Barion Pixel

Sokan kérdezitek, hogy hogyan működik a kristály elixír készítése? Mik azok az ásványok amikből lehet, illetve melyek azok, amelyekből nem lehet kristály elixírt készíteni.

Hála Istennek, így már megelőztünk pár mérgezéses esetet!

Rengeteg kristály tartalmaz az emberi belső fogyasztás számára mérgező anyagot. Többségük oldódhat is vízben! Ilyen például a malachit (réz tartalmú), vagy a sokak számára oly kedvelt bumblebee (kén, arzén tartalmú).

Elixír készítése és működése

Az elixír készítéséről is sokat lehet olvasni könyvekben és az interneten egyaránt, de valahogy a lényeg mindig lemarad. Hogyan is működik? Mi az a hatásmechanizmus, ami által  “gyógyító” elixír készül?

A víz képes felvenni az információkat a térből, főleg a közvetlen környezetből és tárolni is képes azokat. Tudósok fedezték fel és kutatták ezt a különleges tulajdonságát, és rájöttek, hogy a tárolt információkat képes más rendszerbe, például az emberi szervezetbe közvetíteni. Ezért alapvető fontosságú, hogy milyen vizet iszunk!

Lehetőleg káros anyagoktól mentes, ásványi anyagokban szegény, energetikailag pedig pozitív rezgésű víz a legalkalmasabb, hiszen ezt a rezgést adja tovább nekünk.

A víz kutatása tudományos módszerekkel

Masaru Emoto kezdte olyan módszerrel tanulmányozni a víznek ezen képességét, ami már az emberi szemnek is látható formákban tudta tükrözni a kutatások eredményét, a vizsgált anyagban rejlő energiákat. Felfedezése alapjaiban változtatta meg a világunkról kialakult eddigi elképzeléseket. Az új eszköz a mágneses rezonancia analizáló készülék (MRA), és az elektronmikroszkóppal készített fantasztikus fotók. Ezek az eszközök még a “hitetlenek” számára is egyértelművé teszik a gondolatok, észlelés, szavak, zene, globális események vízre gyakorolt hatását. Ezt a hatást használja fel az ezoterikus hagyomány, amikor programozott vizet kezd el késziteni. Először feliratokkal, zenével, hangtálakkal, később szimbólumokkal…

Víz programozása kristályokkal

A kristálygyógyászat is hatalmas lehetőséget látott ebben a korszakalkotó felfedezésben, és megkezdte az ásványok által programozott vizek felhasználását.

Sok kusza információ és fals elképzelés kering az elixír készítésével kapcsolatban, amit érdemes tisztáznunk.

Nem kell a vízbe közvetlenül bele tenni az ásványt ahhoz, hogy energetizálja. Elég mellé helyezni. Ha a kényelmi szempont az elsődleges, és cipelni szeretnénk az elixírt magunkkal, akkor előnyös kvarc fajtákból választani, amiket nyugodtan áztathatunk a vízben, ameddig csak akarjuk.

A gyökér-csakrához a füstkvarcot javaslom, a második vagy más néven szex csakrához a karneolt, a harmadik, solar-plexus csakrához  – citrint, a negyedik, azaz szív-csakrához az aventurint, ötödik – torok-csakrához a kalcedont, a hatodikhoz a harmadik szemhez az ametisztet és végül a hetedik, korona csakrához a hegyikristályt.

Kristály elixír készítése

Az elixírt fontos, hogy tisztított vízzel készítsük. A víz tisztítására a legalkalmasabb a shungit. Az elektronikai áruházakban kapható viztisztító készülékek is ezt tartalmazzák.

A víz tisztítása után jöhet az információ átvitel. Fontos, hogy egy vízmolekula átalakulása 17 percet vesz igénybe. Ahhoz, hogy a vizünk biztosan a kívánt hatást adja 2×17 perc programozást, vagyis 34 perc energetizálást javaslok. Nem tudhatjuk ugyanis, hogy melyik pillanat volt az, amit a vízmolekula a startnak értékelt az átalakulásában.

 

Összegezve

Az elixír készítés a víz rejtett bölcsességének, tudásának kihasználása emberi célokra. Programozni tisztított vizet érdemes. Tisztítani a vizet shungittal a legideálisabb. Vízben áztatásra a korábban  felsorolt 7 ásványt ajánlom. Elixír készíthető továbbá a víz mellé helyezett kristályokból is. Végezetül pontosan 34 perc elegendő az elkészítéséhez.

A kristályok gyógyhatása nem helyettesíti a szakorvosi ellátást, csak kiegészítheti azt!

 

HA SZERETNÉL RENDELNI KRISTÁLY ÉKSZERT, VAGY SZERETNÉL KONZULTÁLNI ERRŐL A TÉMÁRÓL, AKKOR KATTINTS AZ ALÁBBI LOGÓRA:

Gordia, kristályok

A szerző