Barion Pixel
A jövő, és a jövőben várható történések.

A jövő szinte mindannyiunk számára egy rejtély, de annál érdekesebb és lehetőség szerint tudni szeretnénk mit tartogat számunkra.

Jövő – a változás már visszafordíthatatlan?

Ha megvizsgáljuk ezeket a dátumokat, érdekes felfedezésre bukkanhatunk. Ez sem véletlen, a számok, az energiák mindent elárulnak.


1914. 07. 28.
I. Világháború kitörése
1+9+1+4+7+2+8=32=5


1939. 09. 01.
II. Világháború kitörése
1+9+3+9+9+1=32=5


2001. 09. 11.
Terrortámadások
2+1+9+1+1=14=5

2022. 02. 24. Oroszukrán háború kezdete
2+2+2+2+2+4=14=5


A történelem ismételte önmagát számokban is, de már nem fogja.

Új történelmet írunk.

Mivel ez sem véletlen, hogy pont ma jutott ez eszembe és ma írom ezt az írást, a mai dátum, 2022. 11. 24., összeadva is 5.

Ebből is látszik, jó irányba haladunk.


Változnak az energiák. Az 5
ös szám a számmisztikában a változás száma.

 

A változás ideje

Ha pedig megvizsgáljuk a tudatalattit, kiderül, hogy, ha régi blokkok, traumák, hitrendszerek vannak bennünk, energiák szintjén is azt vonzzuk be.

A történelem addig ismétli önmagát egyéni szinten is, míg nem változtatunk rajta, át nem írjuk a régi programokat, nem cseréljük ki az energiákat.

Addig, míg a régi energiák bennünk vannak, addig nem teremthetünk újat.

Ugyanez vonatkozik kollektív szintre levetítve is.

Hasonló a hasonlót vonzza, energiák szintjén is. Ezeken a napokon ugyanazon energiák voltak a „levegőben” a kollektív tudatalattiban. Azért ez az összefüggés.


De előre vetítve a jövőnket, ez most már így nem lesz. Mivel egyre több ember
tudatosodik, ébred fel, egyre több embernek van egyre magasabb rezgésszintje, a kollektív tudatalatti is változik.

Új energiákra cserélődik le.

Hogy mire is számíthatunk a jövőben?

Más a helyzet egyéni, illetve kollektív szinten is.

Egyéni szinten ez attól függ, ki hogy ébred, tudatosodik, emelkedik, kinek hogyan emelkedik a rezgésszintje, azt a valóságot tapasztalja meg. Azt teremti magának.

 

A közeljövő


Kollektív szinten
pedig, ha az energiákat nézzük, hogyan emelkedik a Föld, az emberiség egyre magasabbra, egyre magasabb rezgésszintet elérve, a következőképpen alakul a helyzet:


2023. az önkifejezés éve lesz, még több ember ébred öntudatra. Ezt a hármas szám
demonstrálja, illetve, folyamatosan egységes energiákat kapunk, 2es szám.

Valamint a 22es mesterszám a férfierőket képviseli, ami úgyszintén az önkifejezéssel áll kapcsolatban, valamint a teremtő erővel.

Az egész évet összeadva pedig 7 lesz, ami a spiritualitás és megértés száma.

Ezt az egészet pedig felerősíti a 0, ami belső adottságok, illetve, mivel hasonlít egy körre, a végtelenség szimbóluma is.

 

A távolabbi jövő


2024 A stabilitásról fog szólni, a szilárd alapok megteremtéséről és itt is szerepel a 2,
22 és a 0. Az egész évet nézve pedig 8, ami az ambíció száma.

2025 Ismét a változások éve lesz, sok új dologgal gazdagodunk. A 2, 22 és 0 mellé kapunk egy 9est is, egyre bölcsebb és felelősségteljesebb lesz a bolygó.

2026ban a harmóniáé lesz a főszerep. Ugyanúgy folyamatosan kapjuk a 2, 22 és 0 energiáit, kiegészítve az 1essel, ami a teremtő erő, vagyis kollektív szinten is bőséget teremtünk.

2027 A megértésről, spiritualitásról fog szólni. A 2, 22 és 0 itt sem változik, de kapunk hozzá egy 11es mesterszámot is, ami pedig a nőies energiák képviselője és az intuícióé, valamint a teremtő erőé.

2028ban az ambíció fog szerepet kapni, ugyanúgy a 2, 22 és 0 energiáival, de kapunk még hozzá 1es teremtő erőt, illetve 3as önkifejezést is.

2029re pedig nagy valószínűséggel elérjük a bölcsességet, felelősséget, amit úgyszintén a 2, 22 és 0 energiái erősítenek, pluszban társulva ehhez még az 1es teremtő erő, 3as önkifejezés és 4es stabilitás is.


A szerző