Barion Pixel

Biorezonanciás készülék a mai, modern világban. A biorezonanciás készülék már nem elérhetetlen senki otthonában sem. Ismerjük meg, mi mindenben tud segíteni!

De mi is az a Biorezonancia?

Évezredekkel ezelőtt a védikus bölcsek lerakták a mai biofizikai orvoslás alapjait.

Leírták, hogy minden sejtnek, szervnek, személynek, növénynek, állatnak, kristálynak úgynevezett aurája, fény udvara van. Ez a fény udvar összeköttetésben van a Föld és a Végtelem Univerzum hasonló megnyilvánulásaival.

Ezek a finom információk állandó oda-vissza kölcsönhatásban vannak egymással, s a láncszem legkisebb része mindig az ember. Azon belül a szervrendszerek, szervek, szövetek, s végül a sejt működésében áll be a zavar.

Természetesen a működési zavar sem visszafordíthatatlan, hanem összefüggésben a sejtszintű morfológiai és funkcionális formákkal a vissza fordíthatóság és a visszafordíthatatlanság állandóan változik.

Amit tegnap gyógyíthatatlannak hittünk, arról a tudomány ma már egészen másként vélekedik.

Óráról-órára fejlődik a megismerés, s ezeknek a felfedezéseknek a filozófiai gyökereit megtalálhatjuk a már említett védikus, az ókori görög, egyiptomi, kínai, tibeti bölcseleti forrásokban.

Minden kornak megvan a maga tudomány történeti paradigmája, s ennek tükrében jelenik meg az orvosi diagnózis és az ahhoz kötött terápia is.

 

Biorezonancia a mai világban – biorezonanciás készülék


A mai kor a számítógép, a mikro világ, az informatika százada, s ennek értelmében az egészségtudomány is ebben a miliőben halad.
A mai kor szellemiségében, a molekuláris biológia, a sejten belüli életformák, a genetikai kódok egyre alaposabb megismerése és a biofizika kapcsolódása olyan elemi erővel tör utat.

Lassan a gyógyítás a kémiai formákból szinte észrevétlenül, de egyre intenzívebben átkonvertálódik az elemi részecskék biofizikai informatikai és terápiás rendszerébe.

A sejtek saját fiziológiás és patológiás jeleinek egyre alaposabb ismerete, a mentális és energetikai formációk regresszív és progresszív formáinak is biofizikai megjelenítési módjai, ma már a hétköznapi gyakorlatban is megtalálhatóak.

A modern számítógépes programok informatikai alap tárházában a különféle filozófiai irányzatoknak megfelelő modulok ugyanúgy megtalálhatóak, mint a lélektan és az európainak mondott orvostudomány valamennyi formája is.

Nem csak az alap funkcionális és patológiás alap jelek széles tárházát találjuk meg a rendszerekben.

Olyan Természet adta ásványi, növényi, állati és egyéb formából származó korrekciós faktor elemi jeleit is, amelyek materiális, energetikai és informatikai szinteken képesek hatni a téridő bármely síkjában.

A technika hatalmas lépésekkel fejlődik.

Elég, ha arra gondolunk, hogy a mobiltelefonon látjuk akivel beszélünk. Alkalmanként térkép helyett már műholdak irányítják célhoz az autókat és a benzin üzemű motorokat felváltják a hibrid üzeműek.

Az hogy ma már magunk tudjuk otthon a vércukorszintet megmérni, szintén elképzelhetetlen volt még jó pár éve, pedig ma már bevásárlóközpontban is kapható ez az eszköz.

Az egészségügy is változik.

SCIO biorezonanciás készülék – egészség mindenek felett

 

Mindannyian, akik a 21. század polgárai vagyunk, joggal nevezhetjük szerencsésnek magunkat. A reneszánszhoz hasonlóan egy olyan korban élünk, mely alapjaiban változtatja meg a világot.

Az élet felgyorsult, és minden területe szinte utolérhetetlen léptekkel fejlődik!

Sorban dőlnek meg a korábban szilárdnak hitt teóriák és gyakorlatok, helyettük új találmányok rengetik meg a világot.

Mindez különösen igaz az egészség- és szépségiparra, hiszen a nagyvárosok lakóinak modern életvitele új feladatok elé állítja a tudomány ezen ágait is.

 

Mi is változott az egészség téren?

Néha feszültségektől és határidőktől terhes az életünk.

Sokszor fáradékonyak vagyunk, úgy érezzük, szervezetünk sokszor nem tud lépést tartani szellemi és fizikai aktivitásunkkal.

Előfordulhat, hogy a stressznek már fizikai tünetei is vannak.

Ez vezetett oda, hogy a magát kultúrának nevező társadalom egyre nagyobb hányada szenved különféle krónikus degeneratív betegségekben.

Érdemes komolyan venni ezeket a jelzéseket.

 

Na de mit tehet a SCIO biorezonanciális készülék az egészségünk érdekében?

A hagyományos orvoslás és szépségápolás szintetikus módszerekkel dolgozik, és legtöbb esetben csupán a tünetekkel kezeli, de nem fedi fel szervezetünk zavarainak belső okait.

Ellenben a SCIO rendszer egy bizonyítottan hatásos, újgenerációs módszer, melynek előnye a természetesség.

Ez a legfinomabb módszer, melynek előnye a természetesség.

Ez a legfinomabb technika, mely a probléma okát már az alapoknál, a szervezet sejtjeiben kezeli úgy, hogy feloldja azokat a blokkokat, melyek gátolják a szervezet természetes áramlatait.

A SCIO készülék lényege, hogy kémiai helyett fizikai alapon fejti ki jótékony hatását.

Az agyunk, a szívünk, a sejtjeink fizikai energiával, azaz elektromossággal működnek. Ha szervezetünkben zavar lép fel, a test elektromos aktivitása eltér a normálistól, az optimálistól.

 

Biorezonanciás készülék = SCIO az egészségünk érdekében?

 

A SCIO rendszer feltérképezi a stressz, a helytelen életmód, a túlterheltség, vagy betegség által a megviselt szervezet szöveteinek elektromos mintázatát.

Ahol ez eltér a normálistól, ott elektromos impulzusokkal próbálja helyreállítja az egészséges működést.

Egy globális, három évig tartó, több orvos, természetgyógyász és rengeteg kliens bevonásával történt kutatás is bebizonyította, hogy kezelések jótékony hatással vannak a szervezetre.

Az orvosok és természetgyógyászok a világ sok országában érnek el a SCIO gépekkel kimagasló eredményeket, a legkomolyabb betegségeknél is a stressz csökkentés és energiáramlás helyes mederbe terelésével.

 

SCIO egészségünk megörzése esetében is fontos pont

 

Ezen kívül a SCIO -nak fontos szerepe van a megelőzésben, pl.: sportolóknál csökkenti a várható sérülések számát és súlyosságát, vagy a meglévő sérülés rehabilitációs idejét is csökkenthetjük vele.

Számos híres sportoló használja, ill. használta a SCIO rendszert és használa a mai napig.

SCIO eszköz mint hivatalosan regisztrált orvostechnikai eszköz van jelen a piacon! Csak a Mandelay Kft által gyártott és forgalmazott készülékek tartoznak az engedély alá.

 

SCIO vásárlás árak 

SCIO gyártó hivatalos oldal (angol)

Keressetek bizalommal: Császi András; +36305546908

A szerző