Barion Pixel

Miről szól az Isten Patikája Misszió? Te hallottál már róla?

Az Isten Patikája Misszió küldetése

Az Isten Patikája Misszió azért jött létre, hogy azoknak a szegénységben élő embertársainknak nyújtson segítséget, akiknek néha még a mindennapi élelem beszerzése is nehézséget okoz.

Így az egészségüket helyreállító, vagy támogató készítmények megvásárlása számukra lehetetlen lenne.

Olyan módszerekre tanítjuk őket, a növények gyűjtésétől és termesztésétől kezdve, feldolgozásukon át, egészen az alkalmazásukig, melyekkel költségmentesen, vagy legalábbis minimális ráfordítással gondoskodhatnak maguk és családjuk egészségéről. Megőrízhetik vagy visszaszerezhetik munkaképességüket, esélyt teremtve egy boldogabb és egészségesebb életre.

Emellett, a küldetésünk során gyógynövény-adományokat is célba juttatunk, valamint ellátjuk az érdeklődőket közérthetően szerkesztett oktatóanyagokkal.

A küldetésen túl, közvetlenül is részt veszünk a gyógyító munkában.

Mind mozgó, mind pedig állandó fitoterápiás rendelőnkben várjuk a gyógyulni vágyókat.

Az oktató és gyógyító munkát egyaránt a legkiválóbb szakembereink végzik, akik ingyenesen ajánlják fel szolgálatukat a jó ügy érdekében.

Mindemellett Missziónk szakmai téren is széleskörű tevékenyéget végez: terapeuták továbbképzésében, vagy éppen ismeretterjesztő, tudománynépszerűsítő előadások keretében, az önálló kutatómunka területén, valamint egy egyedülálló oktatási rendszer, a „herbalista képzés” formájában.

Ebben a programban a szakma legjobbjait ruházzuk fel a gyógynövényekkel kapcsolatos tudományos szintű elméleti és gyakorlati ismeretekkel, saját herbalista oktató-laboratóriumunkban, terepen és tanteremben egyaránt.

Gyógynövény Misszió, Isten Patikája Misszió

Hogyan jött létre a Gyógynövény Misszió?

Olyan emberek fogtak össze, akik életében a segítségnyújtás és a gyógynövényekkel való munka már évek, évtizedek óta fonódik össze.

Eleinte csupán személyes küldetés volt, majd több nonprofit szervezet csatlakozott a Misszióhoz, mindenki a maga oldaláról megfogva a feladat fókuszát.

Ki a karitatív szolgálat felől, ki a természet tehermentesítésének irányából, ki pedig a tudomány érthető átadásának oldaláról.

 

Gyógynövény Misszió, Isten Patikája Misszió

Hogyan lehet csatlakozni és kik számára?

Nagyköveteink száma folyamatosan növekszik, de még mindig vannak fehér foltok az ország térképén, így örömmel fogadjuk a jelentkezéseket.

A jelentkezőket magunk képezzünk ki, de természetesen előnyt – vagy inkább könnyebbséget – jelent a gyógynövényekkel kapcsolatos előképzettség.

Nagyköveteink többsége fitoterapeuta, gyógynövénytechnológus, vagy éppen gyógyszerész, de akad olyan is, aki csupán a lelkesedését hozta magával és a szorgalmas tanulás által vált a Misszió teljes értékű tagjává.

Gyógynövény Misszió, Isten Patikája Misszió

Kik vehetik igénybe a Misszió szolgáltatásait?

Röviden: mindenki.

Nem vizsgáljuk a rászorultságot vagy bármiféle jogosultságot.

Úgy érezzük, hogy aki hozzánk fordul, az okkal teszi. Mi segítünk.

Hol érhetik el a Missziót az érdeklődők?

www.gyogynovenymisszio.hu oldalon, vagy a facebook.com/gyogynovenymisszio közösségi oldalon található elérhetőségeken keresztül.

A szerző