkeseredettség és kirekesztettség állapotát.

Olyan gyermeki lelkek, akik elmenekültek a saját maguk számára biztonságot nyújtó elme világába, a fizikai valóságból. Valamint kontrollálni képesek a diszharmonikus negatív irányú folyamatokat a felhalmozott tudásuk által.

Ebben a képzeletbeli világban ők az urak, vezetők, megmentők, vagy épp nagy képességű varázslók, így kompenzálva a létbizonytalanságot és az öntagadást.

Kiábrándultságuk hatalmas és szomorú történeteivel nem szívesen foglalkoznak, sőt!

Igazán emlékezni sem szeretnének rá.

Legfontosabb céljuk az elismerés.

 

Önismeret fontossága

 

Rengetegszer találkozom olyan emberekkel, akik önismerettel foglalkoznak, legalábbis saját elmondásuk szerint. Mégsem tudják a saját életükre feltett valódi kérdésekre a megfelelő válaszokat, viszont véleményt és elképzelést összefüggéseiben alkotnak az életről, annak működéséről,és mindenki másról is.

Olyan emberekkel is gyakran találkozom, akik rengeteg tudást halmoztak fel könyvekből, tanfolyamokból és mindezeket beillesztve a világképükbe, gyakran azt állítják ők már túl vannak mindenen, értenek mindent.

A kedvenceim mind közül azok a történetek, ahol ezek az emberek elmesélik milyen kivételes képességűek, rangjuk és fokozatuk van, híresek, vagy nagyok.

Megfordultam én is sok helyen, ahol ezeket osztogatják.

Mikor az ásványok hatásáról, tisztításáról, programozásáról kezdünk beszélgetést, azzal kapcsolatban is ismerik a valósnak vélt válaszokat, anélkül, hogy leültek volna egy kis kaviccsal valaha is ” beszélgetni “.

Egyszer találkoztam egy kedves barátommal aki pont egy múlt élet utazásban vett részt.

Megkérdeztem tőle hogy milyen volt. Erre ő lelkesen válaszolt, hogy ő egy hatalmas és nagyon erős főnix madár. Kihúzta magát, szeméből csak úgy sütött a büszkeség. Kérdeztem tőle, hogy mit tanultál az utazás során? Erre ő visszakérdezett, hogy hogy értem ezt…

A dolgok működésének “értése”, vagy képességek, rangok halmozása, ne adj isten az életre vetítve okok és okozatok összefüggései, magyarázatok és hibások, vagy áldozatok megnevezése, mind mind elmélet és ahogy a magyar nyelv jól ki is fejezi azt, az elméhez tartozik.

Mentális erősítő gyakorlatok, amik növelik a távolságot a valódi megélés, megérzés és szembesülés és az egyén között.

 

 HA SZERETNÉL TÖBBET MEGTUDNI A LEVENDULAKVARCRÓL, AKKOR KATTINTS IDE!

 

 

HA SZERETNÉL RENDELNI KRISTÁLY ÉKSZERT, VAGY SZERETNÉL KONZULTÁLNI ERRŐL A TÉMÁRÓL, AKKOR KATTINTS AZ ALÁBBI LOGÓRA:

Gordia, kristályok

A szerző