Barion Pixel

Miért és mikor lehet fontos a női méh tisztítása energetikai szempontból? Egy korábbi cikkben kifejtettük, hogy minden energia, így a testünk is.

Miért fontos, hogy a méhünk “tiszta legyen” energetikailag?

A női méh tisztítása azért fontos, mert a méhünk tárol minden negatív érzést, élményt, megélést, mint például abortusz, előző rossz kapcsolat, hűtlenség, abúzus, gyermekkori sérelmek, traumák, nőgyógyászati műtét, szülés, korábbi kapcsolódások energiái, felesleges férfienergia stb.

Ezek az energiák, nem csak a mi jelenlegi életünkből ragadtak be, hanem a korábbi életeink mintái, sőt anyáink, felmenőink energiamintái is bevésődnek. Az energetikai lenyomat méhünk sejtmemória területén megjelenhet és komoly kihatással lehet a jelenlegi életünkre. Az energiablokkok, lenyomatok képesek lehetnek életre hívni testi anomáliákat, akár betegségeket is: menstruációs problémákat, nőgyógyászati gondokat, termékenységi gondokat. Mind fizikai, lelki és mentális szinten meg tudnak jelenni.

Mikor lehet szükséged női méh tisztítása eljárásra?

A korábban berögzült, vagy felmenőktől tanult, látott minták, kihatással vannak a mi kapcsolatunkra, és befolyással van a párkapcsolati választásunkra is. Ha rendszeresen fájdalmat tapasztalunk, lelkileg bántalmaznak, vagy látszólag minden rendben van, de mégsem tudunk ellazulni például együttlét során. Előfordulhat, hogy hiába nem volt nekünk rossz megtapasztalásunk, ez lehet egy sokkal korábbi minta, ami jelez.

Megjelenhet úgy is egy érzés, hogy nem érezzük magunkénak, de mégsem tudunk szabadulni tőle. Ezek az energiák komoly kihatással vannak parterünkre is, aki az általunk kiküldött rezgésekre „válaszol”, reagál. Tapasztaltad már, hogy egy olyan férfi, aki a légynek sem tudna bántani, hirtelen agresszív lesz, vagy épp lekezelő, amit egyébként maga sem ért, mitől lehet? Ilyenkor gyakran „csak” az energia munkálkodik, amire rárezeg.

Ha hajlamos vagy arra, hogy kapcsolatból kapcsolatba lépj, nincs időd feldolgozni a korábbi traumádat, sikertelenséged, folyamatosan behívhatod magadnak a hasonló helyzeteket, élményeket, mivel csak erre fog tudni az új partner rárezegni.

Ha megtaláltad életed szerelmét, akivel minden tökéletes, de nem sikerül a gyermekvállalás, a termékenységi problémádat okozhatja a felesleges, negatív energiák jelenléte.

A tisztításhoz természetesen nem kell, hogy beteg legyél, nem is kell, hogy rossz kapcsolatban élj, hiszen az előző életek lenyomatait és az őseinktől hozott mintákat is lehet vele tisztítani és mindemellett, jótékony hatással lehet lelki egyensúlyunkra.

Ha lehetne, biztosan receptre írnám fel, legalább évente egyszer, ezt a fajta tisztítási módszert.

 

KATTINTS IDE AZ ENERGETIKAI KEZELÉSSEL FOGLALKOZÓ SZAKÉRTŐK LISTÁJÁHOZ

A szerző