Barion Pixel

Az akvamarin hatása, mint minden ásvány és drágakő hatása, 3 területen mutatkozik meg. Először a szerkezete, másodsorban a színe és harmadsorban a keletkezése mutatja meg a számunkra, hogy mely területeken bizonyulhat hasznosnak a számunkra.

Az akvamarin ásványtanilag berill, mely a kék színtől a zöldig terjedő színtartományban található meg.

Az akvamarin hatása szellemi, lelki, mentális és testi szinten:

Szellemi szintre gyakorolt hatása:

Szellemi, vagy spirituális területen, mely egy adott személy szándékainka, céljainak és élete fő kérdéseinek területét jelöli az akvamarin hatása abban mutatkozik meg, hogy szélesíti a látókört és az előrelátást.

Az akvamarin hatása lelki szinten:

Lelki, vagy tudatalatti területen, melyhez a vérmérséklet, az érzések, az álmok, a lelki élmények, a szokások és az öntudatlan reakciók tartoznak. Ezen a területen az akvamarin fejleszti a kitartást és a figyelmet, könnyedséget és oldottságot hoz.

Az akvamarin mentális hatásai:

Mit értünk mentális szint alatt? Ide tartozik az eszmeiség, a meggyőződések, a szemléletmód, a gondolkodásmód és a tudatos cselekvések.

Mentális, értelmi területen az akvamarin alkalmas lehet a tévedések tisztázására, és az elintézetlen ügyek befejezésére ösztönöz.

A béke, a vidámság, a bátorság köve.

Testi szintű hatások:

A testi szinthez tartozik az 5 érzékszerv, a szervezet, az anyagi test, a szervek, valamint a különféle testrészek.

Testi szinten az akvamarin enyhíti az allergiát, a szénanáthát, javítja a szemet, a légutakat, jótékonyan hat a pajzsmirigyre.

(Az endokrin rendszer, és az agyalapi mirigy közös munkája a test alapfunkcióinak szabályozása hormonokon keresztül. Ilyen például a lélegzetvétel gyakorisága, az anyagcsere, a szívritmus stb… Minden olyan folyamat a testben, ami túlzott reakciót vált ki az immunrendszer részéről autoimmun folyamat.)

Az akvamarin harmonizáló hatással van az endokrin rendszerre és az automimmun folyamatokra. Csillapítja, nyugtatja a szervezet túlzott reakcióit, és segíti a megfelelő hormonháztartást.

 

 

KATTINTS IDE A TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT

 

 

 

A kristályok gyógyhatása nem helyettesíti a szakorvosi ellátást, csak kiegészítheti azt!

 

HA SZERETNÉL RENDELNI KRISTÁLY ÉKSZERT, VAGY SZERETNÉL KONZULTÁLNI ERRŐL A TÉMÁRÓL, AKKOR KATTINTS AZ ALÁBBI LOGÓRA:

Gordia, kristályok

 

A szerző