Barion Pixel

A kristálypálca (sok helyütt: csakra pálca) a spirituális hagyomány és az ásványgyógyászat nagyon divatos kelléke.

Használatuk eléggé elterjedt, annak ellenére, hogy sokan, akik alkalmazzák, nincsenek is tisztában azzal, hogy pontosan mit is csinálnak, hogyan hat és miben segíthetnek, vagy miként árthatnak velük a másiknak.

Fizikai alapelvek a kristálypálca használatához

Rendezetlenség elve

Ahhoz, hogy megértsük, hogyan működnek pár alapvető fizikai törvényt nem árt tisztázni.

Az egyik az entrópia maximum, ami a rendezetlenség elve, a másik pedig az energiaminimumra való törekvés elve.

Ez a két törvény határozza meg, illetve ennek a két törvénynek a következménye a feszültség, ami az energia áramlását biztosítja. Feltétele pedig a kapcsolat.

Minden élő egyfajta egyensúlyban van, ugyanakkor folyamatosan feszültségek keletkeznek benne.

Például a szemben lévő fényre érzékeny idegek impulzusokat továbbítanak az agyba. Itt egy külső hatás eredményeként, ami a fény és a szemem között jött létre, vagyis adódott egy feszültség,mely az energia áramlását eredményezi.

Energiaáramlás csakis kizárólag valamilyen típusú feszültség esetén lehetséges két dolog között, ami összeköttetésben van egymással és például külső hatásra az egyensúlyra való törekvés mentén.

Amikor a két összeköttetésben lévő dolog valamelyik oldalán elektron többlet lép fel adott esetben a nap fénye által, azonnal a kiegyenlítődésre törekszik. Vagyis az elektronok át fognak vándorolni a másik helyre, ahol ezzel egy időben megjelent a hiány.

Ezt nevezzük entrópia maximumnak.

Energiaminimumra törekvés elve

Az energiaminimumra törekvés elve pedig az, hogy ezt a folyamatot minél gyorsabban és lehetőség szerint a legkevesebb energia befektetéssel hozzuk létre.

Vagyis folyamatosan szabadulni akarunk a feszültségektől a lehető legegyszerűbb módon.

Az entrópia maximum a rendezetlenség elve: igen-nem-igen-nem. Ami a programozásban az 1,0,1,0 a tökéletes egyensúly. Vagyis az  ŐS10-ISTEN, abban a pillanatban, hogy létrejön, megszűnik a feszültség, vagyis véget ér a folyamat, adott esetben beáll a halál. Ez az a pont a teremtésben, mikor Isten “kiszáll”.

A szilícium-dioxidok, elemi félvezetők alkalmazása a gyakorlatban

A félvezetők gyengén tulajdonképpen folyamatosan vezetik az áramot. Alacsony hőmérsékleten ugyan a félvezető szigetelőként is viselkedhet, de szobahőmérsékleten saját vezetésük van.

Az elektronikában már több mint 50 éve használják, belőlük készülnek az egyenirányító diódák, a tranzisztorok, és még sok más elem. Ilyen például a LED, a CPU és a chipek is.

Fényre érzékeny félvezetőként a szilícium a fő összetevője a napelemeknek.

A szilícium előfordul a Napban, a csillagokban, a meteoritokban, és a földkéreg második leggyakoribb eleme, ami ez esetben mindig oxigénnel együtt található meg.

Leggyakoribb ásványa a kvarc, de nagy tömegben fordulnak elő a földpátok, például ortoklász esetén. Fontos egyéb ásványai az olivin ((Mg,Fe)2SiO4),a piroxének, például a diopszid (CaMgSi2O6), valamint az amfibolok, csillámok, és agyag ásványok.

Egy átlagos ember testében 1,4 g szilícium található, a kötőszövetben, a csontokban, a porcokban, a bőrben, a visszerekben, a verőerekben, az inakban és a szem szaru- és ínhártyájában.

Vagyis azt az energiát, amit közvetít, mi emberek is fel tudjuk venni és tovább tudjuk áramoltatni.

Így képes kapcsolatba kerülni az adott kvarc a testünkben lévő szilíciummal.

A kristálypálca használata a gyakorlatban

Fájdalom az emberi szervezetben energia többlet (jobbra körözés), vagy energia hiány (balra körözés) esetén lép fel, ha a kiegyenlítő folyamat, valamilyen elakadást szenved el.

Ez esetben tudjuk alkalmazni a pálcát, saját magunk energia kiegyenlítése céljából.

A csúcsot az eltérés fölé helyezve, először kezdjük jobbra körkörösen mozgatni. Ha múlik a fájdalom, akkor jó az irány, ha azonban erősödik, akkor az ellenkezőjét kell cselekedni, mindaddig, amíg a fájdalomcsillapító hatás, enyhülést nem eredményez. Ilyen egyszerű.

Ha feszültség van bennünk, fogjuk meg a pálcát és hagyjuk, hogy azt kivezesse.

A pálca használata kifejezetten és kizárólag közérzetjavító!

Betegséget nem képes gyógyítani! Betegség esetén keresd fel az orvosodat!

A kölcsönhatás minden esetben létrejön, a pálca és a tulajdonosa között, még akkor is, ha azt csupán fogjuk, hiszen a kapcsolat adott.

Figyelmezetések, ellenjavallatok a kristálypálca használatával kapcsolatosan

Mivel a pálca folyamatosan áramlást biztosít, ezért tisztítani teljesen felesleges!

Mások felmérése és a közérzet javítása ugyanakkor nagy felkészültséget igényel. Hiszen a saját életemre vonatkozó információk áramlását továbbíthatom benne a másikra irányítva azt!

Azok akik masszírozó mozdulatokkal köröznek a kristálypálcákkal egy másik ember felett, csupán a kövek energia áramlását használják fel. A sajátjukat minimálisan közvetítik, pont mint a masszőrök a kezük által, masszázs közben. Ezért tulajdonképpen nem veszélyesek a másikra nézve, hiszen nem képesek használni, és közvetíteni különösebben a saját energiájukat sem.

Ide tartoznak az elemmel és elektronikus módon működő kristálypálcák, valamint a Vogel Kristályágy is. Ezek mind kizárólag közérzetjavítók.

A probléma akkor alakul ki, ha nem közérzetjavításra, hanem gyógyításra akarod használni a gyógyító szerepben tetszelegve. Anélkül, hogy ismernéd az alapvető törvényeket és tisztában lennél azok hatásaival a saját életedre és a másikra vonatkozóan is.

A pálca magas szintű alkalmazhatósága

Csakis és kizárólag akkor közvetíthetem a többlet energiát, ha én magam képes vagyok azt magamon keresztül áramoltatni.

Ennek elengedhetetlen feltétele a a gyökér csakra uralma és az alsó három csakra ismerete, a benne rejlő tudattalan blokkok közömbös állapota. Nagyfokú többletet kizárólag így tudok felvenni és továbbítani a pálcán keresztül!

A pálca végek gyakran vannak jó vezető képességű fémekből: például rézből, vagy jó vezetőképességű fákból, amik nyélként funkcionálnak és az áramot gyorsabban vezetik. Az így alkalmazott pálcák tulajdonképpen kisülnek, ami egy kisebb áramütésnek felel meg, így javítva az összes életfunkciót!

Ez esetben a kristály felmelegszik!

Aki erre képes, az segíthet másoknak egy nagyobb dolog feloldásában!

Ezt mindenkor érdemes a blokk feltárásával egy időben végezni, hogy az így kapott energiaszintet meg is tudjuk majd őrizni!

Ellenkező esetben nagyobb kárt okozhat, mint ami haszna van, hiszen az energia többlettel a másiknak is kell valamit kezdenie!

Avatatlan kéz a tilalom pecsétjét fel ne törje!

Ez annyit jelent, hogy a másik személyes egyensúlyát tiszteljük, abba kizárólag a fejlődésével párhuzamosan “avatkozhatunk” bele. Csupán annyival, hogy picit meglökjük az új irány felé – semmi egyebet nem tehetünk!

ÁT-OK és KÁR-HOZAT (hoz-okozat

Mindazok, akik mások energiáját nem tisztelik: nem tisztelik az alapvető törvényeket és az életet, ha így jobban tetszik ISTENT.

Akik úgy gyógyítanak, hogy a másikról leveszik, elveszik annak életfeladatait, azok azt magukkal viszik tovább.

Az át-ok csak ennyit jelent tulajdonképpen, hogy valaki átvette a másik okát, vagyis egyik sorsfeladatát, ami valamilyen okból adódott.

Másképp mondva ez az oka a segítő személy szenvedéseinek, hogy átemelt valamit a másiktól, másikból, amit nem szabadott volna.

Ezt egy másik magyar szó is szépen kifejezi, az pedig a kár-hozat, tehát a másikat ért hiány, azaz a másikban okozott kár.

Ez az oka a büntetésnek a segítséget nyújtó esetében, hiszen átemelt valamit a saját életébe, amit nem szabadott volna.

Ugyanez a helyzet akkor, ha úgy akarom irányítani a sorsát, hogy negatív irányú energiát közvetítek felé.

Mindkét esetben bele akarok szólni a másik sorsába, amiért büntetés jár.

A büntetés a beavatkozás mértékének függvényében változik. Ezek tilosak és először csak büntetést, később nagyobb problémákat okoznak a “segítő” személy életében.

Tartózkodjunk a megmentő szerepektől!

Minden egyes esetben figyelmeztetést is tapasztalhat a személy, aki erőlteti a másik megmentését. Ez pedig hidegrázás, vacogás formájában mutatkozik meg, de járhat pluszban szédüléssel és erős rosszulléttel, illetve a pánikbetegség egyéb tüneteivel is!

Ha ezt tapasztalod, akkor azonnal hagyd abba amit csinálsz, mert sérted vele az alapvető törvényeket, melyek nem ignorálhatóak!

Mindenkinek nagy szeretettel ajánlom a pálcákat és a csiszolt nyers kvarcokat saját használatra!

Varázsolgatni velük tilos! Mások energiaszintjét befolyásolni általuk tilos!

Megmentő, vagy gyógyító szerepben tetszelegni tilos!

Minden esetben büntetést von maga után!

Kizárólag az arra “beavatott” és kész személy képes és alkalmas magasabb szinten is használni és akkor is kizárólag a leírtak szerint!

Az ásványok gyógyhatása nem helyettesíti a szakorvosi ellátást csak kiegészítheti azt!

 

HA SZERETNÉL RENDELNI KRISTÁLY ÉKSZERT, VAGY SZERETNÉL KONZULTÁLNI ERRŐL A TÉMÁRÓL, AKKOR KATTINTS AZ ALÁBBI LOGÓRA:

Gordia, kristályok

 

 

A szerző