Barion Pixel

Szakértőnk tollából: Krisztián Anikó

Három módszert szeretnék veled megosztani, melyek segítségével a számodra megfelelő kristályt fogod választani. Érezted már valaha, hogy egy kristály vonzza a tekinteted, vagy éppen taszítóan hat rád? Talán azt gondoltad, hogy csak a színe tetszett meg, vagy a formája vonzott, de a legvalószínűbb az, hogy intuíciód irányított a kristály felé., más kristályokhoz fordulunk.

1. Válassz kristályt tulajdonsága alapján

Amikor egy bizonyos problémára, betegségre keresed a megoldást, javaslom nézz körül weboldalakon, könyvekben, melyekben a kövek metafizikai tulajdonságairól tájékozódhatsz. Minden jó kristálykönyv tartalmaz olyan tartalomjegyzéket, amelyben leírják a kő gyógyító tulajdonságát, vagy a lelkedre gyakorolt hatását, így egyszerűen megtalálod a neked megfelelő kristályt. Több lehetőség közül tudsz majd választani. Ha további segítségre van szükséged, tett fel nyugodtan itt a kérdésed, mielőbb megpróbálok válaszolni rá.

2. Kristály választása  intuíció alapján

Akár a fizikai üzletben, vagy webáruházban látsz meg egy kristály, ami vonzza tekinted, hallgass a megérzésedre. Egy fizikai boltba betérve lehetőséged van megfogni a kristályt, így alkalmad lesz eldönteni, hogy rezgései valóban hozzád illőek-e. A fotón látott kő esetében érdemes egy-két nap múlva újra megnézni a fényképet, és ha még mindig ugyanazok az érzéseid, ne várj, vásárold meg. Egyébként nagy többségében az ilyen vásárlások után rá fogsz jönni, hogy az adott kristály a számodra éppen aktuális problémára, betegségre nyújt megoldást.

3. Válassz kristályt inga segítségével

Tedd fel magadban a kérdést, egy adott kőre gondolva, vagy annak képét nézve, vajon ez a kristály nekem való? Ha a neked megfelelő kristályról van szó, a kezedben lévő ingád erős mozgásba fog kezdeni. Készíthetsz egy listát is azon kövek nevével, melyek inspirálnak. Haladj végig a neveken ingáddal, így könnyen ki fog derülni, mely kristályt kell választanod.

Szeretsz játszani? Akkor most játszunk egy gyors játékot. A képen látható kristályok közül melyik vonzza a tekinteted? Ha megvan a szám, akkor görgess lejjebb és olvasd el, mit jelent ez számodra.

kristályjáték

Ha az 1. számú kristályt választottad, akkor az óceán jáspis a te köved, mely békét és nyugalmat hoz életedbe.

Ha a 2. számú kristály volt számodra szimpatikus, akkor a citrint választottad, mely kristály a pénzáramlás növelésére vagy a negatív gondolatok elűzésére szolgál.

Ha a 3. számú kristály a te köved, akkor a rózsakvarc fog segíteni, hogy még jobban szeresd önmagad, és kényelmes életet élj.

A szerző