Barion Pixel

Meditáció illóolajokkal, egy kis segítség, hogy többször is megtapasztalhasd a nyugalom állapotát.

A rohanó stresszes világban szükség van néha nyugalom szigetére, és arra, hogy az elménk megnyugodjon. Aki nem szokott meditálni, annak sokféle illóolaj és illóolaj keverék segíthet a meditáció hatékonyságának növelésében.

Mely illóolajok alkalmasak a meditáció támogatására?

Kényeztesd magad egy meditációval, amely biztonságos és harmonikus helyre visz, amikor csak szükséged van rá.

Az illóolaj keverékekben lévő illat molekulák segítségével ezt akkor is megteheted, ha a meditáció feltételei nem ideálisak.

Időtartam: 15-20 perc
Nehézség: könnyű
Alkalmazás: meditáció

Szükséges eszközök

  • Illóolaj, vagy illóolaj keverék
  • Párna, vagy matrac
  • Nyugodt hely

A meditáció előkészítése

meditálás, diffúzor, illóolaj
Keress egy csendes és békés helyet, ahol kényelmesen lefeküdhetsz vagy leülhetsz.A tenyeredbe vagy az aromadiffúzorba csepegtess BEWIT Balance illóolajkeveréket.

Többször mélyen lélegezd be az illatot.

Ellazulás fázisa

meditáció, meditálás

 

Csukd be a szemed. Gyönyörű meleg nap van és úgy érzed, mintha sétálnál az erdőben. Érzékeld a lélegzeted. Csendes, nyugodt és lassan áramlik, belégzéssel felfelé és kilégzéssel lefelé a gerinced mentén.

Fordítsd teljes figyelmedet a lassú belégzésre és a még lassabb kilégzésre. A nyugalom és a pihenés érzését kelti. A gondolatok feloldódnak, és egyre nyugodtabbnak és lazábbnak érzed magad.

Meditációs fázis

Lassan sétálsz az erdőbe vezető ösvényen. Kövek és gallyak ropognak a lábad alatt. Érezheted a tűlevelű fák és gyógynövények gyönyörű pihentető illatát.

Belépsz az erdőbe – olyan, mint egy zöld templom, kellemesen hűvös és nyugtató. Állj meg és hagyd, hogy teljesen átjárjon.

Érezd az erdei fenyő, lucfenyő, kamilla és rózsa, egy csepp narancs, bazsalikom illatát. Feloldja az összes feszültséget és kényelmetlenséget a testedből és az elmédből, és most már kapcsolódhatsz önmagadhoz, a saját belsődhöz.

Kérdezd meg önmagadtól, hogy mire van most a legnagyobb szükséged. Adj önmagadnak annyi időt, amennyire szükséged van a válaszhoz.

Köszönd meg a választ, és vedd komolyan, még akkor is, ha racionális elmének nem tűnik fontosnak.

Meditáció – Visszatérés fázisa

Szerezz örömöt magadnak egy moha képzeletbeli megérintésével. Puha és egy kicsit nedves. Érintsd meg képzeletben az erdei fenyő kérgét. Enyhén durva és illatos.

A lábad érzi a fák gyökereit és kapcsolódik hozzájuk. Gyökeret ereszt a Földbe és összekapcsolódik vele. A lábaid erősek és bárhová is indulnak, mindenhova elvisznek.

Köszönd meg az erdőnek, és lassan sétálj ki a napsütötte napra. Nyugodt vagy, kipihent és tele vagy új energiával. Az itt és mostban vagy.

A szerző