Barion Pixel

Fejmasszázs a fiatalságért – kínai módszer.

Egy kevésbé ismert ránctalanító módszer, ami az egészségedre is hatással van.

Ismerd meg a Dr. Wu-féle kínai fiatalító fejmasszázst!

“A fejbőr és az arc akupunktúrás / akupresszúrás pontjainak masszázsával az egész testet  kezelhetjük.

A fej az emberi test fővárosa, és az összes Yin & Yang meridián egyesülése.”

 

Idézet a Sárga Császár Belgyógyászati Könyvéből (kínai gyógyászat legkorábbi könyve)

 

A fej masszázsának létjogosultsága

A világban elterjedt masszázstechnikák általában a test egészére terjednek ki, és a fejet, csak, mint a test kis részét, járulékosan érintik, csupán néhány masszázsfogás erejéig, a teljes masszázsra fordított idő kicsiny részében..

Mindez rámutat arra, hogy  történelem során, a mindennapi életben az emberek közül a legtöbben, idejük legnagyobb részében nehéz fizikai munkával keresték meg kenyerüket. Valamint testi erejükkel biztosították az életben maradásukhoz szükséges feltételeiket.

Korunkban azonban gyökeresen megváltozott a munkavégzés jellege, s az emberek munkán kívüli élete is.

A technológia fejlődésével és a számítógépek széleskörűen elterjedt alkalmazásával a mai népesség egyre nagyobb hányada végez szellemi tevékenységet, ülő munkát és ennek arányában szorul vissza a fizikai, testi erőfeszítés a mindennapi élet összes területén, s így a szabadidős tevékenységekben is.

Helyváltoztatáshoz is autóba ülünk, órákat töltünk a televízió és a számítógép előtt.

Ezek a  változások ugyan visszaszorították a korábbi fizikai munka okozta problémákat, viszont a nyak a szem, az agy megnövekedett aktivitása egy sor „civilizációs” betegséget hozott magával.

 

Masszázsok és a fejmasszázs

A munkavégzés jellegében bekövetkezett változások ellenére  a masszázs technikák a hangsúlyt máig a test egészére helyezik és a fejre továbbra sem fordítanak elegendő időt.

A fej a testen központi helyet foglal el, és a minden egyes személyre jellemző egyedi tudati, lelki és fizikai sajátosságok székhelye is egyben.

Azt mondhatnánk, hogy a Dr. Wu-féle fejmasszázs nem egyszerűen a fej masszírozása, hanem egy, a teljes test egészségének javítására szolgáló terápia, mely magában foglalja a hajas fejbőr, az arc, a váll és a nyak területének kezelését is.

Az egészségre gyakorolt pozitív hatásain túl még az arc területén lévő ráncokat is jelentősen és tartósan csökkenti.

 

Dr. Wu fejmasszázs módszere

fejmasszázs, kínai fejmasszázs

A  Dr. Wu féle fejmasszázs egy természetes betegségmegelőző, gyógyító és utókezelő módszer, melyet Dr. Wu Bin Jiang kínai orvos, professzor fejlesztett ki.

E technika hatékonyan egyesíti:

  • A hagyományos kínai gyógyászat különböző elemeit.
  • Dr. WU évtizedek alatt, három földrészen gyűjtött személyes orvosi tapasztalatait.
  • Qi Gong (Csikung) technikákat, harcművészeti ismereteket, a hipnózist, és más technikákat.

 

Mi a Dr. Wu-féle kínai fiatalító fejmasszázs? Milyen előnyökkel jár?

.

A Dr. Wu-féle kínai fiatalító fejmasszázs a hagyományos kínai orvoslás alapjaiban gyökerezik.

Lényegét a szervezet veleszületett öngyógyító képességének serkentése, a biológiai egyensúly és harmónia helyreállítása adja.

A Dr. Wu-féle kínai fiatalító fejmasszázs önálló terápiás eljárásként is alkalmazható, de egyéb más jótékony hatása is ismert:

  • a betegségek megelőzése
  • migrén ellen hatékonyan alkalmazható
  • a szépség, a fiatalság megőrzése
  • az öregedés lassítása
  • a ráncok elhalványítása
  • az arcbőr rugalmasságának javítása
  • a stressz csökkentése

 

A kezelés során a terapeuta a fej, a hajas fejbőr, homlok, arc, nyak, váll területein, illetve az itt található akupresszúrás pontokon dolgozik.

Éppen ezért a Dr. Wu féle fejmasszázs számos előnyökkel jár, mivel a helyi hatások mellett a harmonizálja a testet és a szellemet, e mellett a belső szervek, rendszerek működését is stimulálja.

A  kezelés rendkívül kellemes, pihentet, lazít, fájdalmat csillapít, fokozza a szellemi képességeket, felfrissít, rendszeres alkalmazásával igen tartós eredmények érhetők el. A Dr. Wu-féle kínai fiatalító fejmasszázs hatékonyan csökkenti a rácokat, emeli a megereszkedett bőrt és támogatja a fiatalság megőrzését.

A kezelés időtartama kb. 45 perc.

Jótékony hatása már egy kezelés után érezhető, ugyanakkor a tartós és látványos ránctalanítás érdekében a terápia időtartamát az egyéni adottságok figyelembe vételével szükséges megállapítani.

 

További információért fordulj hozzám bizalommal.

 

KATTINTS IDE AZ ARCJÓGA SZAKÉRTŐK ELÉRÉSÉHEZ!

A szerző