Barion Pixel

A szépségápolás és egészségmegőrzés fontos része kell, hogy legyen az életünknek.

A DuoLife S.A. legfőbb küldetése az emberek életkörülményeinek és életminőségének a javítása. A DuoLife S.A. egészségvédelmi és szépségápolási innovációs termékek kifejlesztésével és forgalmazásával foglalkozik.

Fontos számukra a felhasználók élettartamának meghosszabbítása jó szellemi és fizikai állapot fenntartása mellett – mindezt természetes, ökológiailag tiszta termékek segítségével. Termékeik a legszigorúbb előírásoknak is megfelelnek. Ilyen például a tartósítószer mentesség, a GMO mentesség, az üveg tartály, az IHHP módszer, vagyis a minimális feldolgozás elve, komplett hatóanyagok jelenléte, és a szinergia elve. Ezért vállalják a Clean label-t, vagyis a tiszta cimkét a termékeiken. Ezen túl minden összetevő pontosan megtalálható a termékeken 16 nyelven, a legpontosabb tájékoztatás végett.

A termékpaletta gazdag: a folyékony étrendkiegészítők, Medical Formula kapszulás speciális helyzetekre kifejlesztett étrendkiegészítők, innovatív, bőrön keresztül ható Beauty Care kozmetikumok, melyek egy része a folyékony táplálékkiegészítőkkel együtt alkot komplex támogatást a testnek.

Különleges high-tech innovációt vonultatnak fel szépségápolás területén a Collagen termékcsaláddal, mely látványos bőrfiatalító hatással bírhat. A Lazizal luxuskozmetikumok azzal a céllal születtek meg, hogy az idő múlását elsimítsák az arcon – és a test egyéb részein egyaránt.

A cég filozófiája szerint a kozmetikumokkal kívülről, míg kapszulák segítségével belülről is megtámogatják a folyamatot a Lazizal® Face Lift cream, szérum és kapszula segítségével. Funkcionális élelmiszereik pedig segítik az egészséges, XXI. századi tudatos táplálkozást a hétköznapokban, és a sport világában egyaránt.

Tedd jobbá az életed – biztonságos üzlet, innováció és szenvedély!

A softmarketing™ egy innovatív értékesítési modell, amelyen a DuoLife sikere és működése alapul.

Ez a fajta gondolkodás forradalom az üzleti módszertanban, mely túl mutat a hagyományos értékesítési hozzáálláson és választ ad a dinamikusan változó piac igényeire.

A marketing a partnerségen, a folyamatos tapasztalatmegosztáson, és akár a határon átívelő értékközösségeken alapul. Professzionális, szakmai képzések érhetők el 16 nyelven náluk, illetve a  parterek, klubtagok számára professzionális online eszközök is rendelkezésre állnak mind az értékesítéshez, mind a tudásuk bővítéséhez.

A vállalkozóknak egy esély tevékenységük kiterjesztésére és plusz jövedelemszerzésre, az alkalmazottaknak pedig jövedelmük kiegészítésére, és egzisztenciájuk stabilizálására. A softmarketing™ a hagyományos értékesítési stratégiákból kiemeli a hasznosakat, és elhagyja a már idejét múltakat. Mindemellett kis befektetéssel jelentős jövedelemhez juthatnak a partnerek.

Hangsúly a legmagasabb minőségen

A Tudományos Tanács tagjai a természetes és az akadémiai orvostudomány legmagasabban jegyzett szakértői közé tartoznak, az egészséges életstílus rajongói. Ők olyan személyek, akik elhatározták, hogy megosztják velünk évek hosszú során át szerzett tudásukat.

Közös céljuk olyan étrend-kiegészítők létrehozása, amelyek egyesítik a természet áldását és bölcsességét a legújabb orvosi felfedezésekkel, ugyanakkor választ adnak a legfrissebb emberi igényekre. Jelenleg több levédett szabadalommal rendelkezik a cég.

Több termék klinikai teszteken bizonyított, melyek publikációi elérhetőek a szakmai közönség számára. A legújabb trendeket figyelembe véve készülnek a termékek, úgy mint cirkadián ritmus jelentősége, pszicho neuro endokrinológiai felfedezések, a pszichodermatológia, neurológia, modern dietetika.

Termékeik így folyékony formában bevihető hatóanyagok, kapszulában bevehető „Medical formula” hatóanyagok, valamint a bőrön felszívódó speciális kozmetikumok segítségével érik el a kívánt hatást. Legfőbb kutatási területünk, hogy a természetes hatóanyag miként jut el legrövidebb útvonalon az adott sejtreceptorig. A gyártás Európában történik a legszigorúbb alapelvekkel. A termékek ára is az európai, sőt a Közép Európai pénztárcának is megfelelnek még a luxus kategóriában is.

DuoLife

A piacon egyedi módon a hatóanyagok „kívülről és belülről” való bevitele jellemzi, hogy a hasznosulás a legtökéletesebb legyen.

Néhány példa a legjobban kedvelt termékekből:

DuoLife éjjel-nappali vitamin

A nappali vitamin a nappali aktivitásért, vitalitásért felel. A legyengült szervezeteknek is nagyon hasznos, gyorsan megmutatkozik az eredmény a szervezet felerősödésében. Az éjszakai vitamin támogatja a sejtmegújulást és a kiválasztó szervek munkáját. A kínai szervórát, és a cirkadián ritmust veszi alapul ez a termékünk a hatóanyagok szinergiájával.

Éjjel-nappali fogkrém

A száj nyálkahártyáján felszívódó formula védi és támogatja a fogak és a fogíny egészségét.

DuoLife collagen

Collagen

Ez a 100 %-ban természetes termék azoknak készült, akik az „örök fiatalság elixírjét” keresik. E folyékony termékük kifejezetten jól hasznosuló egyedi hatóanyagösszetételt tartalmaz, mely támogatja a bőr, a haj, csontok és ízületek regenerációját, ill. védelmét.

Innovációjuk a 24/7 nutriform formula, mely jól felszívódóvá teszi az amúgy nehezen hasznosuló kollagént. Az egyik legjobban keresett termék a Collagen testvaj pedig a bőrön felszívódva teszi ugyanezt fokozva a táplálékkiegészítőnk hatását.

Szintén elérhető a kiemelkedő hatóanyagtartalommal bíró Collagen kozmetikai termékcsalád, mely 4 fajta hialuron sav és 3 fajta kollagén szabadalommal védett formulája támogatja a bőr szépségét és fiatalságát – mindezt természetes hatóanyagtartalommal.

Clorofil

Zöld vér. Energiával tölt fel. Chlorella algából kivont klorofilint tartalmaz. Növényi „vér”. A Clorofil testradír pedig a bőrön keresztül teszi ugyanezt. Felfrissíti a bőrt, és segít a felhalmozódott salakanyagok kiválasztásában a bőrön keresztül.

Keratin

Az iható keratin a piacon egyedülálló termék. Olyan egyedi formulával rendelkezik, mely segít a hajszerkezet újjáépülésében. Szolubizált kreatin segítségével teszi mindezt. Hajvesztés esetén hatalmas segítség lehet nőknek és férfiaknak egyaránt.

Klinikai tesztek, ill. a felhasználók is visszaigazolják, hogy a haj láthatóan gyorsabban nő, dúsabb lesz, a hajhullás pedig csökken. A Keratin család része a sampon és hajbalzsam is, melyek fokozzák a regenerációs hatást.

ProImmuno

Medical formula kapszulák az erős immunrendszerért. Ez a termék többek között szerves cink, kvercetin, luteolin, apigenin és széleskörű propolisz kivonattal támogatja a légzőrendszert, és a szervezetet a vírusokkal szembeni küzdelemben. Kifejezetten hatékonyan támogatja a szervezetet a felsőlégúti fertőzések elleni küzdelemben.

MyGastrin

Emésztési problémákra, amikor puffad és fáj a has.

Ez a termék a modern táplálkozással gyakran együtt járó problémákra került kifejlesztésre. A készítmény támogatja a normál emésztési folyamatokat, támogatja az egészséges bélflórát, a bélperisztartaltikát, a máj, epehólyag és epeutak működését.

Számos bioaktív anyagot tartalmaz. A növényi kivonatot szabadalmaztatott FenuMAT technológiával nyerik ki, amely garantálja az optimális minőséget, és biológiai hozzáférhetőséget. Hatékonyságát klinikai tesztek bizonyítják.

 

 

Együttműködő partnereket, viszonteladókat, webshopokat keresnek Magyarországon és Európa területén. Folyamatos kedvezmények, akciók és promóciók támogatják az értékesítést.

Hívd bizalommal:

Babai Lalinda 06 20 33 66 169

Borovy Szofi 06 70 418 8852

Erősné Dóka Nikoletta 06 70 426 3341

duolifehungary001@gmail.com

 

 

A cikk nem a DuoLife S.A. megbízásából készült

A szerző