Barion Pixel

Krisztián Anikó írása: 

A hirtelen fellépő stroke évtizedek alatt felhalmozódó rizikótényezők együttes hatása. Az agy hirtelen károsodásához vérkeringészavar vezet. Ilyenkor az agysejtek nem jutnak oxigénhez és perceken belül elhalnak. Olyan kockázati tényezők, mint a magas vérnyomás, cukorbetegség, dohányzás, mozgásszegény életmód, stb. fokozza a szélütés kialakulásának kockázatát. A stroke esetében néhány olyan kristályt javaslok használni, melyek a kialakulás utáni állapot enyhítésére hivatottak. Cikkünk a Stroke utóhatásai enyhítése segítségére ad tanácsot.

Mindig, amikor valamilyen betegség kezeléséről beszélünk, el kell mondanunk, hogy a kristályok használata nem helyettesíti az orvosi kezeléseket, csak támogathatja azokat.

Lápisz lazuli és a Gránát. Mindkét kristály fájdalomcsillapító hatású, segítenek a vérnyomás csökkentésben. A Gránát hatékony energia feltöltő és regeneráló, feltölti a vért, a szívet és a tüdőt új energiával.

A Kiasztolit (keresztkő) és a Görögdinnye turmalin a bénulás és az idegregeneráció javítására használatos. A Kiasztolit erőteljes védelmező kristály, szétoszlatja a negatív gondolatokat, idegerősítő.

kiasztolit, Stroke utóhatásai enyhítése.

Stroke utóhatásai enyhítése kövek segítségével.

Kiasztolit
gorogdinnye_turmalin
Görögdinnye turmalin

Borostyánkő szinte mindig kell, hogy legyen nálunk, hiszen rengeteg problémára jelenthet megoldást, a stroke esetében az agyszövetek megerősítésére használható.

A kristályok energiájának összpontosítását, egymás erősítő hatásával, kristályrácsok formájában tudjuk fokozni. A kristályrácsra rakhatjuk a fenti köveket vagy az alábbiakkal kombinálhatjuk azokat:

Ametiszt – általános gyógyító kristály, az agy pihenésében, regenerálódásában segíthet

Aventurin – jó kiegészítője a zöld aventurin a többi kristálynak, erősíti hatásukat

Azurit – segít enyhíteni a betegség okozta feszültséget és így elősegíti a regenerálódást

Kék csipke achát – segíti az agyi folyadékok egyensúlyának megőrzését

Labradorit – a mentális aktivitást fokozza

Kalcit – méz vagy arany színű kalcitot válassz, segít a test energiázálásában.

Citrin – közreműködik az érelzáródások elhárításában

Pirit – stimulálja a szinapszisok növekedését és újjáépítését

 

Kérdésed van a kristályokkal kapcsolatban, vagy szeretnéd valamelyiket megvásárolni a felsoroltak közül, keress bátran! Krisztián Anikó

A szerző