Barion Pixel

A Reiki egy energiaátadáson alapuló módszer, mely ősi technika, de egy Usui Mikao nevű japán szerzetes fejlesztett ki, és tett meg önálló technikává. Kíváncsiak vagyunk, vajon hányan használtátok azt a módszert, illetve, hogy szívesen kipróbálnátok-e.

Mi is az a Reiki?

Egy ősi módszer, egy összetett japán szó, aminek jelentése: Rei = egyetemes Ki = életerő vagy energia. A reiki az egyetemes életerő energiát jelenti. Lényege, hogy az Univerzum csodás energiáit engedjük át a testünkön és közvetítjük a kezünkön keresztül magunknak, vagy más élőlénynek. A módszer tökéletesen működik emberen, állaton és növényen is. Ahol a testünkben energia hiány keletkezik, felütheti a fejét a fizikai betegség.

Képzeljük csak el egy folyó medrét. Ha nincs gondozva, sok hordalékot hoz magával, egy idő után gát keletkezik, elakad az áramlás. Ebből a gócból előbb-utóbb komoly problémák lesznek, mivel a víz nem megy tovább, hatással van a természetre, helyenként nem lesz víz, megborul az érzékeny ökológiai rendszer.

Hasonlóképp van ez a testünkben is.

Ahol elakadás keletkezik, nem áramlik tovább az energia, energiahiányos területek keletkeznek. Ezeken a helyeken, ahol elvonódik, a test jelezni kezd, hogy probléma van és betegségek jelenhetnek meg. Ezzel a csodás módszerrel, képesek vagyunk pótolni az energiaveszteséget, ezáltal a blokkok kioldódnak és elindul a szellemi és fizikai gyógyulás.

A test egészét kezeli, segít a stabilizálásban

Bárki által könnyen tanulható és alkalmazható módszer, semmilyen előképzettséget nem igényel és független bármely spirituális rendszertől!

Összeköttetésbe lehet kerülni az energiaáramlattal, ami által megemelkedik a rezgésszintünk, energikusabbá válunk, és csodás fejlődésen megyünk keresztül. Ezáltal nyugodtabbak leszünk, megnő a hitünk, és egy sokkal pozitívabb életszemléletet kapunk.

Mivel a Reiki nem a saját testünk bioenergiáját használja fel, hanem a tiszta csatornán fér hozzá az egyetemes energiához, a Reiki kezelő életenergiája stabil marad, nem csökken, sőt, minden alkalommal tisztuláson megy át Ő maga is, hiszen átengedi a testén ezt a tiszta energiát, mint csatorna.

A Reiki kezelés nem helyettesíti az orvosi kezelést! Orvosi kezelés kiegészítésére azonban tökéletesen alkalmazható azoknak, akik nyitottak az alternatív terápiákra.

A Reiki nem gyakorol negatív, tompító hatást semmilyen kezelésre, gyógyszerre, altatóra, csupán feltölti energiával. Tökéletes fájdalomcsillapító, mellékhatások nélkül. Csak gondoljunk vissza gyermekkorunkra, nagyanyáinkra, mikor elestünk, fájt valamink, azt tanították, hogy fogjuk meg, tegyük oda a kezünket és „meggyógyul”. Már az őseink is tudták ösztönösen, mit kell tennünk.

Összességében, a Reiki egy intelligens energia, ami harmonizál, oldja a stresszt, csillapítja a fájdalmat, elősegíti spirituális tapasztalásainkat.

 

KATTINTS IDE A REIKI SZAKEMBEREKHEZ !

 

A szerző