Barion Pixel

A kristályok hatása évezredek óta kőbe van vésve. Mi az ametiszt hatása? Az ametiszt a legismertebb és legkedveltebb ásványok egyike.

ametiszt

Nem tudsz koncentrálni? Teljesen szét vagy hullva? Nem pihened ki magad? Folyamatosan pörögsz?

Térharmonizálásra, pihentető alvásra és meditálásra alkalmazza a kristálygyógyászat, de használata ennél sokkal több területen lehetséges.

Felettébb sokoldalú kő, gyógyhatását tekintve, olcsó is és könnyedén beszerezhető. Rengeteg formában és minőségben kapható, szinte bárhol.

Nagyon hatékony ékszerként viselve is és elixírt is bátran lehet belőle készíteni.

AZ ELIXÍR KÉSZÍTÉSRŐL IDE KATTINTVA OLVASHATSZ

 

Az ametiszt hatása

Segíti a veszteségek feldolgozását, serkenti az ingerületátvitelt az agyban, de pozitívan hat bármilyen eredetű bőr probléma, anyagcsere zavar kapcsán is. Serkenti az agyi funkciókat, csillapítja a görcsöket, természetes vérhigító hatású.

Enyhíti a puffadást és a migrént, stabilizálja a sav-lúg bázis egyensúlyt. Fokozza a koncentrációt. Általános nyugtató és harmonizáló hatása van, a józan békesség köve.

Általános harmonizáló és nyugtató hatása miatt, a tér energia tisztítására, és kiegyenlítésére geóda, és drúza formájában gyakran használják.

Javítja a látást, kiváló görcsoldó, aktivitást kölcsönöz az immunrendszernek. Használják még általános gyulladáscsökkentőként.
Hildegard von Bingen bőrbetegségek, sérülések, zúzódások, duzzanatok esetében számol be jótékony hatásáról. Alkalmazzák gyógypálcaként az eredeti és a csiszolt csúcsokat egyaránt.
Ő az egyik Jolly Joker a kristálykezelésben. Paranoia, skizofrénia és várandósság esetében tilos használni!
Közvetlen napfényre ne tegyük ki, mert roncsolhatja és kifakíthatja!

HA SZERETNÉL TÖBBET MEGTUDNI AZ AMETISZTRŐL, AKKOR KATTINTS IDE!

 


A kristályok gyógyhatása nem helyettesíti a szakorvosi ellátást, csak kiegészítheti azt!

 

HA SZERETNÉL RENDELNI KRISTÁLY ÉKSZERT, VAGY SZERETNÉL KONZULTÁLNI ERRŐL A TÉMÁRÓL, AKKOR KATTINTS AZ ALÁBBI LOGÓRA:

Gordia, kristályok

A szerző