Barion Pixel

Mik a JÓ természetgyógyász tanfolyam jellemzői? Hová érdemes menni, ha alapos tudásra szeretnénk szert tenni ebben a témában?

Napjainkban a természetgyógyászat egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

Ez nem is csoda, hiszen egyre többen és többen szeretnék tudni azt, hogy a rohanó hétköznapokban hogyan őrízhetik meg egészségüket olyan módon, mely a testnek, a léleknek, sőt, a környezetünknek is egyaránt pozitív megoldást jelent.

Sokak azonban nem tudják, hogyan is vágjanak bele, ha komolyabban szeretnék beleásni magukat a természetgyógyászat rejtelmeibe, és megbízható forrásból szeretnék építeni tudásukat.

 

Ópusztaszer látnivalók, Ópusztaszer, Szeri Gyógynövényház

Miért egyre népszerűbb a természetgyógyászat?

Napjainkban az élet egyre inkább felgyorsult. Ennek köszönhetően az embereknek egyre kevesebb idejük van arra, hogy foglalkozzanak magukkal, hogy egészségesen táplálkozzanak, hogy kiegyensúlyozott életvitelt éljenek. Egyre többen ismerik ezt fel és egyre többen szeretnének tudatosabban élni. Ennek köszönhetően egyre nagyobb figyelem irányul a természetgyógyászat által kínált módszerekre.

A természetgyógyászat azonban tág fogalom, melybe az orvoslás olyan formái is beletartoznak, melyek a klinikai orvoslás köréből kiesnek, de olyanok is, melyek erős átfedéseket mutatnak vele. Ez azt jelenti, hogy a természetgyógyászok közt is sokféle emberrel, sokféle módszert alkalmazó gyógyítóval találkozhatunk.

A testi és lelki egészség, valamint a hatékony gyógyulás érdekében azonban érdemes mindig olyan természetgyógyászt választanunk, aki a szakma által elfogadott és elismert módszereket alkalmaz,
tevékenységét pedig több vizsga és elismerés is igazolja.


Béky László természetgyógyászati iskolája mindenki számára tökéletes kiindulópont lehet. Kezdve azoktól, akik a természetes testi és lelki gyógymódok alapjaival szeretnének megismerkedni, egészen azokig, akiknek álma, hogy szakértő természetgyógyászként minél több emberen segíthessenek. Most megmutatjuk azt, hogy miért!

Miben más a Béky-féle természetgyógyász tanfolyam?

Béky László tanfolyam

Béky László hazánk egyik legismertebb és legelismertebb természetgyógyásza. A gyógyítás mellett oktatással, a természet adta alapanyagokkal és praktikákkal kapcsolatos tudás átadásával is foglalkozik.  Hitelességét mi sem igazolja jobban, mint hogy már évtizedek óta a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületének vezetőségi tagja. Maga is részt vett a természetgyógyászati  törvény kidolgozásában.

Saját hallgatóit állami hivatalos természetgyógyászati vizsgára készíti fel, az elméleti képzés mellett pedig kiemelkedő hangsúlyt fektet a gyakorlatra. Tanulói a tényleges rendelői betegellátásban is részt vesznek, így  rengeteg gyakorlati fogással gazdagodhat tudásuk.

Mindezek mellett a hallgatók az órákon az orvostudomány és egyéb társtudományok neves képviselőivel is találkozhatnak, akik közül mindenki a természetes élet és a természetes gyógymódok, valamint az integratív medicina meghatározó személyiségei, képviselői.

Röviden és tömören tehát a Béky-féle természetgyógyászati iskola egy országos szinten, az ország legnagyobb szakemberei által elismert képzés. Mind elméleti, mind gyakorlati szempontból képes megadni
azokat az alapokat, ami szükséges ahhoz, hogy valaki igazán jó, tapasztalt természetgyógyász-szakemberré váljon.

Mit tanulhatunk Béky László természetgyógyászati iskolájában?

Béky László természetgyógyászati iskolájában az általános egészségügyi- és természetgyógyászati modulok mellett több szakmodul közül is választhatunk, melyek mindegyike a test és a lélek külön területét  gyógyító természetgyógyászati módszerekre fókuszál. Ilyen például a bioenergetika, a reflexologia, a fitoterápia és a fülakupunktúrás szakmodul, de a jövőben többek közt alternatív mozgás és masszázsakupresszúra, illetve életmód tanácsadás oktatás közül is választhatunk majd.

Amennyiben az aktuális képzésekről szeretne többet tudni, Béky László honlapján minden hasznos információt megtalálhat a természetgyógyászati tanfolyamokat illetően.

 

KATTINTS IDE BÉKY LÁSZLÓ TANFOLYAMÁHOZ

A szerző