Barion Pixel

Te tudod azt, hogy mire jó a mofetta? Egyáltalán mit hívunk mofettának?

Érdekes az is, hogy a mofetta módszerét, más néven a szén-dioxid terápiát hogyan lehet házilag használni, alkalmazni…

A cikkben bemutatjuk és érdemes a cikk alján a videót is végignézni!

A geológusok mofettának nevezik a szén-dioxidot tartalmazó, alacsony hőfokú vulkáni kigőzölgést.

Ezt a természeti kincset a természetes gyógyászatban már régóta alkalmazzák különböző panaszok, betegségek kezelésére, gyógyítására.

Jelenlegi ismereteink szerint a széndioxid szárazfürdő alkalmazása kétezer éves múltra tekint vissza.

A római kori orvoslásban, később a népi gyógyászatban is alkalmazták a természetes széndioxid „fürdőket”.

A természetes mofetták Magyarországon Mátraderecskén, Parádon, illetve Erdélyben több mint száz helyen is megtalálhatóak.

Kezdetben természetes, később mesterségesen kialakított gödrökben történtek a kellemes megélések, ma pedig már élelmiszerre alkalmas bevizsgált zsákokkal is, amelyet széndioxidot tartalmazó palackokból töltenek fel.

A mofetta / szén-dioxid kezelés hatása

Az igen magas CO2 koncentráció erős értágító hatással rendelkezik.

Ezért a mofetta az érbetegségek egyik leghatásosabb kezelési módja.

Hazánk unikális természetes gyógygáza igazi balneológiai kincs.

A főleg szén-dioxidból álló gáz jelenleg 54 betegséget gyógyít!

A legegyszerűbb és kézenfekvő módja annak, hogy ellenőrizzük a gázszintet a gyufa-módszer. Az égő gyufaszál kialszik, ott ahol túl nagy a gáz tartalma a levegő és a víz felszíne között.

Ismert dolog, hogy a mofetta szárazfürdő jótékony, értágitó hatás miatt jelentős hatást gyakorol a potenciára, hiszen természetes afrodiziákum.

Ismert dolog továbbá, hogy sok híres író és festő rendszeresen gyakorolta a mofetta-használatot, mert ezek igazi “ihlet robbanást” eredményeztek.

Összességében azoknál a betegségeknél van kifejezetten kedvező hatása, amelyek a végtagokat és az egész érrendszert érintik.

Ennek megfelelően a visszerek, verőerek betegségeinél, a cukorbetegség kapcsán kialakuló érszövődményeknél, a keringés zavarral járó mozgásszervi betegségeknél, fekélyeknél is nagyon hatásos.

A mostani videóban alapvetően és főképpen a megelőzés fontosságát hangsúlyozom, amely arra szolgál, hogy ne alakulhassanak ki az egyes betegségek!

Minden esetben a videón bemutatott módszerek túlértékelése miatti felelőtlen és felügyelet nélküli használatából bekövetkezett problémákért és balesetekért a felhasználót terheli minden felelősség!

A bemutatott módszer nem helyettesíti a megfelelő szakorvosok felkeresését. Az orvosi terápiás előírások megváltoztatását sem!

 

A szerző