Barion Pixel

Illóolajok, holisztikus megközelítéssel, szemlélettel az otthonunkba.

Növényi esszenciák, illóolajok, holisztikus megközelítés, kiváló minőség, sokrétű segítség. Ezt nyújtják mind a BEWIT termékei.

Az anyatermészet is büszke lehet

„Nem használunk egyetlen olyan összetevőt sem, ami miatt ne tudnánk egyenesen az anyatermészet szemébe nézni“ – mondja a BEWIT alapítója.

„Kezdettől fogva az volt a célunk és vágyunk, hogy segítsünk mindazoknak az embereknek aki segíteni akarnak önmagukon és szeretteiken“ – teszi hozzá Jiří Černota.

 

Érzékek, harmónia, illóolajok és egyedi receptúrák

Az egészséges életmód mint divatos trend manapság sok gyártót és beszállítót arra ösztönöz, hogy a legcsábítóbb, kifinomult marketing kampánnyal támogatott termékekkel versenyezzenek a piacon.

A BEWIT számára más irányba vezetett az út.

A természet tökéletességét megfigyelve, fokozatosan kezdtek kialakulni az ötletek az anyatermészet legértékesebb ajándékainak – a növényi esszenciáknak – hasznosítására.

Az esszenciák olyan tiszta, természetes anyagok, amelyek segítenek testünknek és elménknek természetes módon elősegíteni az örömöt, a szeretetet, az intuíciót és a harmóniát.

A LEHETŐ LEGMAGASABB MINŐSÉG MINDEN TÉREN

Az az egyszerű elképzelés – mindent a minőségre, a kíméletes feldolgozásra és a vegyszerek teljes mellőzésére építeni – tartósan elnyerte sok vásárló bizalmát, és fokozatosan, a maga területén az egyik leggyorsabban növekvő céggé tette a BEWIT-et Európában.

A legnépszerűbb termékünk, a PRAWTEIN Carbon Elixír, globálisan forgalmazott egyedülálló termékké vált, havonta több ezer csomaggal, amely a tengerentúlon, a világ legigényesebb piacán talál vevőre.

BEWIT Carbon elixir győztes

A BEWIT PRAWTEIN Carbon Elixir 2023-ban aranyérmet kapott a 6. Nemzetközi Alternatív Gyógyászati Kongresszuson Bukarestben. A kongresszust az UPMCA (Union of Professionals of Complementary and Alternative Medicine) szervezte

Fenntartható holisztikus megközelítés az illóolajok használatánál is

Ahogyan a természet is tökéletes a maga működésében, a BEWIT is a lehető legnagyobb mértékben törekszik a holisztikus, mindenre kiterjedő megközelítésre.

A mai rohanó időkben, amikor a hangsúly a következményekre helyeződik és kevés idő jut az okokra, a BEWIT nem csak egy szempontra összpontosít, hanem visszahelyezi a középpontba az okokat, és azokra keres megoldást.

A holisztikus megközelítés tükröződik a teljes termékkínálatban, amely felöleli az egykomponensű illóolajokat és a titkos formulákkal készülő illóolaj keverékeket, az egészséges élelmiszereket és étrend-kiegészítőket, a  természetes holisztikus kozmetikumokat és a fenntartható háztartási termékek sorát.

BEWIT Jiři íČernota

Ing. JIŘÍ ČERNOTA, A BEWIT alapítója: alkimista a természet szolgálatában

Az egészséges életmód, a jóga, a filozófia és az emberek megsegítése elvei, egész felnőtt életében végigkísérték Jiří-t.

Egy bizonyos ponton Jiří egy erős megérzésre hallgatott, és szinte azonnal elhatározta, hogy olyan céget alapít, amely 100 %-ban tiszta, szintetikus stabilizátorok nélküli természetes termékeket kínál, amelyek a természet legmagasabb frekvenciáit hordozzák és őrzik meg.

Ebből a döntésből született meg 2014-ben, pontosan 9 hónap alatt a BEWIT.

Az értékesítés 2015. július 1-jén kezdődött. Jiří az Essential Oil Institute-ban tanult a világhírű Dr. Axe-nél.

Fokozatosan, az egész BEWIT csapattal együtt olyan kínálatot hozott létre, amely sok szempontból még globálisan is egyedülálló.

Top termékek, illóolajok

BEWIT Carbon Elixír

BEWIT PRAWTEIN Carbon Elixir a maximálisan hasznosítható szén erejével. Ezt a táplálékkiegészítőt azokban a pillanatokban fogja nagyra értékelni amikor az élet egy extra nehézség elé állítja. Rendszeres fogyasztása segít annyi plusz energiához jutni amennyire szükségünk van.

BEWIT Carbon Elixir duo

BEWIT C60 Uniquo Duo egy igazi anti-aging elixír a bőrünk számára. A C60 molekulát és egyéb bioaktív összetevőket erős öregedésgátló hatás jellemzi. A készlet egy szérumot és egy balzsamot tartalmaz a kétlépéses ápoláshoz.

BEWIT Opuntia Serum Transformation selymes fügekaktusz olaj szérum, amely értékes lótuszt, vízililiomot, bakuchiolt és tokoferolt tartalmaz. Támogatja a bőrben zajló természetese fiatalító folyamatokat és fokozza a nőiességet és érzékiséget.

BEWIT Merkaba

BEWIT Merkaba Ultimate Elixir Elixír a könnyedebb életért Tökéletes táplálkozás és lehetséges támogatás a belek mélytisztításához és a teljes test méregtelenítéséhez. Ereje a tengeri algák, növényi rügyek, BIO minősített növényi olajok, CTEO®* illóolajok és a támogató huminsav több száz aktív összetevőjének egyedülálló szinergiájában rejlik.

BEWIT Dent illóolaj keverék ápolja a szájüregét. Megelőzi a kellemetlen szagokat és a kényelmetlen száüregi panaszokat.

BEWIT Coldet illóolaj keverék segít helyreállítani a belső harmóniát. Nagy segítség, ha gyomorpanaszok vagy görcsök gyötrik.

bewit hair

BEWIT Hair illóolaj keverék segít a rakoncátlan, törékeny, ritkuló hajon és a boldogtalan fejbőrön.

bewit wloss

BEWIT Wloss illóolaj keverék elindítja Önt az álmai alakja felé vezető úton.

bewit nopa

BEWIT Nopa illóolaj keverék enyhíti a tesit problémákat. Ha túlzásba vitte a fizikai megerőltetést, vagy régi sérülések lüktetnek ez az olaj Önnek való.

bewit bodyguard

BEWIT Bodyguard illóolaj keverék támogatja a fizikai állóképességét és a vitalitását. Pajzsot hoz létre, hogy biztosítsa az Ön védelmét.

BEWIT Washing Powder Universal rendkívüli hatékonyságú és erejű, bőr- és természetkímélő, univerzális mosópor.

 

A BEWIT Family tiszteli a hősöket

A BEWIT nem lenne más mint egy álom, ha nem lennének hősei és hősnői, akikkel megoszthatja értékeit és jövőképét.

Olyan nagyra értékeli őket, hogy mindannyiukat saját családjának a tagjaiként kezeli.

Folyamatosan készülnek számukra különböző ismeretterjesztő programokkal, kedvezményes árú termékekkel és szállítási lehetőségekkel, és természetesen a BEWIT Family tagjai is megtalálják nálunk a szabadidejük aktív és tartalmas eltöltésének lehetőségét.

bewit logo

A BEWIT MAGYARORSZÁGON

A BEWIT különleges termékeivel 2017 óra folyamatosan jelen van a hazai szakemberek, terapeuták és háztartások polcain.

Az esszenciális olajok és titkos formulákkal készülő olajkeverékek, a diffúzorok, a kiegészítők, a hidegen sajtolt étkezési és kozmetikai olajok, az esszenciavizek, a zöld élelmiszerek, a holisztikus kozmetikumok és ÖKO háztartási tisztítószerek széles palettája mind-mind hozzájárultak a márka folyamatos elismeréséhez.

 

A szerző