Barion Pixel

Kristály szakértőnktől: Krisztián Anikó

Vajon melyik kristály számodra a legmegfelelőbb, ami védelmezni fog téged? A rengeteg információban elveszel és nem tudsz választani? Dióhéjban elmondhatjuk, hogy, az emberek általában olyan kristályt keresnek, amely megakadályozza, hogy hassanak rájuk a nemkívánatos energiák. Az 5 leghatékonyabban védelmező kristály cikkünkben.

Szinte biztos vagyok benne, hogy más emberek stressze, érzelmi energiája (rosszindulata, káromkodása, pszichikai támadása), manipulációja, mind olyan rossz hatású történések, érzelmek, melyek miatt szükséges kiválasztanod a védelmező kristályod. Rengeteg információt olvashattál már arról, mely kristály tud számodra biztonságot nyújtani, azonban  nem mindenkire egyformán hat a kövek ereje. Ez a frekvenciáktól függ, mivel olyan kristályt kell magadnál tartanod, mely energia frekvenciája megvéd az ártó rezgésektől.

Néhány kristály jól használható elterelésként, mások az álcázásra használhatóak, míg egyes kövek a blokkoláshoz. Vannak olyanok, melyek segítik, hogy elkerüld a manipulációt, mások ártalmatlanítják a negatív energiákat. Nézd meg, én melyik öt kristályt ajánlom neked védelmező kőként.

1. Fekete turmalin a védelmező kristály

Csökkenti az alacsonyabb, káros frekvenciákat. Ha ajánlanom kellene egy ásványt, melyet mindig magadnál kell tartanod, akkor ez a fekete turmalin. Aurád körül olyan erőteret hoz létre, mely a pszichés negativitást mind visszaveri. Erős földelő ásvány, megtisztítja a csakrákat, enyhíti a félelmet és növeli az önbizalmat. 

2. Védelmező kristály a Labradorit

A rosszindulatú pszichikai támadások ellen véd meg ez a kő. A labradorit viselése a testeden olyan, mintha egy pajzsot helyeztél volna el a szívcsakrád fölé. Erősíti az aurád és megtartja az energiát, visszaver minden negatívumot. Erősíti az öngyógyító és védekező képességet. Ez a kő megakadályozza, hogy valaki rád akaszkodjon, kapcsolódjon és megingassa a hited.

3. Fluorit

Megakadályozza a rád irányuló átkok hatásait. Széles körben használják a meditációhoz, mert tisztítja az elmét és ösztönzi a pszichés képességeket. Fokozottan védő kő, mely segít felismerni és kizárni a lelki manipulációt (amikor már belülről emésztenek a külső hatások) . Érzelmi stabilizáló hatása van.

Fluorit a védelmező kristály

Fluorit a védelmező kristály

4. Fekete obszidián

Ez a kő olvadt láva, mely nagyon gyorsan lehűlt, ezért nem tudott kikristályosodni. Erős védőkő, mely szinte páncélt von köréd a negatív hatásokkal szemben. Földelő ásvány, hatásosan szívja el a környezetünkből a rossz erőket. Bánj vele óvatosan, mivel rendkívüli erővel fejti ki hatását, és olyan problémákat is felszínre hozhat, melyet az adott pillanatban nem tudsz esetleg kezelni.

5. Kék kianit

Kiváló ráhangolódáshoz és meditációhoz. Visszaadja a csít az energiatestnek és szerveidnek. Mivel nem tartja meg a negativitást, így sosem kell tisztítani. Megnyitja a torokcsakrát, eloszlatja a blokkokat, a kudarcot és a stresszt. Segít a jin-jang energia egyensúlyának megtartásában. Megszabadít a nyomasztó terhektől és frusztrációktól.

Védelmező kristály: Kék kianit

Védelmező kristály: Kék kianit

Ha neked más fajta kövek adják a biztonságérzetet, kérlek oszd meg velünk kommentben.

A szerző